Selecteer een pagina

IMG_3082Het is zomer! De eerste helft van het jaar is voorbij. Een mooi moment om even terug te kijken op het afgelopen half jaar. Hoe is dit voor jou als ondernemer geweest? Ben je lekker op stoom? Stroomt het? Of gaat het meer met horten en stoten? Ben je misschien nog zoekende naar een authentieke manier om een constante klantenstroom te creëren? Sta hier eens bij stil. Beantwoord de vraag hoe het je het afgelopen half jaar is gegaan in alle eerlijkheid tegenover jezelf.

Bloggen,  vloggen, qloggen
Om je te helpen reflecteren heb ik een top 5 gemaakt van de quotes bij mijn blogs van het afgelopen half jaar. Je hebt bloggen, vloggen (video bloggen) en nu dus ook qloggen. Zo heb je een mooie impressie van mijn blogs in quotevorm.

Top 5 Blooming Business Quotes

1. Work is love made visible  – Kahlil Gibran

IMG_3086

2. When I prove my vision to be more powerful than my fears, it’s a great day – Author Unknown

IMG_3098

3. Balance, peace and joy are the fruits of a succesful life. It starts with recognizing your talents and finding ways to serve others by using them – Thomas Kinkade

IMG_3108

4. Our wounds are openings to creation – Rumi

IMG_3114

5. Je bent wat je diepe, bezielende wens is. Zoals je wens is, zal je wil zijn. Zoals je wil is, zullen je daden zijn. Zoals je daden zijn, zal je lot zijn. – Brihadaranyaka Upanishad IV.4.5

IMG_3115

Sweetspot
Zelf kijk ik vol dankbaarheid terug op het afgelopen half jaar. Ik heb mijn sweetspot gevonden en heb mijn omzet meer dan verdubbeld. Ik heb dit niet alleen gedaan. Met de hulp van een business coach heb ik mijn bedrijf vorig jaar naar een hoger niveau gebracht. Wil je weten of dit ook voor jou mogelijk is? Meld je dan hier aan voor een GRATIS Blooming Business Coaching CallUit de aanmeldingen zal ik een paar gelukkigen selecteren.

‘Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater than any obstacle’ – Christian D. Larson

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS In juli en augustus heb ik enkele plaatsen gereserveerd voor een GRATIS Blooming Business Coaching Call. Ik selecteer op volgorde van binnenkomst en aan de hand van de ingevulde vragenlijst, dus wees er snel bij! Grijp deze kans en meld je hier aan!