Selecteer een pagina

Terwijl zachtroze zonlicht van de ondergaande zon mijn woonkamer verlicht, voelt dit aan als een voorbode van de vuurkracht van de donderstorm volle maan van vannacht. Vannacht opent een 888 portaal, een portaal van oneindige overvloed. Ik voel dat vandaag dé dag is waarop ik je wil vertellen dat ik hèt Boek voor Nieuwetijds Ondernemers heb geschreven. Ja, ik ben er zo blij mee!

Nog maar een paar weken geleden was ik op Ibiza en schreef ik in een week deel 1, het zomerboek Terug naar Thuis, Ibiza in 7 chakra’s. Thuis schreef ik deel 2, het bijbehorende vakantie doe boek. De afgelopen paar weken was ik helemaal happily obsessed met het schrijven en vormgeven. En nu is het er gewoon opeens. Ik kan het bijna niet geloven. Het is echt prachtig geworden.

Al ruim 2 jaar roept Ibiza me. De dagen in aanloop op deze vakantie voel ik dat er transformatie in de lucht hangt. Tot nu toe als ik zo’n voorgevoel heb, volgt er zware heling, alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden. Dit keer ging het onverwacht heel anders. In deel 1 reis je met me mee door de 7 chakra’s naar het witte licht van Ibiza.

In deel 2 reis je vanuit het witte licht van Ibiza door de 7 chakra’s van je bedrijf om de basis van je bedrijf helder te krijgen op een heel ontspannen en lichte manier. De zomer is de perfecte periode om weer even te voelen wat je echt wilt met je bedrijf. Door even uit je ‘normale’ ritme te stappen, kun je vanuit een ander perspectief en met een ontspannen blik naar je bedrijf kijken.
Doe je wat je echt wilt doen?
Voelt de manier waarop je werkt nog wel goed?
Werk je met de klanten met wie je het liefste wilt werken?
Klopt je aanbod nog wel?
Wat is er nog meer mogelijk?

Op dit moment leg ik samen met mijn assistente de laatste hand aan hèt Boek voor Nieuwetijds Ondernemers. Ik kan niet wachten, om het de wereld in te brengen. Binnenkort kun je dit ebook gratis downloaden. Nog heel even geduld graag…

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand