Selecteer een pagina

purpose Verlang je er naar je gave grootser neer te zetten? Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het maar niet om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen? In dit blog onthul ik je hoe ik mijn omzet het afgelopen jaar heb verdubbeld.

 

 

 

Al mijn spaargeld opgemaakt om van te kunnen leven (dit is niet de tip!)

Toen ik startte met mijn eigen onderneming, heb ik erg geworsteld met het aantrekken van voldoende klanten en het concreet neerzetten van mijn gave met mijn bedrijf. Een paar jaar later had ik al mijn spaargeld gebruikt om van te kunnen leven en was ten einde raad. Ik sprak mijn moeder en ik zei tegen haar: “Als ik niet mijn gave kan leven, als ik niet kan doen waarvoor ik voel dat ik hier op aarde ben, dan kan ik net zo goed stoppen met leven.”

faith

Take that leap of faith

Het gevoel dat ik mijn gave grootser moest gaan neerzetten was zo sterk, dat ik er eindelijk volledig voor ging staan en investeerde in de groei van mijn bedrijf. Ik heb hiervoor zelfs geld geleend van mijn moeder. En it payed off! Sometimes you’ve got to just take that leap of faith and invest in yourself. Je bent het waard en de wereld heeft jouw gave nodig!

money

Sleutel tot het verdubbelen van mijn omzet (Ja, dit is’m!)

Investeren in mijn bedrijf betekende de start van een nieuwe koers van mijn onderneming. Ik ontwikkelde het Chakra Marketing System, waarmee ik mijn bedrijf flink heb laten groeien en mijn gave ben gaan leven met mijn bedrijf. De sleutel tot het verdubbelen van mijn omzet was het besluit om een business coach in te schakelen. Money makes money, aldus mijn wijze moeder. Het gelijke trekt het gelijke aan.

 Ondernemen is de moed om te investeren

Ondernemen is investeren

Nu is dit misschien niet het antwoord waarop je gehoopt had en denk je, geef mij nu maar gewoon de tips die jij van je business coach hebt geleerd en de informatie uit het Chakra Marketing System. Maar dat zou niet de eerste stap zijn, die je moet nemen om je bedrijf vanuit je hart te laten groeien. Het zou niet eerlijk zijn en het zou niet werken.

step 

De eerste stap

De eerste stap om je bedrijf te laten groeien, is het besluit te nemen om te investeren in de groei van je bedrijf. Het is misschien wel de moeilijkste stap, omdat je eerst iets moet geven en vertrouwen dat je er iets voor terug krijgt. Ik herinner me dat ik het een hele moeilijke keuze vond, want nu had ik niks meer om me achter te verschuilen. Ik zou de tools in handen krijgen om mijn omzet te verdubbelen.

fly

Wat als…

Wat zou het betekenen als het niet zou lukken? Maar wat als het wel zou lukken? Ik volgde mijn hart en nam de beslissing. Daarna waren alle volgende stappen eenvoudiger dan de keuze om te investeren. Alleen al het echt voor mijn gave gaan staan, door het mezelf en mijn bedrijf waard te vinden om in te investeren, zorgde voor een enorme verschuiving in energie. Nog voordat ik ook maar bij mijn business coach was geweest.

Spirituele ondernemer

Als coach, yogadocent, therapeut, die niet in loondienst is, ben je naast coach, yogadocent, therapeut ook ondernemer. Je kunt er niet om heen, je kunt het maar beter omarmen, je bent een spirituele ondernemer. Om als ondernemer te groeien en je potentieel optimaal te benutten, zal je moeten investeren in vakkennis, persoonlijke ontwikkeling én last but not least ondernemersvaardigheden.

Wat is nu wijsheid als het om investeren gaat? Waarin kun je het beste investeren en wat is de juiste mix? Je leest het in deel 3 van dit blog. Klik hier om het volgende deel direct in je mailbox te ontvangen.

Op 17 & 18 april geef ik het Transform your Gift into Profit event. Tot 31 januari is de investering slechts € 197 ex. btw, daarna gaat het omhoog. Klik hier als je er ook bij wilt zijn

PS Het gaat hard met de inschrijvingen voor het Transform your Gift into Profit event. Reageer voor 31 januari en profiteer van de earlybird investering.

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne