Selecteer een pagina

Intunen op overvloed is intunen op jezelf en op iets dat groter is dan jezelf. Vraag jij je ook af wanneer je nu jouw wil en wanneer je de goddelijke wil mag volgen?

Afgestemd ondernemen betekent dat je je over geeft aan de universele/goddelijke wil. Je bedenkt het niet meer met je hoofd, maar laat je leiden door ingevingen, heldere beelden en fluisteringen van je ziel.

Terugkijkend op vorig jaar had ik het gevoel dat ik me teveel mee heb laten voeren door de wil van het universum. Ik vroeg me af: wanneer laat ik me het beste leiden door het universum en wanneer door mijn eigen vrije wil? Het antwoord kwam direct. Het is eigenlijk heel simpel.

Voor alle wat-vragen of verlangens mag ik vertrouwen op mijn vrije wil.
Voor alle hoe-vragen mag ik vertrouwen op de goddelijke wil.

Ik heb dit al honderden keren gehoord en gelezen in teksten over de wet van aantrekkingskracht. Maar ik had dit niet eerder zo helder gelinkt aan wanneer ik welke wil volg in het afgestemd ondernemen. 

Intunen op overvloed is intunen op wat jij werkelijk wilt. Je maakt het tot jouw realiteit door je ‘in het hoe’ te laten leiden door goddelijke leiding / het universum / je hogere zelf.

Wil je hier meer over horen en intunen op overvloed in jezelf en in iets dat groter is dan jezelf? Vanochtend geef ik (gratis) een webinar waarmee je intuned op jouw bron van overvloed. Dan duiken we hier dieper in. Je bent van harte welkom!
 
Liefs & licht,

Suzanne