Selecteer een pagina

blauw strandHet is zomer! Klanten vragen mij vaak of ik nog inspirerende boeken voor hen weet. In mijn blogs gebruik ik vaak quotes uit een boek dat ik op dat moment aan het lezen ben. In dit blog mijn persoonlijke top 7 voor op vakantie.

1. De alchemist -Paulo Coelho

Al zijn boeken vind ik heel inspirerend, maar dit blijft voor mij wel de klassieker. Ik weet niet hoe vaak ik ‘De Alchemist’ al heb gelezen en elke keer ontdek ik weer een nieuwe laag. In mijn vakantiekoffer gaat zijn ‘Brida’, want die heb ik gek genoeg nog nooit gelezen.

It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting ~Paulo Coelho 

Blog: Je omzet verdubbelen is makkelijk

2. De som der dagen – Isabel Allende

Isabel Allende is mijn alles. Ik hou echt van haar verhalen. De som der dagen is mijn favoriet.

You are the storyteller of your own life and you can create your own legend, or not ~Isabel Allende

Blog: In 3 simpele stappen je 2015 intenties voor je bedrijf omzetten in acties

3. De Profeet – Kahlil Gibran

Zo mooi en zo boordevol inzichten.

Als de liefde je wenkt, volg haar dan. Hoewel haar wegen moeilijk begaanbaar zijn en steil. Ofschoon de liefde dient voor je groei, zal ze je ook snoeien. Dit doet de liefde, zodat je de liefde van je hart leert kennen en zo een deel wordt van het hart van het leven ~Kahlil Gibran

Blog: Hoop, geloof en liefde in bedrijf

4. Hemel op aarde & The Angel Codes – Patty Harpenau

Hemel op aarde is echt zo’n boek waarin je niet kunt stoppen met lezen, maar waarvan je tegelijkertijd niet wilt dat het straks al de laatste bladzijde is. Bij elke bladzijde die ik las, was ik me ervan bewust dat hiermee het einde dichterbij kwam. Ik ging er langzamer van lezen, om langer van het verhaal te kunnen genieten.

Opruimen is de snelste weg naar zelfheling ~Patty Harpenau

Blog: In 5 stappen meer ruimte voor je innerlijke proces en de groei van je bedrijf

De bijbehorende engelenkaarten werken heel krachtig voor mij. Laatst heb ik ze ook bij een klant gebruikt. De dag voor onze intensive dag vroeg ik de engelen waarmee ik mijn klant de volgende dag het beste kon helpen. Toen ik mijn klant vroeg of ze een kaart wilde trekken, die haar die dag kon helpen, trok ze exact dezelfde kaart.

5. Hemel op aarde – Anodea Judith

Anodea Judith is dé chakra specialist. Al haar boeken zijn ontzettend leerzaam en inspirerend. Het fijne aan dit boek vind ik dat het zo lekker praktisch is. Het beschrijft de manifesterende stroom door de chakra’s. Het boek heeft me veel inspiratie gegeven bij de ontwikkeling van het Chakra Marketing Systeem.

Het leven is je gift, wat je van je leven maakt en hoe je de aarde achterlaat is jouw gift aan de wereld ~Anodea Judith 

Blog: 3 marketing missers van spirituele ondernemers en hoe je deze omzet in marketing miracles

Marianne Williamson

6. Verandering doet wonderen & Terugkeer naar liefde – Marianne Williamson

De beroemde quote van Marianne Williamson hangt bij mij al jaren aan de muur. ‘Verandering doet wonderen’ en ‘Terugkeer naar liefde’ zijn beide door liefde geschreven, zo mooi. Ik ben ontzettend benieuwd naar ‘Wonderen, werk en geld’ van Marianne Williamson. Iemand dit al gelezen?

Het is niet alleen je geboorterecht je totale potentieel tot uitdrukking te brengen, het is ook je verantwoordelijkheid. – Marianne Williamson 

Blog: Laat je licht schijnen

7. Leven vol overgave – Gabrielle Bernstein

Dit boek ben ik nu aan het lezen. Voelde me ergens op een bladzijde langdurig in een groen licht van liefde baden. Heel bijzonder dat woorden dat kunnen doen. Alleen daarom al een absolute aanrader!

Welk boek neem jij mee op vakantie? Deel het onder aan dit blog. Ik ben benieuwd.

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun gave. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.