Selecteer een pagina

Deze zomer heb ik ervaren dat aantrekkingskracht, hoe heftig en intens ook, niet zaligmakend is in een liefdesrelatie. Dat er iets is dat dit gevoel overstijgt en dat dat de frequentie is van waaruit ik wil leven en ondernemen. Het gevoel van onvoorwaardelijke liefde heeft ook mijn kijk op aantrekken in het ondernemen veranderd.

Hoe kan ik meer klanten aantrekken? is de ‘verkeerde’ vraag stellen
Iets aantrekken zie ik als dat ik iets in mijn realiteit wil brengen, wat daar nog niet is. Het gaat uit van een bewustzijn van tekort, van (nog) niet heel zijn. De vraag: ‘Hoe kan ik meer klanten aantrekken?’, voelt voor mij niet meer kloppend. Tegenwoordig vraag ik me af: ‘Hoe kan ik anderen laten delen in de heelheid, in de onvoorwaardelijke liefde, die ik nu voel en ben?’. Hiermee verschuif ik mijn referentiekader van heelheid in de toekomst naar heelheid in het nu.

Een magneet is het ultieme symbool voor dualiteit
Ik wil geen klantmagneet meer zijn. Wat valt er aan te trekken? Ik loop over van liefde, er hoeft niets opgevuld te worden. Ik wil uitstromen. Ik wil niet aantrekken, ik wil toestaan. Een magneet is het ultieme symbool voor dualiteit. Er is een plus en een min kant, een aantrekken of afstoten. Het kost heel veel energie om steeds tussen deze uitersten heen en weer geslingerd te worden. Je wilt misschien alleen de pluskant zien, maar met het aantrekken, komt ook het afstoten, het gevoel afgewezen te worden.

Ik ben klaar met aantrekkingskracht. Het is iets wat ik beheers. Het is tijd voor de volgende stap. Ik wil open zijn voor negatief èn positief, toestaan, overgave, alles binnen laten komen en weer uit me laten stromen. Niks vasthouden, maar van elkaar en het leven houden.

I don’t want to magnetise something to me, but manifest through me – Wayne Dyer

Ik wil niet aantrekken, maar uittrekken
Ik wil geen magneet zijn, maar een katalysator, degene die het proces bevordert van de overgang naar een nieuwe dimensie. Ik wil niet meer sturen, controleren en mijn wil manifesteren. Ik wil klanten ontmoeten in het nu, waar zij staan en hen herinneren aan hun heelheid. Dit heeft meer te maken met dingen loslaten, overtuigingen uittrekken, dan je een verhaal vertellen over waarom je nog niet daar bent, waar ik wel al ben. Ik wil je met mijn marketing niet bevestigen in tekort, maar herinneren aan je heelheid.

You don’t need to be healed, you need to be held – Jef Foster

In plaats van je uit jouw nu, jouw realiteit, te halen en je het idee te geven dat er iets opgelost moet worden, dat er iets nog niet goed is in waar je nu bent, kom ik naast je staan. Om je te herinneren aan je heelheid, aan wie je werkelijk bent.

PS Mag ik naast je komen staan? Voel de energie  
Ben jij ook toe aan een volgende stap in je ondernemersbewustzijn? Dan kijk ik ernaar uit om je te verwelkomen in het online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’. 

PPS Vroegboekkorting eindigt vandaag om 23.59 uur
Dus voel je een ja, maak dan vandaag je volgende stap in het nieuwe ondernemersbewustzijn. Je kunt je hier direct aanmelden

Veelgestelde vragen

 1. V: Wanneer kan ik me aanmelden?
  A: Je kunt je nu direct aanmelden. Tot vandaag 23.59 uur geldt er nog een vroegboekkorting. En als je een ja voelt, ga dan niet twijfelen, wikken en wegen. Voel je je hierheen geleid, volg dan je gevoel, je intuïtie, je hart en schrijf je direct in.
 2. V: Hoe kan ik me aanmelden?
  A: Je kunt je eenvoudig aanmelden via de ‘Ja, ik doe mee’ knop op deze pagina. Door hierop te klikken kom je in mijn online winkel. Je bevestigt hier je aankoop met het doen van de betaling. Je ontvangt ook een factuur voor je eigen administratie.
 3. V: Is dit programma ook geschikt voor mij als ik nog geen bedrijf heb?
  A: Ja, dit programma geeft je een nieuw ondernemersbewustzijn, waarmee je veel helderheid krijgt over de basis van je bedrijf
 4. V: Is dit programma ook geschikt voor mij als ik al een bedrijf heb waar ik (heel veel) geld mee verdien?
  A: Ja, dit programma geeft je een nieuw ondernemersbewustzijn, waarmee je op een bewuste, intuïtieve en lichte manier je bedrijf verder laat groeien en echte rijkdom ervaart.
 5. V: Wanneer start het programma?
  A: Het programma start op 22 oktober.
 6. V: Wanneer ontvang ik de modules?
  A: Vanaf 22 oktober komt er wekelijks een nieuwe module vrij.
 7. V: Hoelang duurt het programma?
  A: Het basic programma duurt 7 weken. De medium en premium variant duren 13 weken.
 8. V: Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?
  A: Dit programma gaat je vooral heel veel tijd opleveren. Door met de stroom mee te ondernemen, bespaar je heel veel tijd. De modules zijn kort en krachtig. Elke opname is tussen de 5-15 minuten. Ik kom direct tot de essentie van de boodschap. Reken inclusief het maken van de opdracht om het geleerde (of eigelijk ontleerde) direct te implementeren in je bedrijf op ongeveer een uur per week. De rest gebeurt juist terwijl je ontspant en in je slaap.
 9. V: Kan ik de modules ook offline beluisteren?
  A: Je kunt de meditaties en modules op jouw moment wanneer en waar je ook wilt beluisteren. Tijdens een wandeling door het bos, onder een dekentje op de bank bij de open haard met een kop warme thee. Maak echt heilige tijd en ruimte voor jezelf en dit programma.
 10. V: Ik twijfel tussen het basic, medium en premium pakket. Kun je daar iets meer over vertellen?
  A: In de basis versie van Licht op Nieuwetijds Ondernemen ontvang je 7 modules. Deze modules ondersteunen je om te creëren vanuit innerlijke leiding.Wil je dieper in het Nieuwstijds Ondernemen duiken en ben je nieuwsgierig naar de functie van de 13 chakra’s in het ondernemen? Dan kies je voor de Medium of Premium versie van Licht op Nieuwetijds Ondernemen en ontvang 6 extra modules, dus in totaal 13 modules. Deze modules ondersteunen om te creëren vanuit kosmische leiding. Bij de premium versie ontvang je als extra persoonlijke begeleiding van mij in de vorm van 2 skypesessies van een uur.
 11. V: Is er ook 1-op-1 begeleiding mogelijk bij dit programma?
  A: Ja, dat is mogelijk. Heb je eerder ervaren dat een online programma wel erg veel discipline van je vraagt en/of vind je het fijn om met mij persoonlijk te sparren? Kies dan voor de Premium versie en je ontvangt extra 2 Skypesessies van 60 minuten.
 12. V: Hoelang heb ik toegang tot de modules?
  A: De modules blijven online. En als ze offline gaan, krijg je de mogelijkheid om ze te downloaden.
 13. V: Hoe weet ik of dit programma het echt is voor mij?
  A: Als je tot hier bent gekomen, is dat natuurlijk al een teken dat dit programma met jou resoneert. Waarom zou je anders helemaal tot hier hebben gelezen? Adem naar je hart en voel of je daar een ja voelt. Zegt je hoofd: ja, zij inspireert mij en kan mij verder begeleiden, zegt je hart: ja, laten we dit doen! en zegt je angst: nee, dit is niet het goede moment, ik kan het niet betalen, wie zit er nu op mij te wachten, ik heb geen tijd, ik ben er nog niet klaar voor, bla bla bla. Dan heb je je antwoord: ja, JA, ga ervoor. Je bent van harte welkom.

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne