Selecteer een pagina

Vanochtend besloot ik om in de meest succesvolle versie van mezelf te stappen, geïnspireerd door een passage uit het boek ‘de Cirkel is Rond’ van Wayne Dyer. Ik trok een mooie nieuwe outfit aan en voelde me een schrijver. Op het schoolplein zei schrijfster Susan Smit (die ik enorm bewonder, maar nog nooit eerder heb gesproken): ‘Wat heb je een mooie rok aan, echt prachtig!’ Ik voelde het als een heel mooi teken, dat ik vandaag mag schrijven. Thuis trok ik mijn nieuwe gele hakken aan en typte het gedicht in dat ik de avond ervoor grotendeels had geschreven. Je leest het hier:

De poort is open

Een waarheidspil,
is dit wat ik wil?
Alles wat waar is vliegt naar buiten
Als vogels uit een kooi die opengaat,
ervaar ik een vrijheid van ongekend formaat
Ik kan de poort niet meer sluiten

Ik ben de sleutel kwijt
Krijg ik straks spijt?
Van al mijn woorden
Willen mensen die wel horen?
De poort is open,
ik kan het bijna niet geloven

Ik voel een onzekerheid,
Een kwetsbaarheid, een naaktheid
Ik voel me overvallen door de intensiteit
Ik wil me uitspreken,
Wat me inspireert, woorden geven
en delen, niet met één, maar met velen
De poort is open, geen weg meer terug
Al mijn angsten keer ik nu de rug

De poort is open,
ik begin te lopen
Lopend zie ik dat IK open mag gaan,
dat ik in mezelf mag gaan staan
Overvloed, rijkdom dat mag ik vragen
Grotere bedragen, kan ik nu dragen

Mooie gele schoenen
Aan mijn voeten
Dragen mijn power, mijn kracht,
Mijn innerlijke macht
Mogelijkheden tot aan de maan
Ik ga staan en mag verder gaan

De poort is open,
om verder te lopen en te verwelkomen
Ik laat het toe, want ik trek het aan,
als een magneet, doordat ik in mijn eigen schoenen ga staan
Ik open mezelf, mijn eigen waarheid
En word me bewust van mijn eigen schoonheid
Ik voel tot in mijn tenen mijn eigen grootsheid

Mijn waarheid is dat ik groots ben
Mijn waarheid is dat ik mezelf ken
Mijn waarheid is dat ik elke wens waar kan maken,
dat mijn diepste verlangens de juiste snaar raken
Ik kan alles wat ik werkelijk wil creëren
Door het toe te staan, zal het zich manifesteren
De poort is open en hij gaat niet meer dicht
Ik ben vrij en blijf lopen in en naar het licht

Vervolgens schreef ik in een flow een artikel met 5 tips voor nieuwetijds ondernemers.

Dit is voor mij Nieuwetijds Ondernemen;elke dag besluiten om in je eigen grootsheid te stappen, voelen wat er geboren mag worden, de tekenen volgen, in een flow geïnspireerde actie ondernemen en dit in het moment delen met anderen.

Morgenochtend om 10 uur geef ik gratis een online Masterclass waarin ik nog meer tips over Nieuwetijds Ondernemen met je ga delen. Je kunt mij je vragen stellen via de chat. Aan het einde van deze online Masterclass kun je met een aantal praktische tips aan de slag met Nieuwetijds Ondernemen. Ik kijk er naar uit je te zien! Je kunt je via deze link inschrijven: https://suzannegroenstege.webinargeek.com/nieuwetijds-ondernemen-hoe-doe-je-dat

PS Dinsdag 31 januari 10.00 gratis online Masterclass ‘Nieuwetijds Ondernemen, hoe doe je dat?’ Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn bij deze online Masterclass, schrijf je dan alsnog in en je ontvangt de replay. https://suzannegroenstege.webinargeek.com/nieuwetijds-ondernemen-hoe-doe-je-dat

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand