Selecteer een pagina

Wat is dit een heerlijke dag. Aan de vooravond van mijn 44ste verjaardag voel ik het leven door mijn lichaam bruisen. Ik voel me wakker en levendig. Elke cel van mijn lichaam staat aan, bubbelt en tintelt. Ik voel me rijk.

Ik voel met AL mijn cellen dat het me niet om geld gaat
Ik voel met AL mijn cellen dat het me niet om het geld gaat in het ondernemen, maar om verrijking, voldoening en verwondering. Op dit moment liggen mijn werkelijke verlangen en focus op het neerzetten van het jaarprogramma Liefde & Licht Bedrijven. En niet op een omzetdoel en wat ik daar dan voor zou kunnen kopen of welke lifestyle ik daar dan mee zou kunnen leven. Ik heb me compleet overgegeven aan mijn purpose. Wat niet betekent dat ik geen investering vraag voor het programma, want dat kan alleen werken wanneer er sprake is van een evenwichtige energie-uitwisseling en de afgestemde prijs die ik heb doorgekregen.

If you think you’ve surrendered, surrender some more – Gabriëlle Bernstein

Overgave aan mijn gave
Deze overgave aan mijn levensopdracht is een jarenlange nooit eindigende ontwikkeling. Overgave kan altijd nog dieper. Vorige week heb ik hier weer een stap ingezet. Ik heb de bereidheid om alles te geven en dat het zou mislukken omarmt. Ik heb met mezelf afgesproken dat als het programma in maart er niet zou komen op een afgestemde manier, want op een marketingtrucs manier wil ik het simpelweg niet meer, dat ik dan in april opnieuw zou beginnen. Dat gaf zoveel ruimte voor liefdevolle vastberadenheid en toewijding aan wat ik voel dat mijn taak is. En wat er dan gebeurt…

Eigentijdse, eigenzinnige, hippe, eigen-wijze vrouwen
Deze week hebben zich voldoende vrouwen ingeschreven om het jaarprogramma in maart te starten. En wat een gave groep is zich aan het ontwikkelen. De deelnemers die zich tot nu toe hebben ingeschreven zijn eigentijdse, eigenzinnige, hippe, eigen-wijze vrouwen.

Rijkdom
Vrouwen die heel veel aangegaan zijn op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, van regressietherapie, systeemopstellingen en healing tot yoga, meditatie en spirituele reizen. En alles wat daar tussen zit. Vrouwen die materiële rijkdom kennen en hebben ervaren wat de prijs daarvan is om die op een oude manier van ondernemen te manifesteren. Vrouwen die zich ook op een heel diep niveau over willen geven aan afgestemd ondernemen.

Voel jij je ook geroepen om het anders te gaan doen? Om de sprong in het diepe te wagen, omdat je niet anders meer kunt en wilt. Ik wil je vragen om in energie even in te tunen op de groep die zich nu aan het vormen is en te voelen of daar ook een plek voor jou is. Krijg je een ja?

Op 27 maart start ik mijn jaarprogramma Liefde & Licht Bedrijven, https://www.suzannegroenstege.nl/liefde-en-licht-bedrijven/ , voor max. 7 vrouwen waarin ik je begeleid om je compleet over te geven aan afgestemd ondernemen. Er zijn nu nog een paar plekken beschikbaar. De investering voor dit programma met 10 maandelijkse live bijeenkomsten, 10 activaties en een connectie app is slechts € 2100 ex. btw. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Je investering is dan € 2400 ex. btw. Het hele programma met deze prijs heb ik doorgekregen. Ik wil en kan niet anders meer dan mijn afstemming volgen. Het voelt nu kloppend, al moest ik wel even slikken aangezien de investering voor een intensive dag met mij € 1200 ex. btw is. Je krijgt dus heel veel waarde voor je investering.

Licht op Nieuwetijds Ondernemen cadeau
En… tot 16 maart ontvang je mijn online programma Licht op Nieuwetijds Ondernemen t.w.v. € 600 ex. btw. cadeau bij bestelling en betaling voor mijn verjaardag op 16 maart. Ik een cadeau, jij een cadeau.

Ik zou het een eer en een plezier vinden, om je in dit unieke jaarprogramma te mogen verwelkomen. En heb je nog een vraag? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Ik hoor altijd graag van je.

PS Hier kun je even voelen of het jaarprogramma ook iets voor jou is https://www.suzannegroenstege.nl/liefde-en-licht-bedrijven/  en vergeet vooral niet om even op de groep in te voelen.

Liefde & Licht,

Suzanne