Selecteer een pagina

Gisteravond wilde ik dit blog over motivatie schrijven, maar ik kon me er niet toe zetten. Ja, dat klinkt tegenstrijdig en ik moest hardop lachen om deze grap van het leven. Hoe blijf je gemotiveerd om na die eerste stappen door te blijven dansen? Je hebt een blog geschreven, maar hoe zorg je ervoor dat je elke week een blog schrijft? Stap 6 van het Spirituele Businessplan houdt je gemotiveerd.

Stap 6 Spiritueel Businessplan: Ritme
Stap 6 van het Spirituele Businessplan helpt je om je eigen ritme te vinden in je dagelijkse werkzaamheden, zodat je gemotiveerd blijft. Het draait om bewegen, spelen én pauze nemen, want zonder stilte is er geen muziek.

Click Fast Forward >> blijf in beweging voor bedrijfsresultaten in fast motion

Succes, een hit scoren, vraagt om zelfdiscipline, support van de juiste mensen, vastberadenheid, dankbaarheid en (zelf)vertrouwen. Duurzaam succes, hits blijven maken, vereist nog meer; o.a. investeren in jezelf en je bedrijf, innovatie, uithoudingsvermogen en consistentie. En een comeback maken is de grootste uitdaging die er is. Het verlangt een enorme motivatie om weer back on track te komen. Kom in beweging én blijf in beweging voor bedrijfsresultaten in fast motion.

Click Pause II laat los en laad jezelf op
Push jezelf niet, wanneer je batterij nodig opgeladen moet worden. Haal de druk van de ketel door even los te laten, even op Pause te drukken. Dit is iets anders dan opgeven. Je maakt bewust de keuze om weer motivatie te krijgen door jezelf te voeden. In de Spirituele Business Training laat ik je kennis maken met een methode om je batterij opgeladen te houden.

Click PLAY I> speel als een kind
Stop met het indrukken van je angst buttons en start met het klikken op je changemaker knoppen. Voel je eigen energie, bewustzijn, vastberadenheid en enthousiasme opleven, terwijl je deze video’s bekijkt. Ga spelen, hou het leuk door je kernwaarden in je dagelijkse taken te integreren. Je innerlijk kind zal ervan genieten en je je gehele weg ondersteunen. Click Play!

Motivation Boost Playlist

1. Steve Jobs – Connecting the dots

2. Nick Vujicic – No arms, no legs, no worries

3. Severn Suzuki – The girl who silenced the world for five minutes

4. Arthur – Never, ever give up

5. will.i.am (love that name!) – Docu: Joanna Lumley (Ab Fab!) meets will.i.am

PS Er zijn nog slechts 2 plekken voor de Spiritueel Businessplan Training op 10 & 17 mei. Reserveer snel je plek als je er ook bij wilt zijn!

Never give up. When your heart becomes tired, just walk with your legs, but move on. – Paulo Coelho

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

Meld je nu aan voor de Spirituele Businessplan Training op 10 & 17 mei. Er zijn nog slechts 2 plekken beschikbaar!

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.