Selecteer een pagina

Vanochtend heb ik mijn webinar over Nieuwetijds Ondernemen gegeven. Het was weer spannend, verbindend, inspirerend en hoopgevend. Ik voel me erin gesteund dat ik niet de enige ben, die voelt dat het nu anders kan. Dat wanneer we een nieuw bewustzijn willen creëren, we andere paden mogen gaan bewandelen, ook in het ondernemen.

Het pad van Nieuwetijds Ondernemen ontvouwt zich door het te gaan lopen
Ik zie steeds een beeld voor me van een maisveld, waarin nieuwe paden zich vormen, terwijl we lopen. Daarachter zie ik ontelbaar veel kinderen lopen. Ik zie lachende kinderen, die opgroeien met een bewustzijn van liefde en overvloed. Ze groeien op tot bewuste leiders die vrede brengen op aarde en ons helpen naar een volgende bewustzijnsdimensie te groeien, waar iedereen in zijn hart naar verlangt.

Het is tijd, de hoogste tijd, voor liefde
We mogen gaan en blijven lopen! Ik verlang er zo naar om dit Nieuwetijds Ondernemen te implementeren. Samen. Ik kan erover praten, praten en praten en dat zal ik ook zeker blijven doen. En daarnaast is het mijn vurige wens dat jij als nieuwetijds ondernemer hier ook echt mee aan de slag gaat. Alle mooie lessen van dit nieuwetijds bewustzijn in praktijk brengt.

Authenticiteit, goddelijke waarheid, synchroniteit, helderwetendheid, non-dualiteit en eenheid
Dat je gaat ervaren hoe het is om vanuit authenticiteit, goddelijke waarheid, synchroniteit, helderwetendheid en non-dualiteit je marketing te doen. En te creëren met de goddelijke kracht die in jou zit, die net zo groot is als de scheppende kracht van het universum, omdat het universum in jou is. Zo ik heb het gezegd, dat is eruit. En dat klinkt natuurlijk mooi, maar hoe doe je dat? Daar begeleid ik je heel graag bij, want ik vind het heerlijk om de praktische vertaling van nieuwetijds bewustzijn naar ondernemen te maken.

NU is de tijd
Wat is jouw diepste verlangen nu? Wat wil je nu gaan neerzetten? Vanuit dit gevoel wil ik je graag begeleiden om dit op een manier te doen die goed voelt en werkt voor jou. Zodat je niet meer hoeft te worstelen met marketingtrucs, maar marketing gaat doen met behulp van de nieuwetijdskrachten (de 13 chakra’s) die al in jou aanwezig zijn.

Op 11 januari geef ik de training Nieuwetijds Ondernemen, waarin ik je leer hoe je de nieuwetijds wetten kunt vertalen naar je marketing en je o.a. op je gevoel, vanuit liefde, een intuïtieve planning gaat maken voor het nieuwe jaar. Ik heb nog 5 van de 11 plekken over. Je hebt nog 1 dag om te boeken voor de earlybirdprijs van €111. Voel je dat je hierbij wilt zijn? Zegt je hart ja, meld je dan hier aan.

PS Resoneert dit verhaal met jou, schrijf je dan nu in.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand