Selecteer een pagina

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ik wens dat je je rijk voelt, dat je je gezegend voelt en dat jij gewenst bent. 
 
Ik wens dat jij en ik in 2019 (nog meer) gaan ervaren hoe het is om te ondernemen vanuit overvloed, want dat voelt zooooo goed. 
 
In 2018 heb ik geleerd mij nog dieper over te geven aan mijn innerlijke/goddelijke leiding en ontdekt dat dit voor mij de bron van ware overvloed is. Dit heb ik praktisch doorgevoerd op alle gebieden in mijn bedrijf.
 
Wat heeft volledige overgave aan de bron van overvloed me gegeven?
Ik heb ervaren dat wanneer ik volmondig ‘ja’ zeg tegen een call van het universum die in lijn is met mijn zielsverlangen, het hele universum zich samenspant om in no-time deze opdracht samen met mij te verwezenlijken. Misschien doet jou dit ook denken aan deze quote van Paulo Coelho uit de Alchemist.
 
And when you want something, the whole universe conspires in helping you to achieve it
 
Het klinkt prachtig en dat is het ook. Maar hoe doe je dat nou?
Door te besluiten je volledig over te geven aan je innerlijke/goddelijke/universele leiding. Dit deel van jou kan het grotere plaatje gemakkelijker overzien. Daarnaast is het belangrijk om heel helder te weten wat JIJ werkelijk wilt, omdat engelen/je hogere zelf geen inbreuk mogen doen op jouw vrije wil. Je kunt dus alleen begeleiding ontvangen, wanneer je daar specifiek zelf om vraagt. Je legt jouw eigen wil dan als het ware in de goddelijke wil om samen te co-creëren.
 
Deze overgave aan mijn innerlijke stem van overvloed heeft mij nog veel meer lessen geleerd, die ik graag met je deel in een Online Masterclass  op vrijdag 11 januari. De energie van die dag staat in het teken van ‘Divine Guidance’, dus dat belooft wat.
 
In dit webinar gaan we ziels-intenties zetten vanuit overvloed, die:

 • Focus geven
 • Helderheid scheppen
 • Motiveren van binnenuit
 • Bekrachtigen
 • Een kader en houvast geven
 • Ervoor zorgen dat de weg ernaartoe even waardvol is als het resultaat
 • Je NU in je gewenste werkelijkheid laten stappen

In deze Online Masterclass deel ik met je:

 • Waarom intenties meer bij het nieuwe ondernemen passen dan doelen
 • Waarom het vaak fijn voelt om doelen te stellen, maar het realiseren ervan niet. En wat wel werkt.
 • Wat je kunt doen om je werkelijke wensen te verhelderen inclusief een visualisatie waarmee ik je naar je innerlijke stem begeleid
 • 10 stappen om ziels-intenties te zetten vanuit overvloed, zodat je intuned op wat al in jou aanwezig is en met plezier en gemak je intenties verwoord, tot leven brengt en leeft

Ondernemen vanuit overvloed betekent ook dat je niet inspeelt op het schaarste bewustzijn van klanten. Natuurlijk, je kunt daar tonnen mee verdienen, ten koste van de ander, op wilskracht, door je hart uit te schakelen. Maar is dat wat je wilt? Is dat overvloed voor jou? Niks mis met veel geld verdienen overigens. Voor jou ook graag op een manier die goed voelt?  
 
Wil je ontdekken wat jij werkelijk wilt en je vrije wil afstemmen op je innerlijke stem van overvloed? Het begint met het zetten van ziels-intenties vanuit overvloed. Geloof je net als ik dat er een andere manier van ondernemen is die inclusief is en aansluit bij het nieuwe bewustzijn van overvloed? 
Dan zie ik je graag as vrijdag 11 januari om 10.00 uur bij de Online Masterclass ‘In 10 stappen ziels-intenties zetten’.
 
Kun je er niet bij zijn? Schrijf je dan in om de opname per mail te ontvangen.

Liefs & licht,

Suzanne