Selecteer een pagina

5 praktische tips voor nieuwetijds ondernemers

  1. Creatie: voel wat er door jou heen geboren wil worden

Vraag je ’s ochtends direct af wat je hebt gedroomd en voel wat er door jou heen geboren wil worden. Voel waar de energie op zit, waar je enthousiast van wordt en welke signalen je krijgt. Zet voor je gaat slapen een intentie voor je dromen, waarin je b.v. vraagt om informatie of inzichten. In je dromen ben je heel erg toegankelijk voor je gidsen, je engelen. Het universum slaapt niet. In jouw droomtoestand kunnen ze jou heel makkelijk bereiken.

  1. Communicatie: schrijf ideeën direct op in het moment

Schrijf ideeën die je doorkrijgt direct op, in het moment. Als je merkt dat je schrijvend gauw in je hoofd gaat zitten, kun je het ook eerst inspreken met de dictafoon op je telefoon. Of in what’s app, daar zit een functie in dat het voor je uitgeschreven wordt. Dat is erg handig. Als je het direct doet, dan zit de bronenergie waarvan je de informatie hebt ontvangen erop. Jouw eigenheid, persoonlijkheid en originaliteit zit er dan maximaal in.

  1. Publicatie: deel je bericht eerst in kleine kring

Voel of er op je bericht nog gedachtes spelen als; wat zullen anderen ervan vinden? Krijg ik deze workshop zo wel vol? Als je nog blokkades voelt, schrijf je daar dan doorheen. Wanneer je bericht vrij en licht voelt, kan het nog steeds spannend zijn om het te publiceren. Ik adviseer je om je bericht dan eerst in kleine kring te delen, met je coach, in een mastermindgroep, besloten fb groep of intervisiegroep. Het gaat er niet om dat je goedkeuring van hen krijgt voor je bericht, maar dat je het al een keer naar buiten hebt gebracht.

  1. Conversatie: blijf je hart openen voor je klanten om naar binnen te lopen

Als je je boodschap hebt gepubliceerd, dan begint het werk pas echt. Je kan de neiging voelen om je te willen verstoppen. Misschien ben je bang om reacties of je eigen grootsheid te zien. Blijf je hart en de deur open zetten voor feedback, voor vragen, om mensen het verder te laten vertellen. Zie voor je wie in de energie erbij horen en stuur hen een persoonlijke uitnodiging. Volg de tekenen die je krijgt, toevallig ontmoetingen, synchroniciteit.

  1. Moneyfestatie: stel je open om wat je geeft in veelvoud terug te ontvangen

Sta open om wat je geeft in veelvoud terug te ontvangen. Voel deze energiestroom, sta dit toe om te gebeuren. Sta ook toe en creëer de mogelijkheid dat een deelnemer vooraf aan je workshop het geld betaalt. Dit schept helderheid voor beide partijen. Je hebt simpelweg geen ruimte gecreëerd voor gedachten als: ik moet nog zien wat me dit gaat brengen. Als het me de helft brengt van wat ik ervan verwacht, betaal ik gewoon de helft. Jullie zijn beide optimaal gemotiveerd, doordat je je niet (onbewust) in gaat houden om alles eruit te halen en te geven wat erin zit.