Brilliance in Business Programma

Brilliance in business lang

…….

exclusief voor ambitieuse spirituele ondernemers

Leer in 7 stappen het Chakra Marketing System© optimaliseren,

waarmee je een succesvol bedrijf opbouwt vanuit je hart.

 

Jennifer en Suzanne zwwBrilliance in Business Programma

* beste in jezelf naar boven halen

* duurzaam succesvol bedrijf neerzetten

* nieuwe, spirituele manier van marketing eigen maken

 

Minimaal €50.000-€100.000 omzetten op een manier die goed voelt voor jou, is het niveau waar je naartoe mag groeien. Dit heb je minimaal nodig om duurzaam succes te blijven creëren. 

Ben jij een spirituele ondernemer, zoals een yogadocent, coach, trainer, therapeut, healer of creatieve ontwerper?

Herken je dit?

* Verlang je ernaar om je volledige potentieel NU neer te gaan zetten met je bedrijf?

* Ben je er klaar voor om naar het volgende niveau van omzet en mindset te groeien?

* Ben je op zoek naar een marketingsysteem dat werkt én goed voelt, waarmee je meer klanten aantrekt?

* Wil je leren verkopen vanuit je hart en je bedrijf hiermee authentiek laten groeien?

* Wil je weten hoe je marketing effectief en efficiënt inzet, zodat er meer balans is tussen je bedrijf en je gezin?

Susanne en Lisette buiten heel zww

Het is mijn ervaring dat veel spirituele ondernemers heel goed vertrouwd zijn met de opwaartse stroom van energie door de chakra’s (stroom van bevrijding). Vaak struggelen zij er echter mee om hun droombedrijf concreet op aarde neer te zetten en vorm te geven. Ze voelen zich geroepen om iets veel groters te creëren, maar missen de marketingtools en de mindset om dit strategisch en praktisch aan te pakken. Reguliere marketing staat zo ver af van hun kijk op de wereld en hun bewustzijn, dat ze daar hun heil liever niet zoeken.

Het doet pijn, om te weten dat je tot iets groters in staat bent, maar dat het er niet uitkomt. Ik ga ervan uit dat wanneer je ergens passie voor hebt, je je erin verdiept en daar goed in bent. Dit heeft niks te maken met je gebrek aan talent of vaardigheden. Het heeft alles te maken met je gebrek aan een goedwerkend spiritueel marketingsysteem dat aansluit bij jouw behoefte aan authenticiteit, integriteit en de wil om bij te dragen aan een betere wereld.

Sacha en Suzanne zww

Leef je gave, deel je gift en maak het verschil! 

Met het Brilliance in Business Programma begeleid ik je stap-voor-stap om je een nieuwe, spirituele manier van marketing eigen te maken. Je leert hoe je duurzame waarde creëert voor je klanten, de wereld en jezelf. Het resultaat is dat je meer verdient en je omzet stijgt. Nog belangrijker, dit maakt het mogelijk voor je om je gave te leven, je gift te delen en het verschil te maken in de wereld. Je creëert waar jij naar verlangt in de wereld en waarvoor jij hier op aarde bent gekomen.

Wat levert het Brilliance in Business Programma je op?

♥ Je leert hoe je je het Chakra Marketing System© eigen maakt, zodat je op elk moment weet wat je kunt doen om je bedrijf naar een volgend niveau te brengen.

♥ Je unieke Soul Signature, waarmee je je onderscheid van anderen en op een voor jou meest prettige manier gemotiveerde en lucratieve klanten aantrekt.

♥ Constante Klantenstroom én de beste marketingstrategieën en -tools om op elk door jou gewenst moment nieuwe klanten aan te trekken voor duurzaam succes.

Superaantrekkelijk schaalbaar dienstenportfolio, waarmee je passief inkomen verdient. Je ontwikkelt inspirerende individuele en groepsprogramma’s die max. waarde (op)leveren.

♥ Balans tussen je bedrijf en je gezin met de beste plannings- en energiemanagement technieken.

♥ Je leert belemmerende overtuigingen en angsten omzetten in motivatie en een mindset van succes. Je beheerst het script om toekomstige uitdagingen vol vertrouwen aan te gaan en je maximale potentieel neer te zetten.

♥ Meer klanten, die je op een natuurlijke manier aantrekt met het hEARt-Centered Sales System.

♥ Je gaat jouw gift optimaal inzetten als grootste geschenk aan de wereld en aan jezelf.

  Ja, ik ontvang graag meer informatie

In het Brilliance in Business Programma ga je stap voor stap aan de slag met de 7 verschillende stappen gebaseerd op het chakrasysteem. Het programma is de ideale combinatie van persoonlijke coaching en ondersteuning van een selecte groep gelijkgestemden. Je werkt er naartoe om van je bedrijf een middel te maken, om steeds meer waarde te creëren voor je klanten, de wereld en jezelf.

Het Brilliance in Business Programma zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te worstelen met het concreet neerzetten van je gave en je bedrijf. Het op een prettige manier aantrekken van de juiste klanten is de sleutel tot het verrijken van je bedrijf en je leven. Met de nieuwe, spirituele manier van marketing wordt ondernemen weer leuk én lucratief. Ik help je om meer te verdienen met hetgene wat je het allerliefste doet.

Aurora van den Berg, Zwangerschapsyogadocente
Aurora van den Berg, Zwangerschapsyogadocente Yogoya
Suzanne is in haar werk heel persoonlijk, liefdevol en inspirerend. Ze heeft me doen inzien dat ik niet langer smoezen moet blijven verzinnen om datgene te doen wat ik het liefste wil. Ik heb geleerd efficiënter en productiever te werken, waardoor er meer balans is tussen mijn bedrijf en mijn gezin. Ik beveel Suzanne van harte aan. Het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt, om met datgene wat je het allerleukst vindt in je leven zoveel mogelijk te doen. 

Het Brilliance in Business Programma is ontwikkeld door Suzanne Groenstege

Suzanne Groenstege Blooming Lotus Yoga kleinGedurende 6 maanden begeleid ik je persoonlijk stap-voor-stap door het Brilliance in Business Programma. Ik ben Suzanne Groenstege, Spirituele Marketing Coach & Authentic AbunDance Agent. Ik help spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.

Tijdens een reis door Azië in 2009 ontstond het verlangen een eigen bedrijf te starten en hiermee een brug te slaan tussen spiritualiteit en commercie. Ik heb ruim 15 jaar marketingervaring in de commerciële en culturele sector. Mijn specialismen zijn New Business Development en Marketing Campagnes. Tijdens mijn HEAO studie Commerciële Economie heb ik mij verdiept in yoga, meditatie en spiritualiteit. Ik leerde hoe deze twee werelden van commercie en spiritualiteit hand in hand kunnen gaan en elkaar zelfs enorm kunnen versterken!

Veel van mijn klanten zijn spiritueel ondernemers, zoals yogadocenten, coaches, adviseurs en creatieven. Ik inspireer (startende) ondernemers om vanuit hun hart hun unieke potentieel neer te zetten. Mijn heldere en creatieve aanpak helpt ondernemers meer klanten aan te trekken en een spiritueel bedrijf neer te zetten. Mijn kracht ligt in het naar boven brengen van de innerlijke stem van ondernemers en de creatieve vertaling naar gestructureerde business-, marketing- en communicatieplannen. Met veel plezier inspireer ik ondernemers in dit proces. Ik ben gedreven om jouw authentieke talenten en missie zichtbaar te maken en te transformeren in een waardevolle bijdrage voor anderen én jezelf.

groepsfoto namaste zwwHet Brilliance in Business Programma is alleen toegankelijk voor de meest gedreven spirituele ondernemers en zelfstandigen. Ondernemers die voelen dat er iets groters in ze zit en er naar verlangen in hun gave te groeien!

 

  Ja, ik wil graag contact hierover

 

 

Sacha van Rheenen, Coach en Trainer
Sacha van Rheenen, Coach en Trainer Praktijk Bzinnig
Suzanne werkt met vertrouwen, ziel en zaligheid. Ze heeft me doen inzien dat geld iets is, wat ik mezelf waard mag vinden. Met als resultaat dat ik meer product- en geldbewust ben. Veel coaches blijven hangen in wensen, maar Suzanne maakt dingen concreet. Als je erover denkt om met Suzanne in zee te gaan… Just do it! – Sacha van Rheenen, Coach en Trainer, Praktijk Bzinnig

7 chakra’s naar succes

Speciaal voor jou en andere spirituele ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun droombedrijf of die innerlijk weten dat ze hun impact willen vergroten, heb ik de 7 chakra’s naar succes methode ontwikkeld. In 7 stappen door de chakra’s begeleid ik je persoonlijk naar duurzaam succes.

Chakra Marketing System©
De 7 stappen komen samen in het door mij ontwikkelde Chakra Marketing System©, een uniek marketingsysteem gebaseerd op de neergaande energie (manifesterende stroom) door de chakra’s. Het briljante aan het Chakra Marketing System© is dat je direct inzicht hebt op welk chakra een blokkade zit, op het moment dat een stap minder soepel verloopt. Heb je moeite om je marketingboodschap helder te verwoorden, dan betrek je het vijfde chakra hierbij. Of heb je moeite om gemotiveerd te blijven, dan ga je met het tweede chakra aan de slag. Je werkt zowel aan het verwijderen van blokkades als aan de marketingstrategieën en -technieken die bij de verschillende chakra’s horen.

Bij elke stap in het Chakra Marketing System© worden ‘zijn’ en ‘doen’ afgewisseld, waardoor je in een sterke flow terecht komt, die je droombedrijf als het ware naar je toe laat stromen. Ik leer je hoe je dit systeem zelf kunt gaan toepassen en bij welke valkuilen je aan welke chakra wielen kunt draaien, om met je bedrijf in een succesvolle flow te blijven. Dit geeft het Chakra Marketing System© een enorme diepgang en een blijvende waarde.

Concreet geeft het Chakra Marketing System© je de blauwdruk om je gift op aarde te zetten met als resultaat dat je profit omhoog gaat.

chakra marketing system newZeven chakra’s naar succes

♥ STAP 1: KNOW your Purpose ⇒ Be Called

♥ STAP 2: SEE your Vision ⇒ Be Seen

♥ STAP 3: SPEAK your Story ⇒ Be Heard

♥ STAP 4: LOVE your People & Product ⇒ Be Loved

♥ STAP 5: DO your Work ⇒ Be Activated

♥ STAP 6: MOVE your Motivation ⇒ Be Moved

♥ STAP 7: HAVE your Mission Completed ⇒ Be Blessed

+ What’s your next level?

STAP 1: KNOW your Purpose

CHAKRA 7

Het uitgangspunt van het Chakra Marketing System© is je levensdoel, hetgeen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Je komt te weten hoe je je bedrijf in kunt zetten als middel om je levensopdracht te vervullen. Met de ValYou Formula© ontdek je wat jouw kernwaarden zijn en kom je te weten wat de werkelijke waarde is van jouw diensten.

Het in verbinding komen met je roeping, zorgt ervoor dat jouw wil steeds meer op één lijn komt met de goddelijke/universele/ je hogere wil. Hierdoor zal je minder twijfelen en doorpakken, omdat je in grote lijnen innerlijk weet wat je moet doen.

♥ Ontdek jouw kernwaarden en bedrijfswaarde met de ValYou Formula©

 

STAP 2: SEE your Vision

CHAKRA 6

De tweede stap geeft je inzicht in hoe jouw bedrijf een positieve bijdrage levert aan de wereld, je klanten en jezelf. Met Visible Vision Insights© leer je hoe je jouw visie zichtbaar maakt. Dit heeft een enorme aantrekkingskracht op je klanten en zorgt voor een krachtige interne drive.

♥ Laat jezelf en je bedrijf zien met Visible Vision Insights©

 

STAP 3: SPEAK your Story

CHAKRA 5

In de volgende stap, draait het om jouw verhaal. Je gaat de diepte in om boven water te halen, wat jou drijft én hoe je dit het beste kunt communiceren. Aan de hand van de Six Soulquestions ontdek je de rode draad in je leven en welke gift jij door mag geven. Je leert hoe je dit vertaalt naar een heldere en authentieke marketingboodschap, waarmee je de juiste klanten aantrekt.

Je krijgt een duidelijke focus, doordat je doelstellingen formuleert vanuit je hart. Je gaat in gesprek met verschillende innerlijke stemmen, om blokkades bloot te leggen en te helen. Je ontwikkelt je in het uiten van jezelf en je gift.

♥ Ontdek je gift aan de hand van de Six Soulquestions

♥ Leer je gift uiten met Soul-Storytelling

♥ Maak je doelen helder met HEART Goals

♥ Heel blokkades met de Silent Voices Dialogue

 

STAP 4: LOVE your People & Product

 CHAKRA 4

In de vierde stap staat je verbinding met je klanten en je dienst centraal. Met het Dreamclient Survey kom je er achter wie jij met jouw gift de grootste waarde kunt leveren en wie het beste met je resoneert. Het resultaat is dat je ontdekt wie je meest lucratieve en leuke klanten zijn. Je krijgt een heel scherp beeld van wie deze klanten precies zijn.

Je bekijkt stap-voor-stap in detail hoe je je klanten het beste kunt dienen en vertaalt dit in een superaantrekkelijk schaalbaar dienstenportfolio. Je ontwikkelt inspirerende individuele en/of groepsprogramma’s die max. waarde (op)leveren. Ook leer je hoe je met jouw aanbod passief inkomen verdient.

Wanneer is het beste moment om je aanbod te doen? Hoe zorg je dat je klant klaar is om te kopen, precies op het moment dat je een verkoopgesprek in gaat? Met het Constant Clientflow System leer je exact in welke van de 7 fases van het aankoopproces van je klanten, je welke actie kunt ondernemen om een constante klantenstroom op gang te brengen en door te laten stromen. Belangrijk bij het succesvol in de markt zetten van je diensten is je Soul Signature, wat is je onderscheidend vermogen?

♥ Doe het Dreamclient Survey

♥ Maak jouw Magical Offer

♥ Leer werken met het Constant Clientflow System

♥ Name & claim jouw Soul Signature

 

STAP 5: DO your Work

CHAKRA 3

Wat ga je nu heel concreet doen om jouw droomklanten aan te trekken? Leer hoe je de 3 verschillende fases van Y.E.S. (Your Emailmarketing System) inzet, zodat klanten YES zeggen tegen jouw aanbod.

In het door mij ontwikkelde hEARt-Centered Sales System zit ruim 15 jaar ervaring in Marketing & Sales én ruim 15 jaar verdieping in spiritualiteit. Verkoop gaat vooral over luisteren, invoelen en de juiste vragen op het juiste moment stellen. We gaan praktisch aan de slag met de 7 stappen van dit systeem beginnend met het maken van een connectie en eindigend in dankbaarheid.

Waar moet je op letten bij het schrijven van blogs en teksten voor je website? Welk Business Model werkt voor jou? Al deze ingrediënten vorm je om tot concrete actiepunten, die je plant in jouw Authentic Abundance Actionplan.

♥ Leer de ins en outs van Y.E.S. (Your Emailmarketing System)

♥ Oefen met verkopen vanuit je hart met het hEARt-Centered Sales System

♥ Ga aan de slag met Blog Boost & Website Writing

♥ Ontdek jouw Business Model Brilliance

♥ Schrijf jouw Authentic Abundance Actionplan

 

STAP 6: MOVE your Motivation

CHAKRA 2

Hoe zorg je ervoor dat je door blijft gaan? In deze stap krijg je inzicht in jouw valkuilen als het erom gaat door te pakken. En leer je welke deugden jou helpen om gemotiveerd te blijven. Een prachtige innerchild meditatie inspireert je om te blijven spelen in je werk.

♥ Creëer een Moving on Mindset

♥ Laat je inspireren door de meditatie Innerchild Playing BIG

 

STAP 7: HAVE your Mission Completed + What’s Next

CHAKRA 1

Je kunt alleen concreet op aarde neerzetten, wat jij gelooft dat je verdient. De grootste armoede is misschien wel het niet kunnen leven van je gave. Je gave wil geleefd worden en jij wilt je gave leven én ervan kunnen leven. Wat heeft het leven voor zin als je de wereld niet schenkt wat in jou is, wat jou is gegeven door het leven? Je bedrijf is een heel mooi middel om je gave met de wereld te delen en je persoonlijk spiritueel verder te ontwikkelen.

Hoeveel verdien jij? Wat is jouw vermogen om te hebben? Het mooie is, dat dit een rekbaar gegeven is, je kunt hierin groeien. Je leert vaardigheden om geld te beheren, zodat het jou niet beheerst. En je verruimt je mindset ten opzichte van geld, waardoor je geld gaat zien als een energiestroom, waar jij je eigen betekenis aan geeft door wat je ermee doet. Je verbreedt je horizon. What’s next?

♥ Leer je geld beheren met Mastering Money

♥ Verander je geldbewustzijn in een Mindset van Overvloed

What’s next?

 

Het leven is je gift. Wat je van je leven maakt

en hoe je de aarde achterlaat is jouw gift aan de wereld.
– Anodea Judith

 

  • Ben je er klaar voor om volledig in je licht te komen staan?
  • Ben je bereid groot te denken en gedreven om het beste uit jezelf te halen?
  • Heb je een goede basis neergezet en wil je de volgende stap zetten op het spirituele pad van ondernemen?
  • Ben je gemotiveerd om je hart te volgen én je handen uit je mouwen te steken?
  • Wil je investeren in het neerzetten van je gift als grootste geschenk aan de wereld en aan jezelf? 

Zo ja, dan begeleid ik je graag met het Brilliance in Business 6 maanden Programma, waarin jaarlijks maximaal 8 spirituele ondernemers worden toegelaten. Doe mee aan het Brilliance in Business Programma en ontvang:

♥ 3 live seminars

♥ 6-10 individuele coachingsessies (1,5 uur)

♥ 3 Online trainingen

♥ Besloten Facebookgroep om elkaar vragen te stellen en elkaars commitment te versterken

Je ontvangt een overzichtelijke werkmap met stap-voor-stap uitleg over het laten groeien van je bedrijf aan de hand van het Chakra Marketing System© compleet met checklists, templates en werksheets.

GRATIS BONUSSEN

♥ Deelname aan tweedaags event Transform your Gift into Profit t.w.v. € 597

♥ Persoonlijke coaching bij copywriting t.w.v. € 1997

♥ Secret gift

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. De individuele coaching sessies doen we daarom face-to-face. Op jouw verzoek kunnen de consults ook telefonisch plaatsvinden.

Ik laat max. 8 deelnemers toe in dit programma.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

100% SUCCES GARANTIE

Ik ben ervan overtuigd dat het Brilliance in Business Programma je duurzaam succes oplevert. Mocht je voor de pauze op het eerste seminar niet tevreden zijn, dan ontvang jij de investering terug minus een kostenvergoeding van € 497. Je bevestigt dit eenvoudig binnen 24 uur in een mail naar mij. Ik kan je deze garantie bieden, omdat ik weet dat het Brilliance in Business Programma voor jou en je bedrijf veel meerwaarde heeft.

Ja, ik wil graag contact hierover

Nicolet Jansen, Tekstschrijver en Communicatieadviseur
Nicolet Jansen, Tekstschrijver en Communicatieadviseur Tekstbureau Juffrouw Jansen
Suzanne heeft een extra zintuig voor marketing, om jaloers op te zijn. Ze is uitstekend op de hoogte van de huidige visie en actuele ontwikkelingen in marketingland en geeft er vervolgens een eigen, creatieve draai aan die werkt!
Jetty Zee
Jetty Zee Bedrijf in wording
Suzanne is in haar werk communicatief; helder in wat ze wil en zegt. Ze is creatief, initiatief- en vindingrijk en krijgt veel voor elkaar, ze zet haar plannen om in daden.