Selecteer een pagina

Is het je weleens opgevallen dat je rondom overvloed en geld in je hoofd allerlei ‘als, dan’ zinnetjes rondzingen?

Als ik voldoende geld heb, dan ben ik veilig
Als ik voldoende geld heb, dan ben ik goed genoeg
Als ik voldoende geld heb, dan ben ik waardevol

Je bent al veilig, goed en waardevol. Dit is al aanwezig en beschikbaar voor jou van binnen.

En, besluit daarnaast om geld te ontvangen. Punt. Weet dat het net als veiligheid, zelfvertrouwen en zelfwaardering beschikbaar is voor jou van binnenuit. Neem vervolgens de acties die daarmee in alignment zijn.

Leef wie je werkelijk bent en hou van wat je doet.

‘Als, dan’ is de oude energie van dualiteit. Je mag deze bedrading ontwarren en loskoppelen van elkaar. Zo creëerde zuivere lijnen, waardoor energie en dus ook geld en overvloed moeiteloos kan stromen. 

Ps Vanochtend om 10 uur geef ik een webinar waarin we in 8 stappen intunen op overvloed. Je kunt je hier aanmelden: https://suzannegroenstege.webinargeek.com/ondernemen-in-overvloed

Ik verheug me erop je erbij te hebben. Lukt dat niet? Meld je dan aan en je ontvangt de replay. Ik wens je een mooie dag! 💖✨