Liefde & Licht Bedrijven

Jaarprogramma voor Nieuwetijds Ondernemers

Start 6 november

Op dit moment begeleid ik een geweldige groep vrouwen in dit jaarprogramma. In september start ik met een volgende groep. Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Klik dan op ‘contact jaarprogramma’ en je hoort snel van mij.

Verlang je ernaar om afgestemd te ondernemen? Voel je dat je het niet meer kunt en wilt bedenken? Dan heb ik iets heel gaafs voor je. Een jaarprogramma waarin je de hogere frequenties gaat belichamen met je bedrijf. Wil je meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan neem ik binnenkort contact met je op.

Gouden Tijd

Ik zie allemaal lichtjes aangaan van healers, die in hun kracht komen staan. Ik zie hoe hogere energieën in de handen van healers transformeren in geld. En hoe dit geld via deze helende handen transformeert in goud licht op aarde. Het is tijd om de hoge energieën te gaan gronden met je bedrijf en in je leven. Het bewustzijn van de nieuwe tijd vraagt om een compleet andere aanpak van ondernemen en marketing doen. Het vraagt o.a. om diepe gronding om hoge energieën te kunnen blijven dragen, overgave aan de goddelijke wil en co-creatie met de ‘onzichtbare’ wereld.

‘Dieper gronden maakt hogere frequenties belichamen mogelijk’

Wondernemen

In dit programma begeleid ik je persoonlijk in een groep van max. 7 vrouwen om de transformatie te maken naar compleet afgestemd ondernemen. W-ondernemen noem ik dit. Uitgangspunt is om de liefde van moeder aarde en het licht van de creator samen te brengen in het hart van je bedrijf. Ook begeleid ik je om de praktische vertaalslag te maken naar de manier waarop je marketing doet en onderneemt vanuit dit nieuwe bewustzijn.

Zonder de aarde is de hemel bodemloos - I Tjing

LIEFDE & LICHT BEDRIJVEN

Transformatie

10 live bijeenkomsten waarin je de transformatie maakt naar compleet afgestemd ondernemen incl. de praktische vertaalslag naar je bedrijf

Connectie

Tussen de bijeenkomsten door blijven we verbonden in de app en kun je met mij sparren. Ik draag zorg voor een veilige bedding waarin we de space voor elkaar holden

Activatie

10 Activities die de hogere energieën van de aardegrids en de kosmische grids integreren in de 7 basischakra’s van je bedrijf

'We verlangen het meest naar dingen die we niet af kunnen dwingen, maar alleen kunnen ontvangen. Verdieping, verrijking, verwondering'

Resultaten

  • Je hebt je gave 100% omarmt, je voelt geen twijfel meer en bent stevig in jouw rol als healer gaan staan en treedt hiermee naar buiten
  • Je hebt je bedrijf compleet overgegeven aan goddelijke leiding. Je ervaart dat dit je bedrijf op de meest fantastische manier laat ontvouwen. Veel gaver dan dat je zelf had kunnen bedenken of zelfs had kunnen dromen
  • Je zet je heldere gaven (helderzien, -horen, -voelen, -weten en/of -dromen) zuiver en moeiteloos in om informatie en tekens te ontvangen voor afgestemde acties
  • Je voelt je geleid naar bepaalde plekken, mensen en durft deze leiding blindelings te volgen en erop te vertrouwen dat dit waarde toevoegt aan je onderneming
  • Je beheerst the art of allowing
  • In co-creatie met jouw engelen heb je waarde toegevoegd aan je gave, wat zich uit in een aantrekkelijk en afgestemd aanbod
  • Je weet hoe je een energieveld neer kunt zetten voor je diensten en hoe je hier klanten voor kunt uitnodigen
  • Je geeft expressie aan jezelf in de ruimte van verbinding waar jij je thuis voelt
  • Je durft de controle los te laten en je mee te laten bewegen met het natuurlijke ritme. Je ervaart zachtheid, rust, vertrouwen, acceptatie, flow, vuur en een gevoel van thuiskomen in het ondernemen
  • Je eigen 5d bedrijfsplan en ondernemerspad

Suzanne heeft een bijzonder talent om nieuwetijds ondernemers samen te brengen: krachtige vrouwen die een diepe motivatie voelen om afgestemd te ondernemen. Vrouwen die elkaar vanuit gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijk kunnen bijstaan op een pad waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling zo nauw samengaan. Prachtig om te zien hoe Suzanne dit gezamenlijke en individuele proces liefdevol begeleidt. En haar eigen proces en bloei inbrengt voor de groei van allen. Met haar heldere opmerkzaamheid heeft ze mij mooie en waardevolle spiegels voorgehouden die binnen korte tijd al hebben bijgedragen aan de groei en richting van mijn bedrijf.

Miranda Slaman

oprichtster van Miranda Slaman Communicatie & Coaching en Inner Nomads, Inner Nomads

Lieve Suzanne,
Wat een bijzondere reis mag ik afleggen met 5 prachtige liefdevolle vrouwen!
Het programma is voor mij een prachtig levensavontuur waarin ik ondergedompeld word in een bad van verbinding, herkenning, vertrouwen, liefde en licht. Het is spannend, confronterend, bijzonder en magisch tegelijk!
Niet alleen breng ik veranderingen aan in mijn manier van ondernemen maar het werkt door in alle facetten van mijn leven. Suzanne neemt ons mee in de flow aan de hand van verschillende aardegrids en kosmische grids en met mooie activaties. Zo ga ik de verbinding aan met mezelf, met mijn eigen liefde en licht. Ik ga Wondernemen afgestemd op mijn werkelijke doel in mijn leven, maar vooral ook Leven afgestemd op mijn werkelijke Zijn.
Vrij als een vogel laat ik me meedragen met de wind!
Vol vertrouwen en nieuwsgierig als een spelend kind💕

Amy Keijzer

Kindercoach, Kinderpraktijk VRIJ

Je bent een lichtwerker. Het universum vraagt je dringend om je goddelijke licht en liefde, net als een engel, over de aarde en al haar bewoners te laten schijnen. - Doreen Virtue

Prijs is ex 21% btw.