Selecteer een pagina

Lijkt het soms alsof klanten je door de vingers glippen? Vertellen klanten je vol enthousiasme dat ze heel graag van je diensten gebruik willen maken, maar doen ze het uiteindelijk toch niet? Ga je hierdoor twijfelen aan je capaciteiten? Nergens voor nodig. Grote kans dat je al heel ver op weg bent met het aantrekken van meer klanten er is alleen nog één missing link. De laatste stap van het Spiritueel Businessplan helpt je om volhardend te zijn en dingen volledig te realiseren.

Stap 7 Spiritueel Businessplan: Persoonlijk Leiderschap + Next Level
Dingen afmaken is de laatste en cruciale stap om je bedrijf te laten groeien. Alle voorgaande stappen van het Spiritueel Businessplan zijn verspilde energie als je deze laatste stap niet voortdurend ontwikkeld. Persoonlijk Leiderschap helpt je om verantwoordelijkheid te nemen voor het volledig realiseren van je projecten. Zeg eens eerlijk: hoeveel onafgemaakte zaken heb jij op de plank liggen?

Unfinished Business
Waarom is het zo belangrijk om dingen af te maken? Alles in het universum verlangt ernaar om weer heel te worden. Het voltooien van een cyclus is een voedingsbodem voor de volgende cyclus. Dat heerlijke gevoel van iets van je to do lijst schrappen wordt veroorzaakt door de energie, die in gang gezet wordt door iets te volbrengen, iets heel te maken.

Next level
Net als in een game kun je niet naar het volgende level als je niet eerst je huidige level volledig gerealiseerd hebt. Dingen afmaken zorgt ervoor dat je je bedrijf naar een volgend niveau kunt tillen. Persoonlijk leiderschap kun je toepassen op alle voorgaande stappen van het Spiritueel Businessplan.

Let go or let’s go
Het afmaken van dingen, al dan niet werkgerelateerd, is een effectieve manier om meer dingen gerealiseerd te krijgen. Het werkt helend voor je eerste chakra. Het chakra van materie, realisatie en geld. Maak een lijst met al je onafgemaakte taken. Maak voor elke taak een keuze. Verklaar de taak niet haalbaar en laat deze los of plan in je agenda wanneer je de taak afmaakt. Maak een keuze, zodat je niet onnodig energie blijft lekken en ruimte creëert om dingen te manifesteren.

What’s next?
De cirkel is rond. Dit was het laatste blog over het Spiritueel Businessplan. Deze zaterdag sluiten we de tweedaagse Spiritueel Businessplan Training af. Ik ben heel erg dankbaar voor de fijne groep inspirerende vrouwen die hieraan deelneemt. What’s next? Mijn klanten, onder wie deze bijzondere groep vrouwen, op een volgend niveau verder begeleiden bij het transformeren van hun Gift in Profit.

PS Dit blog draag ik op aan mijn moeder, die deze week mijn persoonlijke coach was. Zonder dat ze dat zelf in de gaten had.

Winners never quit and quitters never win

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS Dank je wel, mam.

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.