Selecteer een pagina

happy new year Allereerst wil ik je graag overvloedig veel liefde en succes wensen voor het nieuwe jaar. Daar sta je dan, aan de rand van een sneeuwwit veld vol mogelijkheden.

Het nieuwe jaar is als een onbeschreven blanco bladzijde met oneindig veel kansen om opnieuw te beginnen en jouw eigen verhaal te schrijven. De eerste week van januari is de perfecte tijd om je intentie voor het komende jaar te zetten én direct de eerste actie te ondernemen. In dit blog onthul ik de missing link tussen intentie en actie.

1. Intention

Wanneer ik achterom kijk naar de voorgaande jaren, realiseer ik me dat ik in de eerste week van januari steeds een positieve levensveranderende actie heb ondernomen. Het afgelopen jaar heb ik op 2 januari mijn eerste blog gepubliceerd. Met als resultaat dat ik onmiddellijk met een flink aantal nieuwe klanten aan de slag kon.

Wat heb jij al veel te lang binnengehouden? Wat stel je steeds uit? Waarvan weet je dat je er lef voor nodig hebt, maar dat het je bedrijf op de lange termijn zal verrijken? Adem naar je hart, wat is het eerste dat in je opkomt?

 

YOUR PERCEPTION IS A DECISION

 

2. Decision

Je kan terugkijken op 2014 en denken: pfoe, ik heb een heftig jaar achter de rug, laat ik januari maar rustig weer opstarten. Of je kunt de eerste week van januari uitroepen tot magische week. De week waarin je een grote, moedige, betekenisvolle stap zet, die jou, je bedrijf en de mensen om je heen een briljante start van het jaar geeft. De keuze is aan jou!

Storyteller

 

3. Action

Ik ben een groot fan van Isabel Allende. In ‘De som der dagen’ onthult Isabel dat ze al 25 jaar op 8 januari met het schrijven aan een nieuw boek begint.

Ze ruimt eerst alle rommel van haar vorige boek op, hangt haar laatste cover aan de muur en start met haar schrijfritueel. Ze loopt naar haar tuinhuisje, elke stap brengt haar dichter bij haar nieuwe boek. Ze zet de foto’s van haar dierbaren op een altaar, steekt een kaars aan én begint.

De eerste week van januari is een heel krachtig moment om met je bedrijf een nieuwe uitdaging aan te gaan. Welke grote, briljante stap ga jij nemen om dit jaar een doorbraak te maken met je bedrijf?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het omzetten van je intenties in acties? Meld je dan nu aan voor een gratis Blooming Business Coaching Call. Ik heb hiervoor weer enkele plekken gereserveerd in januari en februari. Je kunt je hier aanmelden.

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne,

PS Meld je nu aan voor een GRATIS Blooming Business Coaching Call.