Selecteer een pagina

Onlangs ontving ik een mailtje van een klant.
‘Gaat alles goed met je?
Ik zag je een tijdje niet meer voorbij komen, toen dacht ik misschien ben je op reis of het wat rustiger aandoen?
Je naam kwam afgelopen week in me op.’

In mezelf moest ik lachen om dit bericht. Wat is het toch dat mensen denken dat het goed met je gaat zolang je maar zichtbaar bent? Ik ken genoeg mensen die superzichtbaar zijn en toch nauwelijks klanten hebben.

Ik heb het niet nodig om zichtbaar te zijn
Wat niet betekent dat het verkeerd is om zichtbaar te zijn. Er zit geen oordeel op. Het kan heerlijk zijn om zichtbaar te zijn. Ik kan er enorm van genieten, maar ik heb niet (meer) het gevoel dat ik het nodig heb. Ik ben zichtbaar als ik daar zin in heb en op de manier die op dat moment fijn voor mij voelt. Soms is dat in een artikel, soms een video, soms een webinar en de afgelopen maanden meer gewoon in de energie.

De waarheid is dat het beter gaat dan ooit te voren
Ik heb net twee heerlijke weken meivakantie met mijn dochter achter de rug. Waarin ik een goede balans tussen werken (4 dagen) en ontspannen, samen en alleen heb ervaren. Het minder actief zijn op sociale media geeft me veel innerlijke rust en focus.

Ik ben een magische omzetgrens overschreden
In maart heb ik een nieuw persoonlijk omzetrecord gerealiseerd. Ik ren graag mijn eigen race. En gisteren (9 mei) heb ik mijn omzetdoelstelling voor mei al gerealiseerd. Weer een persoonlijk omzetrecord, waarbij ik een voor mij magische omzetgrens ben overschreden. Dit voelt heel goed.

Minder zichtbaar, meer voelbaar
Het mooie vind ik dat ik misschien minder zichtbaar, maar blijkbaar wel meer voelbaar ben. Mijn naam kwam afgelopen week op in het hoofd van mijn potentiële klant, terwijl ze me niet voorbij had zien komen. Hoe werkt dat dan?

Wet van uitstralen en aantrekken
In het Nieuwetijds Ondernemen zie ik marketing als energiewerk. Ik vergroot bewust mijn energieveld en vervul mijn hele zijn met liefde, met mijn energie, met wie ik in werkelijkheid ben. Ik ben heel. Ik kies er elke dag voor om in de meest complete versie van mezelf te stappen. Met dit gevoel stap ik in de realiteit die ik wens te creëren. Ik stem mij dagelijks af op het leven dat ik wil leiden. Deze energie straal ik bewust uit. Veel mensen kennen de wet van aantrekkingskracht. Dat is slechts de helft van de wet. De volledige wet is de wet van uitstralen en aantrekken.

Meditatie om je eigen energie te voelen
Om mijn energieveld te vergroten en te vullen met mijn energie gebruik ik o.a. een prachtige meditatie van Jolanda Hoogkamer. In deze meditatie begeleidt ze je om je energieveld te voelen en te zien. De kleur van mijn energie is roze, parelmoerachtig. Ben je benieuwd naar de kleur van jouw energie en wil je jouw pure energie bewust schoonmaken en uitstralen? Je kunt haar meditatie hier gratis aanvragen: https://www.withjoy.nl/healing-en-bescherming-tegen-negatieve-energie/

Ontdek de kleur van jouw energie
Volgende week woensdag 17 mei om 10.00 uur geeft Jolanda gratis het webinar ‘Ontdek de kleur van je energie’. Je kunt je hier aanmelden: https://withjoy.webinargeek.com/ontdek-de-kleur-van-je-energie
Een aanrader als je spelenderwijs wilt leren om je energie te schonen en uitstralen.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand