Suzanne

Ik geloof in jou!

Wat fijn dat je mij hebt gevonden en de moeite neemt om mij beter te leren kennen. Ik verheug me erop je van dienst te kunnen zijn. Graag stel ik mij voor: Suzanne Groenstege, ik begeleid spirituele ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun gave. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.

 

Waarom?

Het is mijn intentie zoveel mogelijk spirituele ondernemers te helpen om hun droom op aarde neer te zetten. Ik ben op een missie om samen een mooiere wereld te creëren. Ik doe dit door ondernemers die met hun mooie werk het bewustzijn op aarde verhogen, te inspireren met hun bedrijf uitdrukking te geven aan hun gave. Ik zie lachende kinderen voor me, die opgroeien met een bewustzijn van liefde en overvloed, zodat ook zij weer het leven kunnen leven dat ze verdienen. Ze groeien op tot bewuste leiders die vrede brengen op aarde en ons helpen naar een volgende bewustzijnsdimensie te groeien, waar iedereen in zijn hart naar verlangt.

 

Een nieuwe aarde

De wereld verandert in rap tempo. Het bewustzijn van mensen groeit. Steeds meer mensen zijn op zoek naar zingeving. Yogascholen poppen als paddenstoelen uit de grond en het hebben van een coach is tegenwoordig net zo normaal als het hebben van een handtas. Toch hebben veel yogadocenten, coaches en healers er moeite mee om hun bedrijf te laten groeien.

Herken je jezelf hierin?

 • Je sessies of lessen zitten het ene moment vol en de week daarop heb je maar enkele klanten
 • Je voelt je of je aan het leuren bent, wanneer je je diensten promoot
 • Je hebt een mooie opleiding gedaan waar je nauwelijks iets mee doet, omdat je nu nog te weinig klanten aantrekt
 • Je overweegt een volgende opleiding te starten, omdat je denkt dat je nog meer moet leren voordat je echt als coach, healer, yogadocent of therapeut aan de slag kunt
 • Je bent begonnen met lage tarieven en weet niet hoe je je tarieven kunt verhogen
 • Je wilt je hart volgen, maar vraagt je af hoe je daarmee een succesvol bedrijf neer kunt zetten.

Jij gaat meer (ver)dienen met marketing vanuit je hart

Het veranderende bewustzijn van mensen biedt enorme kansen voor spiritueel ondernemers. Grijp die kans! Als jij je bedrijf wilt laten groeien, zonder je ziel te verkopen, dan begeleid ik je graag om hierin grote stappen te zetten.

Ik help je graag om:

 • Een constante klantenstroom te creëren
 • Meer klanten aan te trekken vanuit jouw waarden, waardoor marketing leuk en lucratief wordt
 • Hogere prijzen te vragen, die je diensten waard zijn
 • Gezien te worden als expert met jouw unieke gaven en aanpak
 • Jouw klanten meer andere klanten te laten aantrekken
 • Een overzichtelijk systeem te ontwikkelen om lucratief vanuit je hart te ondernemen
 • Jouw weg te vinden in het overweldigende aanbod van marketing en sociale media
 • Balans te vinden tussen hart en handelen
 • Een mindset van focus, vertrouwen en overvloed te krijgen, waarmee je een succesvol bedrijf neerzet.

Wil je persoonlijk kennismaken?

Wil je persoonlijk kennismaken? Ben je benieuwd wat jouw bedrijf nodig heeft om op een authentieke manier te groeien? Vraag dan gratis een kennismakingsgesprek aan.

 

Mijn verhaal

”Tijdens een reis door Azië in 2009 ontstond het verlangen een eigen bedrijf te starten en hiermee een brug te slaan tussen spiritualiteit en commercie. Ik heb ruim 15 jaar marketingervaring in de commerciële en culturele sector. Sinds mijn HEAO studie Commerciële Economie heb ik mij verdiept in yoga, meditatie en spiritualiteit. Ik heb geleerd hoe deze twee werelden van commercie en spiritualiteit hand in hand kunnen gaan en elkaar zelfs enorm versterken!

Toen ik 2010 startte met mijn eigen onderneming, heb ik erg geworsteld met het aantrekken van voldoende klanten en het concreet neerzetten van mijn gave met mijn bedrijf. Dat terwijl ik een gedegen marketingachtergrond heb en voor bedrijven altijd uitstekende marketing & sales resultaten behaalde. Als zelfstandig ondernemer was het anders. Nu moest ik mezelf laten zien…

In 2013 had ik al mijn spaargeld gebruikt om van te kunnen leven en was ten einde raad. Ik sprak mijn moeder en ik zei tegen haar: “Als ik niet mijn gave kan leven, als ik niet kan doen waarvoor ik voel dat ik hier op aarde ben, dan kan ik net zo goed stoppen met leven.”

Het gevoel was zo sterk, dat ik eindelijk volledig ging staan voor mijn gave en investeerde in de groei van mijn bedrijf. Ik besloot een business coach in de arm te nemen. Het was de start van een nieuwe koers van mijn onderneming. Ik ontwikkelde het Chakra Marketing System, waarmee ik mijn bedrijf flink heb laten groeien en mijn gave ben gaan leven met mijn bedrijf.

Ik voel me dankbaar dat ik nu mijn gave leef, hiermee anderen inspireer en daar zelf van kan leven. Mijn klanten zijn spiritueel ondernemers, zoals yogadocenten, coaches, healers en therapeuten. Ik inspireer ondernemers om vanuit hun hart hun unieke potentieel neer te zetten. Mijn heldere en spirituele aanpak helpt ondernemers een materieel en spiritueel rijk bedrijf neer te zetten. Mijn kracht ligt in het naar boven brengen van de gave van ondernemers en de spirituele vertaling naar gestructureerde business-, marketing- en communicatieplannen. Met heel mijn hart coach ik ondernemers in dit proces.