Selecteer een pagina

Nadat deze zomer een tien jaar lang voor mij verzwegen waarheid aan het licht is gekomen, wil ik alleen nog de waarheid zien. Onlangs vroeg ik in meditatie:

Laat me de waarheid zien.
Niet alleen in mijn liefdesrelatie, maar in alles.
Laat me de waarheid in mezelf zien.

Mijn pen antwoordde:

Maak het nu leeg
Je hoeft niets toe te voegen. Je mag weglaten, versimpelen, de clutter, de mist op laten lossen, opruimen, zodat je zicht weer helder wordt. Alle sluiers die je hebt opgehangen, in je huis, waar je woont, in je gedachten, in je hoofd. Je mag alles opruimen, je gedachten over je verleden, je gedachten over je toekomst, zodat alleen het hier en nu overblijft. Stop ze in mooie dozen, in boeken, schrijf ze op. Sla ze op in je eigen Akasha, je bibliotheek waar je altijd toegang toe hebt, maar waar je er niet meer door belemmerd wordt. Maak het nu leeg.

Leeg jezelf zodat je jezelf kunt vullen met ‘nieuwe tijd’
En dat is eng, want je grootste verlangen is om vervuld te zijn. Alleen er zit zoveel ‘oude tijd’ in je nu, dat er niet genoeg ruimte is voor onvoorwaardelijke liefde, peace of mind en het gevoel wakker te zijn. Leeg jezelf, zodat je jezelf kunt vullen met ‘nieuwe tijd’. Zodat je jezelf volledig kunt vervullen met onvoorwaardelijke liefde, vrede en gelukzaligheid.

Geef jezelf over aan een detox van het ‘oude denken’
Geef jezelf over aan een detox van het ‘oude denken’. Je mag ruimte maken om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen op aarde. Je mag heel veel opruimen, ontspullen, om je leven lichter te maken. Je hoeft het niet meer allemaal met je mee te dragen in je rugzak. Leeg je rugzak, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, door je eigen Akasha te vullen. Je mag je onthechten.

Op het fysieke niveau je eigen Akasha vullen
Ook heel praktisch kun je je eigen Akasha hier nu vormgeven:

  • Weg met oude cd’s, via internet kun je bij alle muziek die je wenst
  • Zorg dat je alles digitaal goed archiveert en back upt
  • Druk je mooiste foto’s af en hang die op in je huis
  • Haal veel planten in huis en een bos bloemen
  • Groot gereedschap hoef je niet te hebben, dat kun je lenen of huren
  • Stop met hebben, hebben, hebben, start met geven, geven, geven
  • Verkoop en geef je overbodige spullen weg

Op het emotionele niveau je eigen Akasha vullen
Doorleef de pijn die je nu voelt. Je bent heel. Je hoeft niet eindeloos het verleden te herkauwen. Werk alleen met hoe je je nu voelt. Linkt dit aan het verleden, trek dat laatje van je bibliotheek dan open en ga er direct doorheen. En doe dan het laatje met toegevoegde informatie en bewustzijn weer dicht. Zie de inhoud van dit laatje als een hulpmiddel, een instrument om je heden te helen. Blijf in het nu.

Op het mentale niveau je eigen Akasha vullen
Zie dat je op ieder moment kunt kiezen om degene te zijn die je wilt zijn, degene die je je op dit moment voelt, degene die je op dit moment bent. Accepteer en omarm waar je op dit moment bent. Geef je over aan goddelijke leiding en volg de tekens. De tekens, de engelen, leiden je naar je hogere zelf. Geniet van de weg, want je bent je hele leven onderweg, je bent nooit daar. Blijf gewoon lopen en geniet van de weg.

Trek de visie van het leven dat je wilt leiden en de persoon die je wilt zijn in het nu. Trek de laatjes open met informatie en bewustzijn die je ondersteunen om deze persoon tot leven te brengen. Stap in die persoon. De persoon die de waarheid ziet, de persoon die onvoorwaardelijke liefde in zijn hart voelt, de persoon die gelukzaligheid voelt, de persoon die een schrijver is en haar kennis met de wereld deelt.

Op het spirituele niveau je eigen Akasha vullen
Je bent alles. Laat alles door je heen stromen. Het slachtoffer, de dader, de hoer, de moeder, het kind, de ouder, donker en licht. Houdt niks tegen, laat alles er zijn. Het mannelijke en het vrouwelijke kunnen niet herenigen als je een deel van jezelf ontkent en je bent alles. Laat alles toe. Open jezelf voor liefde, voor haat en zie dat je alles bent. Wees bereid om de inhoud van alle laatjes te laten zien, alle prachtige facetten van wie jij bent. Geen enkel laatje hoeft ongeopend te blijven, want jij bent alles.

Wil jij toegang tot mijn Akasha, mijn bibliotheek vol inzichten over Nieuwetijds Ondernemen?
Bovenstaande tekst komt uit mijn online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’. In dit programma ga je afstemmen op een nieuw ondernemersbewustzijn en oefen je met het integreren van dit nieuwe bewustzijn in het ondernemen.

Neem ter inspiratie even een kijkje op ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’
Als je de energie achter de woorden van dit artikel voelt, dan wil ik je van harte uitnodigen om hier nu even de pagina van het online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’ te bekijken

PS Tot 11 oktober is er een dapper hart prijs
Ik wil je graag aanmoedigen om je aandacht naar je hart te brengen en om direct actie te ondernemen als je enthousiasme in je hart voelt. En als je het niet voelt, ook helemaal goed. Je hart liegt niet. Als je luistert en handelt naar wat je hart je ingeeft, heb je direct één van de belangrijkste lessen van het Nieuwetijds Ondernemen geïmplementeerd. Daarom is er voor het dappere hart tot 11 oktober een dapper hart prijs. Hier kun je meer info vinden en je aanmelden.

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne