Selecteer een pagina

Love is ALL

Ik hoop dat je een liefdevol Valentijnsweekend hebt gehad. Ik heb nog nooit zoveel post gehad. Ontzettend leuk al die reacties op mijn Valentijnsblog!

Liefde is…

Voor een moment voelde ik dat de wereld vol liefde is. Mensen waren vriendelijk op straat en Facebook kleurde rood met liefdeswensen. Het kan zo heerlijk zijn om op die roze wolk te blijven zitten, maar de aarde heeft jou en je gave nodig en trekt je er krachtig vanaf. Nu meer dan ooit.

Gaan marketing en yoga wel samen?

Voelt marketing voor jou als niet-spiritueel? Vind je het moeilijk om jezelf te verkopen? Gruwel je van de commercialisering van yoga? In dit blog lees je hoe je op een holistische manier klanten aan kunt trekken zonder je ziel te verkopen. Aan het einde van dit blog geef ik je een gift om hier meer inzicht in te krijgen.

Marketing & yoga  

Ik werd stevig uit de zevende hemel gerukt, toen ik op Facebook op een discussie over marketing en yoga stuitte. Ik werd er weer even aan herinnerd dat er misschien wel juist onder spirituele ondernemers veel vooroordelen zijn over marketing.

Marketing is …

All is one

‘Branding hoort voor mij bij een andere wereld. Puur, authentiek en bij jezelf blijven, dat past bij yoga,’ las ik. En ik dacht bij mezelf: welke andere wereld? All is one, toch? Toch begrijp ik heel goed waar die afkeer voor marketing onder spirituele ondernemers vandaan komt. Na ruim 15 jaar had het zelf helemaal gehad met de harde, neppe wereld van marketing. Ik stond op het punt marketingland voorgoed te verlaten, toen ik op een bijeenkomst kennis maakte met Spirituele Marketing.

Houvast om marketing op een liefdevolle manier te doen

Je leeft nu, in deze wereld met een nog beperkt, maar stijgend bewustzijn. Een manier om je positieve invloed te vergroten, is hoe jij ervoor kiest om de hele wereld te zien. En marketing hoort ook bij deze wereld. Marketing is niet ‘the source of all evil’. Het ligt er maar net aan hoe en waarvoor je marketing inzet. Spirituele Marketing biedt je een houvast om dit op een liefdevolle manier te doen.

Change

Spirituele Marketing is liefde

Wanneer je marketing inzet vanuit spiritueel oogpunt is marketing:

♥ je authentieke, pure zelf laten zien

♥ je kindje ter wereld brengen

♥ anderen helpen door waarde te creëren

♥ liefde over de wereld verspreiden.

Het gaat er niet zozeer om wat je doet, maar wie je bent en hoe je het doet. Jij bent liefde.

Spread love

FREE GIFT: Disover your Purpose meditatie

Spirituele Marketing gaat over hoe je de wereld kunt dienen met jouw gave en hoe je hiermee waarde kunt creëren voor je bedrijf, je klanten, jezelf en de wereld. Wil je graag meer inzicht in je gave en hoe je je gift op deze wereld neer kunt zetten? Je kunt hier tot 15 maart gratis de Discover your purpose meditatie aanvragen.

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS Vraag hier voor 15 maart gratis de Discover your Purpose meditatie aan!

Transform your gift into profit 17 en 18 april 2015

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun gave. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.