Selecteer een pagina

Het belang van ontspanning

Geld verdienen op vakantie, dat klinkt toch heerlijk? En dat is het ook. En nee, dan heb ik het niet over je huis verhuren via Airbnb. Maar over pure ontspanning, je gave leven en compleet loslaten, waardoor je een magneet wordt voor wat je wilt.

Relaxstand aan
Ik ben al aardig in de relaxstand. Samen met mijn dochter ben ik nu al een week aan het onthaasten in een chalet in de bossen. Vanochtend ging ik met haar mee naar paardrijles. Ik had nooit zoveel met paarden, maar bij haar was het liefde op het eerste gezicht. En sindsdien heb ik paarden ook in mijn hart gesloten. Ik had de kleinste pony voor haar uitgekozen, maar dat bleek de ondeugendste.

De kracht van overtuiging; jij kunt dit!
We staan in een volle bak met rondom allemaal ouders en kinderen, die kijken en ongeduldig op hun beurt wachten. De begeleidster van Isis haar pony moet plotseling weg. Of ik de teugels even vast wil houden en met Isis in het midden wil gaan staan, terwijl de andere pony’s nog een rondje draf doen. Ik zeg nog snel dat als de pony iets geks doe, ik geen idee heb wat ik moet doen. Maar de instructrice zegt: Jij kunt dit!

Ik besluit de leider te zijn
En daar sta ik dan. Ik weet dat paarden je gevoel meteen oppikken, dus besluit ik de leider te zijn in het centrum van de bak. En Stitch, de pony, besluit rustig te blijven staan, terwijl de andere pony’s om ons heen draven. Na een paar rondjes komt er een andere begeleider naar ons toe en voegen we ons weer in de cirkel. Dat was even heerlijk uit mijn comfort zone en de lach op het gezicht van mijn dochter daarna is priceless.

Wanneer ik relax, appt een potentiële klant
’s Middags gaat Isis met een vriendinnetje picknicken. Mooi, denk ik. Ik schenk mezelf een glaasje in, maak wat toastjes en ga buiten in de zon zitten met een Happinez. Ik lees een artikel over levenslust en de rol van de onderste chakra’s hierin. Na een kleine 20 minuten valt mijn blik op mijn telefoon. Terwijl ik lekker zat te relaxen heeft een potentiële klant me geappt. Of ik haar binnen een half uur een voorstel kan doen voor een intensive dag business coaching. Ze wil snel beslissen.

Verlies jezelf in het leven en wat je wenst wordt je gegeven
Ik heb het zelf al zo vaak meegemaakt en zie het ook bij anderen gebeuren. Op het moment dat je ontspant, echt loslaat, komen de dingen die je wilt naar je toe. Wanneer je je verliest in het leven, wordt wat je wenst je gegeven. Dus ga op vakantie, geniet, relax, leef je gave en laat ruimte voor het universum om je dromen waar te maken.

Het universum laat je weten dat je op het juiste pad bent door je te belonen
Ik check vervolgens nog een paar keer mijn mail en voel dat ik richting twijfel word getrokken. Ik besluit weer los te laten en te vertrouwen. Wanneer ik Übergelukkig zit te schrijven in mijn schrijfhuisje ontvang ik weer een app; de opdracht is binnen.

PS Wil je nog meer inspiratie om met de stroom mee te ondernemen? As vrijdag mag ik weer spreken op het Stroomversnellers Event. Deelname is gratis en tegelijkertijd heel waardevol! Je kunt me ook altijd even bellen of mailen. De deur staat open.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand