Selecteer een pagina

Deze week ontving ik een dieper inzicht in wat ik doe als Spirituele Business Coach en waarom het zo goed werkt voor spirituele ondernemers zoals jij. Ik ga je graag voor en kom uit de kast met mijn gave.

Spirituele ondernemers kunnen moeilijk schakelen van ideeën naar een aardse vorm
Ik zie veel mensen met een spirituele gave dagen, maanden, jaren stoeien met ideeën om hun aanbod, ideale klant en elevator pitch scherp te krijgen. Ze voelen zich vertrouwder met de energieën van hun hogere chakra’s en voelen minder verbinding met hun lagere chakra’s. Hierdoor kunnen ze hun gave niet in woorden vatten, om mee naar buiten te treden. Dit belemmert ze om meer klanten aan te trekken.

Waardoor ontstaat er kortsluiting tussen je gave en geld?
Ale je je gave niet eerst belichaamt, kan er geen brug naar de vorm worden gemaakt. Er ontstaat steeds kortsluiting tussen je ideeën en de vorm, waardoor de energie niet door kan stromen en stagneert. Je kunt 100x het verhaal horen over hoe je een ideale klant kiest of een schaalbaar aanbod ontwikkelt, maar het komt niet aan. En dat is heel frustrerend, want je wilt zo graag doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Het is nodig dat je je gave vormgeeft, zodat je deze kunt transformeren in harde materie. Juist ja, in geld.

Hoe kun je een brug slaan van inspiratie naar materie?
Deze week begreep ik opeens wat ik intuïtief al een tijd doe. Door deze reactie van Philo werd het me opeens heel helder. ‘Gisteren heeft Suzanne een korte sessie met mij gedaan waarin wij m’n diepste verlangen verankerd hebben in m’n lijf, waardoor ik ‘m nu in m’n hele lijf voel. Pure magie’  Ik zet mijn en jouw fysieke lichaam in om een brug te slaan van het spirituele lichaam naar de aardse vorm.

Uit de kast, In mijn hart
Ik stem me af op jou en je gave. Hierbij zet ik mijn helderziende en heldervoelende gave in. Ook verbind ik me met de energie van het universum en, minstens zo belangrijk, de aarde. Zo, het is eruit, ik ben uit de kast. Dank je wel voor het lezen van deze woorden. Het voelt heel bevrijdend om dit met je te delen.

Hoe ik je met mijn gave begeleid om jouw gave naar buiten te brengen
Mijn gave is verbinding en op een diepere laag vrede. Zonder verbinding kan er geen vrede zijn. Ik verbind me met het spirituele lichaam van jou en je gave. Ik stel je een aantal vragen, waardoor we zakken naar je mentale lichaam. Vervolgens breng ik je naar het gevoel dat je gave je geeft, we stromen door naar je emotionele lichaam. Van daaruit komt je gave in je fysieke lichaam. Daar aangekomen begeleid ik je om je gave te belichamen.

Fysieke reactie
Op dat moment volgt er een fysieke reactie van jouw en mijn lichaam. De energie schiet door onze lichamen naar de aarde, waardoor we vaak even onze benen niet meer op kunnen tillen. Onlangs deed ik een afstemming met een healer, waarbij zij antwoordde dat wanneer zij haar gave inzet haar dit een gevoel van warmte geeft. Op het moment dat ze dit uitsprak, werden haar handen en die van mij heel warm.

Vorm vanuit bezieling laten ontvouwen en geld ontvangen
Door je gave eerst te belichamen, kan er van daaruit een brug naar de vorm worden gemaakt. Dit geeft heel veel helderheid en zorgt ervoor dat de brug van inspiratie naar manifestatie geslagen wordt.

Vervolgens gaan we vanuit deze verbinding aan de slag met het neerzetten of naar een hoger niveau brengen van je bedrijf. Ik kan heel makkelijk schakelen tussen energie en materie, waardoor dingen vanuit bezieling zich ontvouwen en concreet worden. Zodat jij je gave de wereld in kunt brengen en meer geld verdient met je gave.

Wil jij een ‘gave’ afstemming van mij ontvangen? Waarna we met een groep gelijkgestemden aan de slag gaan met het vormgeven van je gave, zodat je geld kunt verdienen met wat je het liefste doet?  Op 23 & 24 september geef ik de training Transform your Gift into Profit. Je bent van harte welkom.

PSssst Never question your gift, answer your calling. Tot en met 15 juli geldt er een vroegboekkorting en betaal je slechts € 397 ipv € 597 ex. btw. Reserveer nu je plek op: Transform your Gift into Profit

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand