Selecteer een pagina

Believe Je draagt een gave in je, die je met liefde uitdraagt met je bedrijf. Je bewust zijn van je gave is prachtig en kan soms ook ontzettend pijnlijk zijn, net als de liefde. Iedere ondernemer wordt soms overvallen door twijfel, onzekerheid en frustratie.

Herken je het gevoel dat je soms te streng bent voor jezelf, niet goed genoeg te zijn, er nog niet klaar voor te zijn?

 

In dit valentijnsblog 3 stappen die je aanmoedigen om je hart te (blijven) volgen.

Als de liefde je wenkt, volg haar dan. Hoewel haar wegen moeilijk begaanbaar zijn en steil. Ofschoon de liefde dient voor je groei, zal ze je ook snoeien. Dit doet de liefde, zodat je de liefde van je hart leert kennen en zo een deel wordt van het hart van het leven. Uit: De Profeet – Kahlil Gibran

1) Hoop

De eerste hobbel op het pad van het volgen van je hart, ben je zelf. Je kunt blijven twijfelen of je kunt beginnen. Je kunt opnieuw twijfelen of doorgaan. Je bent prachtig en krachtig, precies zoals je bent. Je bent er klaar voor je gave te leven. Nu, op dit moment. Je hoeft niet nog beter te worden of te wachten op het juiste moment. Geef jezelf toestemming om voor je droom te (blijven) gaan. Volg je hart!

Hope

2) Geloof

De volgende hindernis op de weg van het je laten leiden door je hart, is omgaan met kritiek uit je omgeving. Je weet dat je goed op weg bent, als je tegenstanders krijgt. Het betekent dat je ergens voor staat en een duidelijk standpunt in durft te nemen. Niet iedereen zal van je houden en dat hoeft ook niet.

Ik denk wanneer ik me ergens onzeker over dreig te voelen vaak aan de Youtube duimpjes. Dat doet wonderen. Hoe briljant een liedje ook is, hoe kun je nou niet van John Legend’s ‘All of me loves all of you’ houden?, er zijn toch bijna 60.000 mensen die dit blijkbaar niet leuk vinden. Daartegenover staan 2 miljoen mensen die het wel leuk vinden. En daar doet hij het voor. Die andere 60.000 mensen worden misschien weer heel blij van Jan Smit, who knows?

Klik hier voor die fijne Valentijnssong. No worry’s, het is niet Jan Smit 😉

Dat is juist zo mooi. Ook voor jouw product zijn er klanten, klanten die op dit moment op zoek zijn naar de unieke gift die jij hen kan bieden. Geloof in jezelf en wat je de wereld te bieden hebt. Anderen kunnen onrustig worden van iemand die zijn droom volgt. Trek je niks aan van wat anderen zeggen en volg je eigen koers. Ik geloof in jou. Volg je hart!

different

3) Liefde

De derde belemmering op de route van je hart achternagaan, is het ervaren van eenzaamheid. Wanneer je je kop boven het maaiveld uitsteekt, je ware zelf laat zien, kunnen anderen zich daardoor bedreigd voelen. Stiekem willen ze dolgraag ook hun hart volgen, maar dat durven ze niet en deze pijn reflecteren ze op jou. Kijk of je hier begrip voor kunt hebben. Ieder loopt zijn eigen pad. Je kunt hen inspireren door je hart te blijven volgen.

Verzamel mensen om je heen die in jou en je droom geloven. Laat je inspireren door andere spirituele ondernemers en vind je eigen support system, b.v. door je aan te sluiten bij een mastermind groep. Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat je alles in je hebt om je gave succesvol neer te zetten. Volg je hart!

Trust

Je zou je levensopdracht niet ontvangen, zonder de middelen om deze te realiseren. Uit: Terugkeer naar liefde – Marianne Williamson.

PS Happy Valentine!

Namasté,

Suzanne

Transform your gift into profit 17 en 18 april 2015