Selecteer een pagina

Wat is er essentieel om scheppingsenergie te ontvangen? Het antwoord is heel simpel: grondige aarding. De energie van de scheppingsengelen trilt op het hoogste niveau. Om die te kunnen belichamen is een heel stevige aarding nodig. Kijk maar naar de bomen. Hoe dieper de wortels de grond in gaan, hoe hoger de takken de hemel in kunnen groeien.

Veel mensen denken nog in dualiteit. Je bent of bezig met het verhogen van je trillingsfrequentie of je bent aan het gronden. Maar dit zijn geen tegengestelden, het zijn twee kanten van dezelfde medaille.

Eerst aarden
Toen ik van de scheppingsengelen de opdracht kreeg om nieuwetijds ondernemers te begeleiden om de aarde grids en de kosmische grids in hun bedrijf te integreren, moest ik eerst een half jaar lang met deze groep aan de slag met de aardegrids alvorens ze me ook maar iets van de kosmische grids wilden openbaren.

Onlangs vroegen ze mij om eerst een stukje te lopen en met mijn blote voeten in het gras te aarden, alvorens zij mij de opdracht gaven om een grote groep ondernemende lichtwerkers in te wijden in de scheppingsenergie.

Zonder de aarde is de hemel bodemloos – I Tjing

Scheppingsengelen bieden en vragen om daadkracht
De scheppingsengelen zijn anders dan andere engelen in die zin dat ze niet zozeer troost, hoop of vertrouwen geven. Ze zijn bouwers, krachtige manifesteerders, die echt een concreet stukje hemel op aarde willen zetten met onze hulp. Ze versnellen de energie en begeleiden in het hele proces van idee tot aan dat dit is vormgegeven en ook echt op aarde staat.

Afstemmen op scheppen
Je kunt je afstemmen om meer helderheid te krijgen over je levensopdracht, datgene waarvoor je hier op aarde bent gekomen. En je kunt je dagelijks afstemmen op wat er door je heen wils stromen vanuit de bronenergie. Dat is bv hoe ik mijn gedichten schrijf. Mijn ervaring met de scheppingsengelen is dat zij begeleiding bieden op het vlak tussen deze twee uitersten, meer projectmatig.

Behapbaar maken van opdrachten voor lichtwerkers
De te nemen stappen geven zij gefaseerd door. En dat is maar goed ook. Als ze mij van te voren van a-z hadden doorgegeven wat me bv in Parijs te wachten had gestaan, weet ik niet of ik wel was gegaan. Ze maken het werk dat je als lichtwerker te doen hebt behapbaar en zorgen voor een krachtige push van binnenuit, synchroniciteit en een heerlijke moeiteloze flow. Ze geven zoveel energie dat je meer gedaan krijgt dan ooit tevoren zonder dat het je energie kost. Voordat ik met de scheppingsengelen werkte, voelde ik me vaak overspoeld door vele ideeën. Ik bevroor, waardoor ik niet tot actie over kon gaan om daadwerkelijk dingen op aarde te zetten. Met de begeleiding van de scheppingsenergie lukt me dat wel.

Speciale gast voor gronding tijdens de inwijding
Deze week kreeg ik de ingeving om me voor de gronding tijdens de inwijding op 7.10.2018 te laten ondersteunen. Met een vingerknip kwam de naam van een goede vriendin, sjamaan en hartenopener in me op. Gisteren hebben we samen een korte fblive gedaan, waarin zij zich op een bijzondere manier introduceert. Je kunt hem hier bekijken.

Actie vanuit de impuls van het hart werkt direct door
Het voorwerk op de inwijding is al in volle gang. Het is mooi om te zien, dat degenen die al JA hebben gezegd, daar nu al effect van merken. Mocht jij nog twijfelen om te komen, weet dan dat actie vanuit de impuls van het hart altijd meteen doorwerkt. Ook uitstellen en twijfelen overigens. Je binnenwereld wordt gespiegeld in de buitenwereld.

Diep van binnen weet je het al 
Met nog een week te gaan wil ik je vragen om met je aandacht naar je hart te gaan en een besluit te nemen over je aanwezigheid bij deze inwijding. Als ik je zeg dat je het diep van binnen al weet. Wat weet je dan al? Wat voel je? Voel je een herkenning, een ontroering, komen er tranen of herinneringen omhoog, raakt het je? Wat gebeurt er in je lichaam? Krijg je kippenvel, wordt je hart warm, schiet er energie door je lichaam en/of voel je je voeten sterk gronden? Dit zijn allemaal signalen van een JA vanuit je hart.

In de spirituele dimensie heeft deze inwijding al plaatsgevonden
Als je dit voelt, heb je zelfs al een besluit genomen. Ben je zelfs in de spirituele dimensie al bij deze inwijding aanwezig geweest. Namens de scheppingsengelen mag ik je uitnodigen om dit samen op aarde, in de materiële dimensie neer te zetten. Ik hoop van harte dat je het aandurft om je hart te volgen.

De scheppingsengelen hebben jou ook nodig
Er zijn zoveel lichtwerkers nodig op dit moment van de bewustzijnsverandering op aarde. Er liggen heel veel opdrachten klaar om uitgedeeld te worden door de scheppingsengelen aan degenen die er klaar voor zijn om ze aan te nemen en met begeleiding van de scheppingsengelen te realiseren. Dat is waarom ze mij gevraagd hebben om een grote groep ondernemende lichtwerkers bij elkaar te brengen en te verbinden met de scheppingsenergie.

Hartekreet
Dit is mijn hartenkreet naar jou, dit is waarom ik uitreik naar jou, omdat ik werkelijk voel en zie dat er heel veel lichtwerkers op een kruispunt staan. Ik zie dat ze op het punt staan op te staan en met een zetje in de rug van de scheppingsengelen, vanuit een innerlijke push, uit kunnen vliegen. Grotere hoogtes, meer mensen kunnen bereiken en snellere doorbraken kunnen realiseren die nodig zijn op aarde.

Als je ❤️JA! zegt, en jij JA zegt, zeg je in de eerste plaats JA tegen jezelf. JA tegen jezelf laten bijstaan door de begeleiding van de scheppingsengelen. JA tegen het volledig gaan staan in je rol als lichtwerker en uitvoeren van je opdrachten op aarde. JA tegen complete overgave aan goddelijke leiding in het leven en ondernemen. Je bent van harte welkom. 💞🙏

https://www.facebook.com/events/2223042987912004/?ti=icl

De energie-uitwisseling voor deze inwijding in scheppingsenergie is €77 ex btw. Je kunt je ticket hier bestellen: https://www.suzannegroenstege.nl/product/inwijding-scheppingsenergie-voor-ondernemende-lichtwerkers/

Liefs & licht,

Suzanne