Selecteer een pagina

blog 3 foto 1 Stel je eens voor dat je dit jaar je omzet verdubbelt met het werk dat je het liefste doet. Wat zou dat betekenen voor jou, je klanten, je bedrijf en uiteindelijk de wereld? Droom je even met me mee?

 

1. Jij

Wat zou het verdubbelen van je omzet voor jou persoonlijk betekenen? Komt er een einde aan de eindjes aan elkaar knopen? Kun je die droomreis eindelijk gaan maken? Is er een Teacher Training die je kunt gaan volgen? Zou je je eventuele parttime baan op kunnen zeggen? Zou je je minder beperkt voelen, doordat je meer je volledige potentieel leeft?

 

2. Je klanten

Wat zou het verdubbelen van je omzet voor je klanten betekenen? Zou je meer klanten kunnen helpen met je gave? Kun je nieuwe producten ontwikkelen om je klanten een nog diepere transformatie te laten ervaren?

 

3. Je bedrijf

Wat zou het verdubbelen van je omzet voor je bedrijf betekenen? Kun je investeren in een persoonlijk assistent? Kun je een team om je heen opbouwen? Kun je een eigen spiritueel centrum opzetten? Kun je investeren in een master mind groep en je laten inspireren door gelijkgestemden? Kun je internationaal gaan?

 

4. De aarde

Wat zou het verdubbelen van je omzet voor de wereld betekenen? Vergroot je jouw bijdrage aan het verhogen van het bewustzijn op aarde? Wordt jouw impact op het helen van mensen groter?

blog 3 foto 2

Je gave grootser neerzetten

Als spirituele ondernemer draagt je werk bij aan het verbeteren van de wereld. Je klanten, de wereld, je bedrijf en jijzelf profiteren ervan wanneer jij je gave grootser neer gaat zetten op aarde. We all benefit! Het is een win-win-win-win situatie.

 

 

Back to reality

Ok, nu we toch bij de aarde aangekomen zijn, mag je hier weer even landen. Back to reality, van droom naar werkelijkheid. Het mooie is dat deze droom vrij eenvoudig te realiseren is. Zelf heb ik het afgelopen jaar mogen ervaren hoe het is om mijn omzet te verdubbelen, mijn klanten beter te kunnen helpen, mijn bedrijf naar een volgend niveau te brengen en mijn positieve impact op de wereld te vergroten. Achteraf verbaas ik me erover hoe makkelijk het is gegaan.

Natuurlijk, je moet er wel zelf wat voor doen. Hoe kun je nu je omzet verdubbelen zonder je ziel te verkopen? Dat onthul ik in deel 2 van dit blog. Deel 2 van dit blog in je mailbox ontvangen? Schrijf je hier in voor mijn blog

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS Wil je deel 2 van dit blog niet missen? Schrijf je in voor mijn blog en ontvang bovendien GRATIS de Authentic Abundance meditatie!

PPS Ontvang je mijn blog al in je mailbox? Mooi! Je ontvangt deel 2 van dit blog automatisch. Stuur dit blog dan door naar andere spirituele ondernemers, die hun omzet en impact willen verdubbelen. Dank je wel!