Selecteer een pagina

Misschien denk je nu, hé heb ik niet net afgelopen zondag nog een blog van Suzanne ontvangen? Ja, dat klopt. Er speelt veel deze week. Voor mij voelt het kloppend om gewoon mee te gaan in de flow waarin dingen zich aandienen en dus geen voorraadje artikelen aan te leggen. Maar direct in de energie van het moment inzichten met je te delen.

Ik doe niet meer aan contentplanning
Maanden van te voren de teksten vastleggen voelt voor mij zo tegen-natuurlijk en bedacht. Ik heb het geprobeerd en vaak was er dan op het moment dat er iets gepland stond om te delen, iets anders veel relevanter. Ik houd het liever in het hier & nu en echt.

In waar je je voor schaamt, ligt je gave
Wat ik nu graag met je wil delen is dat afgelopen dinsdag mijn nieuwste artikel bij Vrouw & Passie is gepubliceerd. Ik vond het heel spannend om te delen waar ik me voor schaamde, maar het is met liefde ontvangen. Als mijn artikel je inspireert, wil je het dan delen? Dank je wel! Je leest het hier: Waarom ik me schaamde om mezelf Business Coach te noemen.

Groot kado
En als mijn schrijven (van vijf minuten lezen) je inspireert, dan kan ik je garanderen dat twee dagen lang live samen met mij en een kleine groep gelijkgestemden een groot kado voor jou en je bedrijf gaat zijn. Stel je eens voor wat dat zal betekenen voor het leven van je gave met je bedrijf, het helen van anderen en het in de wereld zetten van waarvoor jij hier op aarde bent gekomen. De vroegboekkorting voor Transform your Gift into Profit loopt tot as vrijdag 15 juli. Twijfel je nog of heb je een vraag? Bel me dan gerust even op 06-24395183.

PS Tot en met 15 juli betaal je slechts € 397 ipv € 597 ex. btw. voor 2 waardevolle dagen incl. lunch. Reserveer nu je plek op: Transform your Gift into Profit Je bent van harte welkom. En bel me even als je nog twijfelt of een vraag hebt.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand