Selecteer een pagina

Hoe ben je het nieuwe jaar van start gegaan? Heb je een planning die je motiveert of demotiveert? Of, zeg eens eerlijk, heb jij je jaarplanning voor 2016 nog niet af? Ik heb zojuist mijn eerste artikel voor Vrouw & Passie gepubliceerd met 5 tips om intuïtief te plannen met plezier. 

Heb je het gevoel dat je al te laat bent voor een jaarplanning en overweeg je om het maar te laten zitten? Zie je er tegenop om met saaie Excelsheets aan de slag te gaan en voor jezelf vast te leggen wat je dit jaar allemaal ‘moet’ doen? Of zijn je plannen nog totaal ongestructureerd, een warboel op kladpapiertjes en in je hoofd?

Het kan ook anders, heel anders. Herken je dat gevoel van het maken van een visionboard? Dat dus. Plannen kan een feestje zijn, je juist meer vrijheid geven en leiden tot prachtige resultaten voor je onderneming.

Eind 2015 schreef ik een blog over hoe je een intuïtieve jaarplanning maakt. Dat heeft wat losgemaakt. Er blijken heel wat spirituele ondernemers te worstelen met het maken van een planning op een manier die voor hen werkt. Daarom besloot ik er een artikel over te schrijven voor Vrouw & Passie. Het is mijn eerste artikel voor dit online platform en ik zie net dat het het op dit moment in de top 5 van meest gelezen artikelen staat. Whaahaa!

Ik wens je veel lees- en planplezier! Je kunt het artikel met 5 tips om intuïtief te plannen hier nalezen. 

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand