Selecteer een pagina

Ooit heb ik geleerd om ‘gratis’ Skypesessies ‘weg te geven’. Al een tijdje sluimert in mij het gevoel dat dit niet meer van deze tijd is. Dat het niet in het Nieuwstijds Ondernemen past.

Innerlijke dialoog tussen mijn hoofd en hart
‘Het werkt wel’, zei mijn hoofd
‘Dat iets werkt betekent niet dat ik nog langer wil meewerken aan een oud op angst gebaseerd systeem’, schreeuwde mijn hart terug
‘Maar je weet toch dat je een ander helpt, door je diensten aan te bieden’, probeerde mijn hoofd nog tegen beter weten in
‘Het doel heiligt niet de middelen. De middelen heiligen het doel.’, kwam er als antwoord vanuit mijn binnenste naar boven. ‘Waarom probeer je recht te praten wat krom is?’
‘Je helpt toch ook oprecht mensen verder in zo’n gesprek door ze inzicht te geven in hun blokkades en wat hen verder kan helpen. Het zijn hele diepgaande, waardevolle gesprekken’, antwoordde mijn hoofd
‘Waarom probeer je goed te praten wat niet goed voelt? Als het zuiver is, hoef je je niet te verantwoorden.’, zei mijn hart
‘Tijden veranderen. Dat iets altijd heeft gewerkt, betekent niet dat iets anders niet nog veel beter kan werken.’, concludeerde mijn hart tevreden.

Een verkoopgesprek is vaak nog waardevoller dan een coachingsessie
Natuurlijk is het zo dat een goed verkoopgesprek, vaak nog waardevoller is dan een coachingsessie. Je ziet wat je blokkades zijn, durft te gaan staan voor je verlangen en neemt actie om hierin verandering te brengen. Je gunt het jezelf en neemt een besluit om een investering te doen in je groei. Dat alleen al zet van alles in werking in de energie.

Ik heb al heel vaak meegemaakt, dat de klantenstroom van klanten direct weer op gang kwam na de betaling van de investering in een intensive dag. De dag zelf had dan nog niet eens plaatsgevonden. Een investering is een heel duidelijk signaal aan het universum dat je je verlangen om je gave te leven serieus neemt. En zo binnen, zo buiten.

Marketing vanuit schaarste bewustzijn voelt niet zuiver meer
Wat voor mij niet meer zuiver voelt is om onder het mom van een coachingsessie een verkoopgesprek te doen. Mensen houden niet van een verkoopgesprek, maar zijn dol op gratis advies is de op angst gebaseerde gedachte hierachter. Het ademt voor mij een energie van ‘doen alsof’. Het haalt mij als Nieuwetijds Ondernemer ook uit mijn kracht. Alsof wanneer ik transparant ben, mijn echte gezicht laat zien, klanten mijn diensten niet af zullen nemen.

Wat ook wringt bij mij is het kunstmatig creëren van schaarste. Alsof je mij alleen kunt spreken, als je het geluk hebt dat je geselecteerd wordt voor een gesprek. Terwijl de waarheid is dat ik graag kennismaak met Nieuwstijds Ondernemers die willen investeren in de groei van hun bedrijf en geïnteresseerd zijn om zich hierin door mij te laten begeleiden.

Wat voor ruimte kun je creëren door dit oude marketingsysteem van ‘gratis’ skypesessies vrij te geven?
Wat voor ruimte en transformatie kun je creëren door dit oude op angst en schaarste gebaseerde systeem van ‘gratis’ skypesessies’ vrij te geven? Wat kan er dan vanuit een nieuw bewustzijn ontstaan?

Nieuwstijds Ondernemers Gesprek
Dus ben je van nu af aan van harte welkom om een Nieuwstijds Ondernemers Gesprek met mij te plannen. Een waardevol gesprek waarin ik graag met je mee kijk en voel waar je tegenaan loopt en wat jouw groeikansen zijn, wat in het licht van Nieuwetijds Ondernemen jouw volgende stap is en hoe ik je hierbij kan begeleiden. Je kunt direct een afspraak in mijn online agendaplannen.

PS Enneh… even bellen of mailen kan natuurlijk ook. Maar dan ben ik waarschijnlijk in een sessie met een klant, aan mijn bedrijf aan het werken, aan het schrijven, aan het lezen, met familie of vrienden of met mijn dochter aan het spelen. Dus als je mij echt wilt spreken over hoe ik je kan begeleiden in het Nieuwstijds Ondernemen, is het het handigst om even een afspraak met mij te boeken in mijn online agenda. Dan kan ik je mijn volle aandacht geven.

Ik kijk er naar uit je binnenkort te spreken!

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand