Selecteer een pagina

IMG_3967De feestdagen staan voor de deur. Graag wil ik even een moment met je nemen om bewust stil te staan bij wat je deze dagen wilt vieren. Wat is 2014 voor jaar geweest voor jou? Waar ben je dankbaar voor?

Be grateful for 2014

Het eerste wat me te binnen schiet waar ik dankbaar voor ben, is dat ik dit jaar tante ben geworden en Isis nichtje. Ik denk niets dit geluk kan overtreffen. Het leven zelf is zo’n groot wonder. Dat vanuit het niets, iets (of in dit geval iemand) geboren kan worden, is magisch.

Dat vanuit een hartsverlangen iets heel moois geboren kan worden, heb ik zelf het afgelopen jaar ook mogen ervaren met mijn bedrijf. Ik heb dit jaar mijn hart gevolgd en spirituele ondernemers geholpen met het concreet neerzetten van hun gave. Op 2 januari heb ik mijn eerste Blooming Business blog gepubliceerd, in april en oktober mocht ik twee volle Transform your Gift into Profit events geven en in november heb ik mijn Brilliance in Business programma gelanceerd.

Een kleine blik op de reacties die ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen, maakt mij ontzettend dankbaar en vol vuur om volgend jaar nog meer moois neer te gaan zetten samen met mijn klanten.

Ik beveel Suzanne van harte aan. Zij is een soort Tom Tom in marketing- en missieland die je helpt om je ideeën concreet neer te zetten. Een absolute aanrader als je met je bedrijf de wereld een stukje mooier wil maken.

Suzanne is in haar werk heel persoonlijk, liefdevol en inspirerend. Ze heeft me doen inzien dat ik niet langer smoezen moet blijven verzinnen om datgene te doen wat ik het liefste wil. 

Benieuwd naar meer referenties?

Celebrate NOW

NU is het feest! Met mijn familie en vrienden ga ik de feestdagen vieren. Wat een rijkdom om samen te kunnen zijn, met nog een nieuw familielid erbij.

Look forward to 2015

Dansend ga ik het nieuwe jaar in. Ik kijk er naar uit in 2015 nog meer spirituele ondernemers te mogen helpen met het concreet neerzetten van hu gave. Ik heb  nog wat verrassingen in petto voor het nieuwe jaar, maar dat blijft nog even geheim…

Ik wens je hele fijne dagen en een schitterend 2015!

Be grateful for 2014, Celebrate NOW, Look forward to 2015

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne