Selecteer een pagina

Onlangs ben ik in het ondernemen keihard onderuit gegaan. Ik ben uit mijn afstemming gedonderd. Het was pijnlijk, nodig en een blessing in disguise.

Afgestemd ondernemen is geen overnight experience
Afgestemd ondernemen is niet iets wat als vanzelf gaat. Het is als een spier die je traint. Soms vergeet ik dat ik dit al jaren dagelijks in praktijk breng. Ik stem me elke dag af op goddelijke leiding, heb nauw contact met mijn spiritteam, ontvang in dromen aanwijzingen en informatie, krijg teksten door, ga naar waar ik geleid word om te zijn, voeg hiermee waarde toe voor mijn klanten en pluk hier de vruchten van met mijn onderneming. Het is voor mij zo vanzelfsprekend, dat het me overvalt wanneer ik er een keer uitdonder. En ja, dat gebeurde onlangs.

Wil je slim of wijs zijn?
Ik dacht slim te zijn en een webinar waarvoor zich eerder die maand tegen de 100 deelnemers hadden ingeschreven te herhalen. Ik had het bedacht met mijn hoofd; iedereen om me heen doet het zo, dan kan ik het verbeteren, dan hoef ik geen tijd te besteden aan het creëren van nieuwe content. Het was achteraf gezien niet afgestemd. Met als gevolg dat slechts enkele mensen zich aanmeldde. Op het moment dat ik live ging, waren er twee deelnemers en een gevoel van angst overviel me. Het was helemaal niet efficiënt, laat staan effectief. 

Wat gebeurt er wanneer ik niet-afgestemde actie onderneem?
Als ik het ga bedenken, ga doen zoals anderen het doen of zoals het hoort, dan raak ik mezelf kwijt en mijn verbinding met de bron kwijt. Als ik denk dat ik of anderen het beter weten dan mijn hogere zelf, dan steekt mijn hogere zelf daar een stokje voor. Gelukkig maar, het wijst me zo weer in de richting van mijn afgestemde pad. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat ik kan doen om in no-time weer in afstemming te komen. Maar het was wel even schrikken. Ik besefte me heel goed hoe ik me jaren geleden voelde en hoe mijn klanten zich kunnen voelen.

Herken je dit patroon?
Ik wil je vragen om bij jezelf na te gaan of je je herkent in dit patroon. Wanneer je afgestemd bent, werk je in een flow, krijg je hulp uit onverwachte hoek, vaar je op synchroniciteit, barst je van de inspiratie en manifesteer je moeiteloos mooie resultaten.

Dan komt op de een of andere manier je hoofd om de hoek kijken. Vaak uitgenodigd door kijken op Facebook hoe anderen het doen of goedbedoelde adviezen uit je omgeving. Wat ook kan is dat een doorbraak zich aandient, die je niet direct herkent, waardoor je in angst schiet. Je dondert uit je afstemming.

Wanneer je niet-afgestemd bent, stagneert je werk, het voelt zwaar en het resultaat is minder dan je had verwacht.

Ben je er klaar voor om dit patroon te doorbreken?
Hoe zou het voor je zijn om er nu echt voor te gaan? Ik nodig je van harte uit om de overstap te maken naar complete overgave aan afgestemd ondernemen. Ik kom naast je staan. Ik begeleid je graag om je steeds weer te herinneren hoe je jezelf terugbrengt bij je afstemming. En om van hieruit de praktische vertaalslag te maken in het ondernemen. Bovendien maak ik dit makkelijker voor je met activaties, die de hogere frequenties in je bedrijf verankeren.

Liefde & Licht Bedrijven
Over drie weken start ik mijn jaarprogramma Liefde & Licht Bedrijven, https://www.suzannegroenstege.nl/liefde-en-licht-bedrijven/ , voor max. 7 vrouwen waarin ik je begeleid om je compleet over te geven aan afgestemd ondernemen. De investering voor dit programma met 10 maandelijkse live bijeenkomsten, 10 activaties en een connectie app is slechts € 2100 ex. btw. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Je investering is dan € 2400 ex. btw.

Het hele programma met deze prijs heb ik doorgekregen. Ik wil en kan niet anders meer dan mijn afstemming volgen. Het voelt nu kloppend, al moest ik wel even slikken aangezien de investering voor een intensive dag met mij € 1200 ex. btw is. Je krijgt dus heel veel waarde voor je investering.

Licht op Nieuwetijds Ondernemen cadeau
En… omdat ik graag ruim een week van tevoren wil weten wie er deelnemen en jouw deelname aan het jaarprogramma nu het mooiste cadeau is wat ik me kan wensen, ontvang je mijn online programma Licht op Nieuwetijds Ondernemen t.w.v. € 600 ex. btw. cadeau bij bestelling en betaling voor mijn verjaardag op 16 maart. Ik een cadeau, jij een cadeau.

Wil je de inhoud van het programma in hoofdlijnen en mijn persoonlijke toelichting hierop ontvangen? Stuur me dan even een mailtje, info@suzannegroenstege.nl. Ik zou het een eer en een plezier vinden, om je in dit unieke jaarprogramma te mogen verwelkomen. En heb je nog een vraag? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Ik hoor altijd graag van je.

Liefde & Licht,

Suzanne