Selecteer een pagina

Marianne WilliamsonGeniet je ook zo van de zon? De zon herinnert je eraan voluit te leven en in je eigen licht te komen staan. Heb je weleens het gevoel dat er meer in je zit, dan je op dit moment neerzet met je bedrijf? Weet je innerlijk dat je meer kunt, maar komt het er niet helemaal uit? In dit blog deel ik graag 3 ‘laat je licht schijnen’ kwaliteiten met je.

Holding back
Het zou kunnen dat je je (onbewust) inhoudt. Misschien ben je bang dat mensen je niet meer aardig zullen vinden als je succesvoller wordt? Vraag je je af of je grotere verwachtingen wel waar kunt maken? Voelt het veilig om je klein te houden? Goed nieuws, blokkades zijn niet bedoeld om je af te remmen, maar om je plannen en jou sterker te maken.

Moving forward
Er is je een prachtig systeem geschonken om je te blijven ontwikkelen, het chakrasysteem. Speciaal voor spirituele ondernemers die hun zakelijke potentieel optimaal willen leren benutten, heb ik een nieuw programma ontwikkeld gebaseerd op het chakrasysteem. Deze 3 ‘laat je licht schijnen’ kwaliteiten hielpen mij om dit programma naar buiten te brengen.

1. Dream: neem verantwoordelijkheid voor je dromen
Eén van mijn klanten had na een individuele coachingsdag aangegeven graag voor een langere periode met mij in zee te willen gaan. Dat was ook mijn wens. Er was echter één probleempje. Ik had een schitterend idee voor een nieuw 6 maanden programma, maar had dit nog niet in detail uitgewerkt. ‘s Avonds sprak ik mijn moeder. Ze luisterde en herhaalde eigenlijk alleen wat ik tegen haar zei: dat het zonde zou zijn om deze kans op een intensievere samenwerking te laten lopen, alleen omdat ik er nog niet klaar voor was. En was ik er werkelijk nog niet klaar voor? Of was het een excuus om niet in mijn licht te komen staan?

2. Dare: heb lef om uit je comfortzone te komen
Ik wist exact hoe het nieuwe 6 maanden programma eruit zou komen te zien, alleen ik had nog geen aanbod op papier. Stiekem vond ik het ook wel een beetje spannend, om weer iets nieuws in de markt te gaan zetten. Het is een programma waar ik mijn ziel en zaligheid in heb gelegd, waar ik intens in geloof en dat heel dicht bij mezelf ligt. Als het niet een beetje spannend en eng voelt, daag je jezelf onvoldoende uit, concludeerde ik.

3. Do: doorzettingsvermogen moet je doen
Die avond werkte ik tot 01:00 uur ’s nachts aan één stuk door aan een uitnodiging voor het 6 maanden programma. Ik besprak mijn voorstel met haar en zo is zij de eerste deelnemer van het Brilliance in Business programma geworden, al voordat het programma online stond of de promotie van start is gegaan.

Het is niet alleen je geboorterecht je totale potentieel tot uitdrukking te brengen, het is ook je verantwoordelijkheid. – Marianne Williamson

P.S. Primeur! Het Brilliance in Business Programma staat NU online! In het Brilliance in Business Programma ga je aan de slag met het Chakra Marketing System©. Voor dit programma is een gelimiteerd aantal van 8 plaatsen beschikbaar (waarvan er op dit moment dus al 1 bezet is). Het lijkt erop dat dit het juiste programma op het juiste tijdstip is, dus zorg dat je snel contact met mij opneemt als je hier meer over wilt weten.

Volg je hart!

Stralende groet,

Suzanne

PS Voor het Brilliance in Business Programma ben ik op zoek naar spirituele ondernemers die er klaar voor zijn volledig in hun licht te komen staan en hun zakelijke potentieel optimaal willen leren benutten. Ben jij dat? Klik dan hier voor meer informatie.

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.