Selecteer een pagina

Als Nieuwetijds Ondernemerscoach bestaat een belangrijk deel van mijn werk uit het zuiveren van mijn energie, het verhogen van mijn frequentie en het voorleven van wat het betekent om Nieuwetijds Ondernemer te zijn. Daarom heb ik dinsdag een stargate healingdag gedaan bij Léonne en deel ik nu mijn ervaring met je. Vooraf plaatste ik een bericht op mijn Facebookpagina dat ik bereid was om de donkerste diepte aan te kijken. En dat daarop het inzicht volgde dat wanneer ik ‘all the way’ in het donker heb durven duiken, dat ik dan ook mijn licht volledig durf en zal schijnen.

Door de donkere poort
In de stargate healing ben ik naar de donkere plek begeleid die de bevalling van mijn dochter bijna zes jaar geleden was. Ik kreeg hevige steken in mijn buik en ademde naar de pijn. In de armen van een van mijn soulsisters gaf ik me over aan het verdriet en tranen rolden over mijn wangen.

Een heilige geboorte
In de volgende ronde van de healingsessies kreeg ik door dat ik mijn creaties keer op keer geboren mag laten worden en dat daarmee elke keer de heelheid van mijn hart wordt aangeraakt. Daarna kwam in een splitsecond het inzicht dat mijn bevalling een heilige bevalling is geweest, a sacred delivery.

Een liefdesbaby
Opeens kan ik voelen dat alles precies klopt zoals het is gegaan;
mijn zussen die mij steunden met onvoorwaardelijke liefde,
het contact dat ik met de ziel van mijn dochter Isis had,
waarin zij me liet weten dat haar hartje te snel klopte,
omdat er iets niet klopte in de hartsverbinding tussen haar vader en mij,
haar vader met wie ik contact probeerde te maken, maar die ik niet kon bereiken,
de doctoren die vanuit hun hoofd werkten,
de vroedvrouw die tegen me zei: ze moet er nu echt uit, want anders haalt ze het niet,
mijn zus die zei: Suus, als je nu doorzet, dan is ze er, en daar was ze,
de engelen die aanwezig waren met hun licht en liefde,
de geest van mijn oma en haar opa van haar vaders kant,
die haar door de poort hebben begeleid om op aarde te komen,
ikzelf die me door de medische ingrepen afgesneden voelde van de bronenergie
en tegelijkertijd een oerkracht heb ervaren waarvan ik niet wist dat ik die in me had

De geboorte van een nieuw verhaal
Iedereen heeft zijn plaats ingenomen om een les in onvoorwaardelijke liefde te leven en te krijgen. Dinsdag heb ik mijn les kunnen ontvangen. Ik zag mezelf het oude verhaal van mijn pijnlijke bevalling uit handen geven en daarmee werd een nieuw verhaal van onvoorwaardelijke liefde geboren.

De blokkade is een brug geworden
Een verhaal van onvoorwaardelijke liefde dat voortleeft in het keer op keer publiceren van mijn creaties, programma’s, blogs en wie weet wat nog meer volgt. Zoals ik in de stargate healing heb doorgekregen, voelt het publiceren nu als een mogelijkheid om keer op keer de heelheid van mijn eigen hart aan te raken. Om onvoorwaardelijke liefde te ervaren en de wereld in te sturen. De blokkade is een brug geworden.

Publiceren vanuit mijn hart
Wat een mooi moment om mijn online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’ opnieuw naar buiten te brengen! Deze zomer heb ik dit programma gecreëerd en in een maand gedraaid. Het programma is inmiddels uitgegroeid tot een 7- en een 13-weeks programma. In dit programma ga je afstemmen op een nieuw ondernemersbewustzijn en oefen je met het integreren van dit nieuwe bewustzijn in het ondernemen.

‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen heeft me geholpen om in actie en in flow te komen’
Ik heb hele mooie feedback ontvangen van de deelnemers van de zomereditie. Van een vrouw die me een mail stuurde dat ze in een heel mooi proces van bewustwording en creëren terecht is gekomen tot een vrouw die door het programma echt in actie is gekomen. Het programma heeft haar geholpen om steeds weer terug in de flow te komen, bij elke stap voelde ze de volgende deur opengaan en ze vertelde me dat ze na de hartchakra meditatie haar dochter van 15 jaar weer van bed had geroepen, omdat ze haar moest spreken om haar te vertellen hoe trots ze op haar is.

Neem ter inspiratie even een kijkje op ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’
Als deze woorden je aanspreken, dan wil ik je van harte uitnodigen om hier nu even de pagina van het online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’ te bekijken en te voelen of dit ook de manier is waarop jij wilt ondernemen. Ben jij er klaar voor om vanuit het nieuwe bewustzijn, op een lichte manier, vanuit peace, love en hapiness te ondernemen? Laat je inspireren door deze pagina waarop je alle info over deze nieuwe manier van ondernemen vindt. En maakt je hart een sprongetje? Dan heet ik je graag van harte welkom om mee te doen.

PS Tot 11 oktober is er een vroegboekkorting. En voel je je hart warm worden? Luister dan niet naar de stem van angst die je wil laten uitstellen, wikken en wegen. Als dit voor jou is, dan voel je dat. Luister dan naar deze innerlijke leiding. Respecteer hem door je direct aan te melden als je een ja voelt en geef daarmee gehoor aan de stem van je dappere hart. Hier kun je meer info vinden en je aanmelden.

PPS En zoals dat gaat, wanneer je anderen begeleid in een bepaald proces en je je eigen programma volgt, heeft mijn eigen ondernemersbewustzijn een behoorlijke verandering doorgemaakt. Daarover binnenkort meer…

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne