Selecteer een pagina

Liefde & Licht Bedrijven

Jaarprogramma voor Ondernemende Lichtwerkers

 

Op dit moment begeleid ik een geweldige groep vrouwen in dit jaarprogramma.

In juni 2019 start ik met een volgende groep.

Verlang je ernaar om afgestemd te ondernemen? Voel je dat je het niet meer kunt en wilt bedenken?

Dan heb ik iets heel gaafs voor je. Een jaarprogramma waarin je de hogere frequenties gaat belichamen met je bedrijf. 

Creatie-energie beheersen, kanaliseren en implementeren

In dit programma begeleid ik je persoonlijk om de transformatie te maken naar compleet afgestemd ondernemen. Je leert je krachtige creatie-energie te beheersen, kanaliseren, richten en implementeren. Ondersteund door activaties van aarde- en kosmische grids werk je aan de hand van tien thema’s aan de groei van je bedrijf vanuit je hart. Je wordt gedragen door een intieme vrouwencirkel van max. 7 ondernemende lichtwerkers.

 

‘Dieper gronden maakt hogere frequenties belichamen mogelijk’

De uitdaging voor ondernemende lichtwerkers in deze nieuwe tijd

Het bewustzijn van de nieuwe tijd vraagt om een compleet andere aanpak van ondernemen en marketing doen. Het vraagt o.a. om diepe gronding om hoge energieën te kunnen blijven dragen, overgave aan de goddelijke wil en co-creatie met de ‘onzichtbare’ wereld. 

Weet je dat je met een speciale reden op aarde bent gekomen èn:

Loop je vast op de uitvoering van je opdracht?

Barst je van de ideeën, maar verlies je regelmatig je focus?

Stroomt het, maar vind je het spannend om naar buiten te treden?

Blijven de klanten (nog) uit?

Voel je dat het samen nog krachtiger kan?

Dan mag je erop vertrouwen dat je niet zomaar dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

Zonder de aarde is de hemel bodemloos - I Tjing

LIEFDE & LICHT BEDRIJVEN

Transformatie & Implementatie

10 live bijeenkomsten waarin je de transformatie maakt naar compleet afgestemd ondernemen incl. de praktische vertaalslag naar je bedrijf

Connectie

Tussen de bijeenkomsten door blijven we verbonden in de app en kun je met mij sparren. Ik draag zorg voor een veilige bedding waarin we de space voor elkaar holden

Activatie

10 Activities die de hogere energieën van de aardegrids en de kosmische grids integreren in de 7 basischakra’s van je bedrijf

Opbouw Programma

Intake

Dit programma start met een intakegesprek. In dit intakegesprek bekijken we samen of dit programma klopt voor jou en of wij een goede match zijn. Wanneer we beide een ‘JA’ voelen, gaan we verder aan de slag met het jaarprogramma. Heb je interesse om aan dit jaarprogramma deel te nemen? Klik dan op ‘intake jaarprogramma’ om een vrijblijvend intakegesprek te boeken.

Liefde - vrouwelijke energie

Het eerste deel van het jaarprogramma maken we vanuit de vrouwelijke energie verbinding met de mannelijke energie. In de mysteriescholen in Egypte werd eerst 12  jaar onderwezen in het linkeroog (vrouwelijke energie) van de Horusschool alvorens men in het rechteroog (mannelijke energie) werd onderwezen. We starten met het veilig maken, je eigen heelheid ervaren en het fundament verstevigen voor je bedrijf. 

  1. HEELHEID

Activatie Moeder Aarde grid

Hoe maak je het veilig in jezelf en in je bedrijf om je gave voluit te leven?

2. OVERGAVE

Activatie Walvissen matrix

Hoe kun je je compleet overgeven aan universele leiding en intuïtie?

3. ZIJN

Activatie Midden Aardesteden grid

Hoe kun je je heldere gaven zuiver inzetten en verder ontwikkelen om moeiteloos informatie en tekens te ontvangen voor geïnspireerde acties?

4. DIENEN

Activatie Dofijnen matrix

Welk verdriet wil gezien worden, zodat je je hart vrijmaakt om vanuit vreugde te manifesteren?

5. EENHEID

Activatie Aardester grid 

Hoe kun je met je bedrijf expressie geven aan jezelf in de ruimte van verbinding?

Licht - mannelijke energie

In het tweede deel van het jaarprogramma maken we vanuit de mannelijke energie verbinding met de vrouwelijke energie. Je neemt je eigen kracht terug en gaat (nog groter) uitdragen waarvoor je staat. Vanuit een zachte innerlijke kracht en je eigen bedding. Vanuit het 17-voudige chakrastelsel worden 7 paren van vrouwelijke en mannelijke energie belichaamd in de chakra’s van je bedrijf.

6. STRALEN

Activatie Zielenster grid

Hoe kun je je kracht volledig terugnemen en uitstralen?

7. LIEFDE

Activatie Sterrenpoort

Hoe kun je je energieveld groots neerzetten en begrenzen?

8. VERBINDING

Activatie Intergalactische poort

Hoe zorg je voor (nog meer) interactie met jouw publiek?

9. GODINNEKRACHT

Activatie Christus Bewustzijn grid

Hoe keer je na het ervaren van quantumshifts zo soepel mogelijk weer terug naar liefde, om jouw godinnenplek te ownen en vergroten?

10. VRIJHEID

Activatie Centrale Zon grid

Hoe kun je je compleet vrij maken (van schuld, schaamte en angst) om je hoogste potentieel keer op keer tot uitdrukking te brengen?

Evaluatie

We maken dit jaarprogramma rond met een evaluatiegesprek, waarin we terugblikken op waar je aan het begin van dit programma stond, vieren waar je nu staat en vooruitblikken op het pad dat voor je ligt. 

Suzanne Groenstege, Nieuwetijds Ondernemerscoach

Het is mijn rol om ondernemende lichtwerkers te begeleiden om hun gave daadwerkelijk op aarde neer te zetten. Ik begeleid je om te gaan staan, om ‘aan’ te gaan, herhaaldelijk te vallen en weer op te staan en steeds in het moment uit te dragen wie je werkelijk bent. Het is mijn missie om het paranormale normaal te maken.

Wat de bedoeling is groeit
Ik breng je steeds weer terug naar je essentie, waar energie op zit, naar wat de bedoeling is, waar jij trouw bent aan jezelf. Want alleen wat werkelijk de bedoeling is, heeft de potentie om uit te groeien tot volle manifestatie. 

Suzanne heeft een bijzonder talent om nieuwetijds ondernemers samen te brengen: krachtige vrouwen die een diepe motivatie voelen om afgestemd te ondernemen. Vrouwen die elkaar vanuit gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijk kunnen bijstaan op een pad waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling zo nauw samengaan. Prachtig om te zien hoe Suzanne dit gezamenlijke en individuele proces liefdevol begeleidt. En haar eigen proces en bloei inbrengt voor de groei van allen. Met haar heldere opmerkzaamheid heeft ze mij mooie en waardevolle spiegels voorgehouden die binnen korte tijd al hebben bijgedragen aan de groei en richting van mijn bedrijf.

Miranda Slaman

oprichtster van Miranda Slaman Communicatie & Coaching en Inner Nomads, Inner Nomads

Lieve Suzanne,
Wat een bijzondere reis mag ik afleggen met 5 prachtige liefdevolle vrouwen!
Het programma is voor mij een prachtig levensavontuur waarin ik ondergedompeld word in een bad van verbinding, herkenning, vertrouwen, liefde en licht. Het is spannend, confronterend, bijzonder en magisch tegelijk!
Niet alleen breng ik veranderingen aan in mijn manier van ondernemen maar het werkt door in alle facetten van mijn leven. Suzanne neemt ons mee in de flow aan de hand van verschillende aardegrids en kosmische grids en met mooie activaties. Zo ga ik de verbinding aan met mezelf, met mijn eigen liefde en licht. Ik ga Wondernemen afgestemd op mijn werkelijke doel in mijn leven, maar vooral ook Leven afgestemd op mijn werkelijke Zijn.
Vrij als een vogel laat ik me meedragen met de wind!
Vol vertrouwen en nieuwsgierig als een spelend kind💕

Amy Keijzer

Kindercoach, Kinderpraktijk VRIJ

Je bent een lichtwerker. Het universum vraagt je dringend om je goddelijke licht en liefde, net als een engel, over de aarde en al haar bewoners te laten schijnen. - Doreen Virtue