Selecteer een pagina

Vanochtend werd ik eraan herinnerd dat het vandaag internationale vrouwendag is. Een dag die staat voor een gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen. Met dit jaar de nadruk op vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld en nu krachtig in het leven staan. Hoe kan ik hier NIET over schrijven? Dat is gewoon onmogelijk. Terwijl ik dit schrijf voeren twee duiven op mijn balkon een strijdlustige paringsdans uit.

Graag wil ik een groot geluk met je delen
Heel graag wil ik op deze bijzondere dag een groot geluk met je delen. Onlangs heeft mijn dochter Isis haar vader na ruim 3 jaar eindelijk weer gezien. Dit is het begin van elkaar leren kennen en een band opbouwen samen als vader en dochter. Het helingsproces van diepe trauma’s dat ik hiervoor aan ben gegaan met haar vader was heel erg heftig. Er is pijn geheeld die zijn oorsprong heeft in oorlog en huiselijk geweld dat teruggaat tot vele generaties achter ons. Hiermee is de weg van vrede vrijgemaakt voor de huidige generatie en vele generaties die voor ons liggen, te beginnen met onszelf.

Een cirkel van geweld doorbreken
Ik heb altijd geweten, dat mijn belangrijkste taak in dit leven is om een cirkel van geweld te doorbreken. Om de weg vrij te helpen maken voor vrede, zowel privé als in mijn werkende leven. Dat ik hiervoor mijn dochter op de aarde mocht zetten. Later werd mij duidelijk dat hij haar vader mocht zijn. Vorig jaar heb ik de cirkel van angst voor mijn eigen woede, mijn eigen agressie, mijn eigen kracht doorbroken. Daarmee is een enorme innerlijke kracht vrijgekomen.

Samen ondernemen
Ik zie steeds een beeld voor me dat we samen als ondernemers ieder onze eigen weg lopen door een maisveld. Terwijl we beginnen te lopen, vormen zich voor onze voeten nieuwe paden. Daarachter zie ik ontelbaar veel kinderen lopen. Ik zie lachende kinderen, die opgroeien met een bewustzijn van liefde en overvloed. Ze groeien op tot bewuste leiders die vrede brengen op aarde en ons helpen naar een volgende bewustzijnsdimensie te groeien, waar iedereen in zijn hart naar verlangt.

Een cirkel van vrede
Ik heb mogen ervaren dat het onmogelijke mogelijk wordt met vertrouwen, innerlijk weten, overgave, vragen om begeleiding van het universum, elke blokkade nemen en de volgende weer verwelkomen tot de klus geklaard is.

En het belangrijkste de warme, intieme bedding van een kleine groep vrouwen. Zij hebben elke blokkade naast mij gestaan, mijn gedichten hierover gelezen, mij gezien en ontvangen in dit proces. Ik heb dit helingsproces alleen maar kunnen dragen en voltooien, doordat zij mij droegen. Geziene en ontvangen dromen manifesteren zich sneller.

In cirkels bewegen
Dit past helemaal in het Nieuwetijds Ondernemen. We zijn met elkaar verbonden. We bewegen in cirkels.

Geziene tranen helen sneller.
Gedeelde en echt ontvangen plannen manifesteren zich sneller.
Support helpt je om overeind te blijven in moeilijke tijden.
Uitspreken van wat je wilt naar elkaar, vergroot je commitment naar jezelf.
Samen je eigen balans regelmatig opmaken zorgt voor focus en overzicht.

In vrede ondernemen
Wanneer je werkelijk wordt gezien en gehoord, is het makkelijker om dicht bij jezelf te blijven en je niet af te laten leiden door al het marketinggeweld op fb. Je ontwikkelt je op een nog dieper niveau om in het ondernemen heel dicht bij jouw gevoel te blijven. Juist door in een kleine, veilige groep regelmatig live samen te zijn. En vanuit dit gevoel begeleid te worden om te schakelen, door te pakken.

Het veld openbreken
Vanuit deze visie zijn de Nieuwetijds Ondernemers Cirkels ontstaan, een intervisie traject van 4 maanden met 4-6 onderneemsters. Vorige maand heb ik de eerste intervisie groep voor Nieuwetijds Ondernemers opgestart. Het is prachtig om te zien, hoe sterk de verbinding nu na 4 weken al is en welke wonderlijke transformaties er al hebben plaatsgevonden. Vandaag wordt de volgende Nieuwetijds Ondernemers Cirkel rondgemaakt. Deelname is alleen op uitnodiging, zodat je er op kunt vertrouwen dat je echt met gelijkgestemde bewuste, spirituele, krachtige vrouwen aan de slag gaat. Vrouwen die ik herken als Nieuwetijds Ondernemers.

Ik voel dat het tijd is om deze cirkels nog meer in het licht te gaan zetten, ermee naar buiten te treden. Resoneert dit verhaal met je en heb je hier nog een vraag over of heb je interesse om deel te nemen aan de volgende Nieuwetijds Ondernemers Cirkel? Bel of mail me dan gerust.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand