Suzanne Groenstege

Suzanne Groenstege

Nieuwetijds Ondernemerscoach

Wat fijn dat je mij hebt gevonden en de moeite neemt om mij beter te leren kennen. Ik begeleid ondernemende lichtwerkers om zich compleet over te geven aan afgestemd ondernemen en vol in hun kracht te gaan staan, zodat hun mooie werk zich steeds meer uitbreidt op aarde en er waardevolle energie-uitwisselingen plaatsvinden. Ik verheug me erop kennis met je te maken. En ik kijk er nu al naar uit wat voor gaafs daarmee in gang wordt gezet en wat daar voor waardevols uit mag ontstaan.

Een nieuwe aarde

Het is mijn missie om het paranormale normaal te maken. Ik wil mijn bijdrage leveren aan de bewustzijnsshift op aarde, door stukjes hemel op aarde te laten neerdalen, het etherische naar beneden te halen. De mannelijke en vrouwelijke hoge energieën samen laten komen en in en uit het hart van de bedrijven van lichtwerkers te laten stromen. Het is mijn intentie om zoveel mogelijk ondernemende lichtwerkers te inspireren om vol in hun licht te gaan staan en samen met de ‘ongeziene wereld’ een nieuwe aarde te scheppen. Er zijn heel veel lichtwerkers nodig. En er is heel veel begeleiding beschikbaar als je je durft over te geven aan compleet afgestemd ondernemen.
Wilde merrie

Ik zie
de functie
van nachtmerries
Ze laten me angsten aankijken
die ik overdag nog probeer te ontwijken
De angst dat ze denken dat ik gek ben
Dat ik een tovenares, een heks ben
en me mijn dochter afnemen
Alle oordelen zijn in mijn slapende gezicht gesmeten
Ik schrik. Wat als ze mijn dichtbundel lezen?!

Angst om groots met mijn spiritualiteit naar buiten te komen
met mijn engelencontact en helder dromen
om volledig uit de kast te komen
Pijn
van afwijzing
van mijn zijn

Ik ga niet terug naar het verleden
Ik trek de angst naar het nu om te helen
Ik ga er doorheen
De roddels achter mijn rug, de onmacht
Ik zie de zon opkomen
een enorme kracht
komt in me naar boven
Ik leef nu, ik sta voor wie ik ben
Ik schrijf mezelf vrij
dit is wie ik wil zijn
Dit is wie ik ben

Wij zijn de heksen die ze niet konden verbranden
We komen op als de zon om bewustzijn te veranderen
Mijn vuur dat niet gevaarlijk is
maar nodig is, welkom is
om de aarde te verlichten
gedicht-na-gedicht-na-gedicht
Alle lagen
ik pel ze af
zodat ik mijn grootsheid kan dragen
Dag-na-dag-na-dag
De wilde merrie in mij kan laten draven
door de nacht en door de dag
~ Suzanne Groenstege

Mijn verhaal

Na een reis van twee maanden door Azië kwam ik thuis met twee verlangens. Ik wilde graag voor mezelf beginnen en een kindje op de wereld zetten. Be careful what you wish for, want ik zegde mijn baan op en de volgende dag bleek ik zwanger te zijn van mijn dochter Isis. 

 

Voor deze reis leidde ik een materieel rijk, maar spiritueel arm bestaan. Met een auto van de zaak, zakenreisjes naar het buitenland, veel uit eten, uitgaan, luxe kleding shoppen en twee burn-outs voelde ik dat er iets moest veranderen. Hoewel ik me gedurende mijn materiële periode op de been hou met het lezen van ontelbaar veel spirituele boeken en intensief yoga doe, realiseer ik me later dat ik mijn ziel had verkocht.

 

Na deze transformatieve reis gooi ik het roer om. Ik leef een spiritueel rijk, maar materieel arm leven. Ik volg mijn hart en pak alles aan wat op mijn pad komt. Ik leef deels van mijn spaargeld. Tot het moment daar is dat ik nog € 1000 heb voor de hypotheek en het levensonderhoud voor mijn dochter en mezelf voor de volgende maand. Ik heb een gesprek met mijn moeder en hoor mezelf zeggen: als ik nu niet mijn gave kan leven, kan ik net zo goed stoppen met leven. Ik besluit om een intensive dag met een business coach te doen, waarvoor ik geld van mijn moeder leen.

 

Ik maak een aantal scherpe keuzes, waarmee ik echt in mijn gave ga staan. Ik leef wat voor mij echt belangrijk is. En ik geef mij steeds dieper over aan mijn innerlijke/goddelijke leiding. Ik leef en onderneem in overvloed, waarbij mijn uitgangspunt is om te voelen waar energie op zit, mezelf vrij te schrijven, te verwoorden wat naar buiten wil en de creatie-kracht door me heen te laten stromen naar nieuwetijds ondernemers die ik hiermee van dienst ben. En deze waardevolle energie weer terug laat stromen naar mezelf, waardoor ik een leven vol verdieping, verrijking en verwondering leef.