Selecteer een pagina

Mag jouw afwezigheid aanwezig zijn? Dit is de vraag die deze zomer door mijn hoofd speelde. Mag mijn afwezigheid aanwezig zijn? Na een heerlijke start van de zomer, barstte begin augustus de bom. De zomer begon voor mij vroeg met in juni een magische, helende reis met mijn dochter op Ibiza waar ik Hèt Boek voor Nieuwetijds Ondernemers schreef. Mocht je het nog niet hebben gelezen dan kun je het hier gratis downloaden.

Aansluitend lanceerde ik mijn online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’. Ik stemde me af, deed in een flow webinars, had net in mei mijn eigen maandomzet-record verdubbeld, het beloofde een mooie, lichte zomer te worden. Maar niets is wat het lijkt, alles is zoals het is…

Een tien jaar lang voor mij verborgen waarheid kwam aan het licht
Begin augustus barstte vanuit het niets de bom. Een tien jaar lang voor mij verborgen geheim met grote impact op het leven van mijzelf en mijn dochter kwam aan het licht. Al vrij snel maakte ik de bewuste keuze om 50% van mijn werktijd te besteden aan extreem goed voor mezelf zorgen, alle emoties te doorleven en er voor mijn dochter te zijn.

De andere 50% van mijn werktijd besloot ik te besteden aan het afstemmen op het witte licht en van hieruit de modules voor het online programma Licht op Nieuwetijds Ondernemen zich te laten ontvouwen. Daarnaast kon ik er zijn voor mijn huidige klanten en de Nieuwetijds Ondernemers Cirkel die ik begeleidde.

Opengekraakt door de waarheid
Ik sta sinds begin augustus zo wijd open en in verbinding met de bron, dat de inhoud van de modules voor het online programma heel gemakkelijk door me heen stroomde en ook in sessies kan ik mijn klanten nog veel dieper lezen.

Ik heb hele mooie reacties ontvangen op het online programma. Van een vrouw die me een mail stuurde dat ze in een heel mooi proces van bewustwording en creëren terecht was gekomen tot een vrouw die me vertelde dat ze na de hartchakra meditatie haar dochter van 15 jaar weer van bed had geroepen, omdat ze haar moest spreken.

Schitteren IN afwezigheid
En nadat ik heb geschitterd door afwezigheid voelt het fijn om mijn schrijven weer naar buiten te brengen. En ik realiseer me nu, ik heb niet alleen geschitterd DOOR afwezigheid, maar vooral geschitterd IN afwezigheid. Ik ben dankbaar dat ik mezelf de tijd heb gegund om me terug te trekken in mijn cocon, om nu als vlinder weer naar buiten te vliegen.

Ik ben niet meer dezelfde als voor de zomer, mijn missie is nog helderder, mijn hart nog meer open, mijn drang om te dienen nog groter, de noodzaak die ik voel om me uit te spreken over Nieuwetijds Ondernemen en Leven nog intenser. Binnenkort meer hierover…

PS Ik ben benieuwd wat dit blog in jou los maakt. Fijn als je je reactie onder dit blog wilt delen of me een mailtje stuurt.

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne