Selecteer een pagina

Wat is echt belangrijk voor jou? Ik voel steeds meer de behoefte om te versimpelen, te ontspullen en daarmee mijn leven te verrijken. Zoals de quote van Susan Smit op mijn visionboard het zo treffend verwoord: Downsizen is niet hetzelfde als niet van materie genieten.

De afgelopen dagen voelde ik een aantal heel heldere geluksmomenten. Met het broodjes bakken aan een stok boven een vuur in de natuur. En op het strand kijkend naar een felroze zonsondergang, terwijl aan de andere kant de bijna volle maan te zien was. Diverse keren werd ik overspoeld door een intens gelukkig gevoel.

Dit zijn de ‘simpele’ dingen die mij heel gelukkig doen voelen. Dit is echt belangrijk voor me. Dit is voor mij overvloed. Geld is daarbij niet het doel, maar een middel.

Als je mij al een tijdje volgt en we al wat langer verbonden zijn, dan geldt dit waarschijnlijk ook voor jou. Ik hoor het steeds vaker terug van klanten, dat zij ook verlangen naar eenvoud, echte rijkdom willen ervaren die zoveel dieper gaat dan alleen geld verdienen.

Jij en ik, we willen ons zielswerk neerzetten en een vervuld leven leiden. 

Als je koste wat het kost een miljoenenbedrijf op wilt bouwen, ben je bij mij niet aan het juiste adres. 

Maar als je vanuit het nieuwe bewustzijn wilt ondernemen, je zielswerk op aarde steeds groter neer wilt zetten en hiermee wilt leven wat echt belangrijk voor je is, dan ben ik de juiste persoon voor jou.

Binnenkort geef ik (gratis) een webinar, waarin je gaat intunen op wat voor jou echt belangrijk is, op jouw bron van overvloed. Doe je mee? Jw kunt je aanmelden via deze link: https://suzannegroenstege.webinargeek.com/ondernemen-in-overvloed

Liefs & licht,

Suzanne