Selecteer een pagina

Wauw, de volgende stap voor Nieuwetijds Ondernemers is in zicht. Een nieuw chakra model voor wie de hogere frequenties wil integreren in zijn bedrijf. Dit chakra model is geen vervanging van het 13 chakra’s systeem, maar een aanvulling en intense verdieping daarop. De manier waarop deze wijsheid tot mij is gekomen is ronduit magisch.

Liefdevol loslaten
Vorige week voelde ik dat de tijd was gekomen om een relatie in mijn leven liefdevol los te laten. Ik had het voorgevoel dat er met dit loslaten ruimte zou komen om iets groots en nieuws op aarde neer te zetten. Geen idee wat, maar ik volgde mijn hart. Wat zich daarna in een paar dagen tijd op wonderlijke wijze ontvouwde, kan ik zelf nog nauwelijks bevatten.

Goddelijke timing
Ik kreeg de ingeving om met volle maan deze relatie los te laten. Ik keek in mijn agenda en zag dat het zaterdag met volle maan exact 11 jaar geleden was dat deze persoon in mijn leven is gekomen. Zaterdag verstuurde ik een liefdevol afscheidsbericht, waarmee ik onze bijzondere band en mijn eigen waarde eerde. Direct voelde ik een enorme ruimte, opluchting, kracht en vrijheid.

Vol verwondering, energie uit een totaal onverwachte hoek
Ik voelde via welke chakra’s ik de meeste energie weglekte naar deze persoon. Dit waren mijn onderste chakra’s, met name mijn wortel chakra. Ik maakte de energiekoorden daar wat losser en bleef nog even zitten. Toen ik opstond, werd ik overvallen door de sterke energiestroming in mijn voeten. Vol verwondering voelde ik mijn voeten bij elke stap die ik zette. Ik voelde de grond weer die ik deze zomer letterlijk onder mijn voeten weg had voelen zakken. Zo mooi hoe het universum werkt. Het was een totaal onverwachte hoek, die aardse energie, nadat ik de laatste tijd zoveel met engelen heb gewerkt.

Hier is nog veel meer winst te behalen
Het wortelchakra is o.a. verbonden met ontvangen, veiligheid en geld. Het recht om er te mogen zijn en het recht om te hebben. Een essentieel chakra voor Nieuwetijds Ondernemers om (nog meer) geld te verdienen met hun gave. Een onderdeel dat ikzelf vanaf de zomer onderbelicht heb, doordat ik vooral bezig was mijn frequentie te verhogen en me te verbinden met hogere dimensies. Ik voel dat in diepe gronding nog veel meer winst te behalen is voor Nieuwetijds Ondernemers.

“Dieper gronden maakt hogere frequenties belichamen mogelijk”

Dieper aarden in de chakra’s van Moeder Aarde
Diezelfde zaterdagavond kreeg ik vervolgens de ingeving me meer te verdiepen in de chakra’s van Moeder Aarde. Ik stuitte op de 5 energetische aarde grids en de 5 energetische kosmische grids.

Het grotere plaatje
Deze chakra’s van de aarde en de kosmos zijn verbonden met je zeven persoonlijke chakra’s. In één keer kon ik het grotere plaatje zien en wat deze wijsheid betekent voor het Nieuwetijds Ondernemen. Ik kreeg de inzichten, opbouw, kaders en structuur door over hoe ik deze wijsheid kan vertalen om praktisch toe te passen in je bedrijf, in de vorm van een jaarprogramma voor Nieuwetijds Ondernemers.

Combinaties van persoonlijke, aarde en kosmos chakra’s
Iets wat ik intuïtief al wist, is nu bevestigd; bepaalde basischakra’s staan in duo’s in verbinding met elkaar. En deze chakra duo’s zijn ook met een aardegrid en een kosmisch grid verbonden. Deze combinaties van energievelden haken aan specifieke, praktische thema’s in het ondernemen, zoals je visie, ideale klant, aanbod en geïnspireerde marketingacties.

Een voorbeeld
Het heiligbeen chakra en het derde oog zijn met elkaar verbonden. Het heiligbeen chakra is verbonden met de Walvis Matrix (een van de vijf aarde grids). Het derde oog is verbonden met de Christus bewustzijn-grid (een van de vijf kosmische grids). Door je enthousiasme, je passie te voelen en te volgen (heiligbeen chakra) wordt je visie voor je bedrijf helder (derde oog). En omgekeerd, je visie voedt je enthousiasme. De beide grids samen ondersteunen dit proces, heel kort gezegd, door agressie om te zetten in levensenergie. Wauw, de mogelijkheden die dit geeft voor Nieuwetijds Ondernemers. Ik kan nog uren door blijven schrijven.

Wat heb je nu aan deze wijsheid?
De combinaties leggen op een heel diep niveau bloot wat je nog in de weg staat om heelheid, grootsheid, overvloed, vitaliteit, liefde en eenheid te ervaren in het ondernemen. Bovendien biedt deze structuur een houvast voor geleide, geïnspireerde, bezielde acties, waarmee je de hogere frequenties integreert in je bedrijf.

Is dit een opdracht van het universum? 
‘s Avonds vroeg ik me terloops af of dit jaarprogramma soms een opdracht van het universum was. Ik besteedde er verder geen aandacht meer aan en ging slapen. Vlak voordat ik wakker werd, fluisterde de engelen mij een getal in. Ik maakte mezelf wakker, om het getal op te schrijven. Tot mijn stomme verbazing las ik de betekenis van dit getal.

969
Wijd je nu onmiddellijk aan je heilige opdracht en vertrouw erop dat het geld en de materiële voorzieningen er altijd zullen zijn om je te steunen. Er is op dit moment veel behoefte aan je opdracht, dus stel hem alsjeblieft niet uit en aarzel niet. 

Liefde & Licht Bedrijven
Binnenkort ga ik meer informatie delen over het jaarprogramma. Maar ik kan echt niet wachten om alvast wat van deze nieuwe wijsheid met je te delen. Dus heb ik besloten om vrijdag 17 november om 10 uur (gratis) een Online Masterclass te geven; Liefde & Licht Bedrijven ‘Hogere frequenties belichamen in je bedrijf’. Als bovenstaande resoneert, schrijf je dan hier in: https://suzannegroenstege.webinargeek.com/liefde-licht-bedrijven

PS 1 In januari start ik het jaarprogramma voor max. 7 Nieuwetijds Ondernemers. De investering zal € 2100 ex. BTW zijn. Voel jij nu al dat jij één van deze vrouwen wilt zijn, stuur dan een mailtje naar info@suzannegroenstege.nl.

PS 2 Binnenkort start ik weer een Nieuwetijds Ondernemers Cirkel, een intervisietraject van 4 maanden, waarin we ook met deze nieuwe wijsheid aan de slag zullen gaan. Heb je interesse om hieraan deel te nemen, stuur dan even een mail naar info@suzannegroenstege.nl voor een kennismakingsgesprek. Meer informatie vindt je hier: https://www.suzannegroenstege.nl/nieuwetijds-ondernemers-cirkel/

PS 3 Vergeet niet om je meteen even in te schrijven voor de Online Masterclass ‘Liefde & Licht Bedrijven’. Het is gratis en mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan ontvang je de replay.

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne