Selecteer een pagina

IMG_3301Hoe belangrijk is het voor je om je gave te leven? En wat ben je bereid ervoor te doen? Begrijp me niet verkeerd als ik zeg dat ik me als Oprah voel. Ik heb diepe bewondering voor haar. Ik kan er alleen maar van dromen ooit een glinstering van haar grootheid te mogen zijn. Nu ik volop in de voorbereidingen van het Transform your Gift into Profit Event zit, kan ik het niet helpen aan haar denken.

Favorite things

Weet je nog Oprah en haar favorite things? In de aanloop van het event ga ik een aantal gifts weggeven en dat is zo’n heerlijk gevoel! Ik zit hier met een grijns achter mijn laptop bij de gedachte jou te mogen verrassen. Geen dure sieraden of vliegreizen (niet dat daar iets mis mee is), maar Spirituele Marketing tools die je op weg helpen om met je bedrijf je gave te leven.

Be: go inside

Zoals Oprah het zo treffend zegt: ”There’s no doing in the world without being first.” Ga naar binnen, maak verbinding met het universum, met je ziel en vind uit wat je gave is en wat je wilt delen met anderen. Dat is je belangrijkste taak op aarde en daarmee begint naar mijn idee het neerzetten van je droombedrijf.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het helder krijgen van je gave? Speciaal voor spirituele ondernemers zoals jij heb ik de Discover your Purpose meditatie geschreven. Dit is mijn eerste gift voor je! Deze meditatie helpt je om een antwoord te krijgen op de vragen; Wie ben ik?, Wat wil ik? En hoe kan ik dienen?

Wat zou je willen doen met je leven als tijd en geld geen rol spelen?

Een andere vraag die je jezelf kunt stellen, is: als tijd en geld geen rol spelen, wat zou je dan doen met je leven? Het antwoord op deze vraag leidt je niet alleen naar je gave, maar daarmee ook naar je meest succesvolle Spirituele Marketingstrategie.

Do: go outside

Wanneer je helder hebt wat je gave is, creëer dan mogelijkheden voor het universum om je te helpen. Werk mee met de stroom. Treed naar buiten met je talent, je passie, je gave. Ontmoet andere spirituele ondernemers, ga naar business workshops, laat je inspireren door business blogs. En als je blokkades ervaart bij het naar buiten brengen van jezelf en je bedrijf, vind dan een business coach, die je hierbij kan helpen. Zorg dat je goed voorbereid bent, zodat wanneer kansen zich voordoen, je ze kunt grijpen.

Wat ben je bereid te doen om je gave te leven?

Bedenk wat je bereid bent te doen om je gave te leven. Dit vind ik een interessant punt, want je bent misschien al gauw geneigd om te zeggen dat je er alles voor over hebt om je droombedrijf te realiseren. Pas als je concreet maakt wat je ervoor over hebt, wordt duidelijk hoe belangrijk je het echt vindt om je gave te leven. Grote dromen vragen grote offers, maar het is het zo waard!

Klik hier om gratis de Discover your Purpose meditatie te ontvangen. Je kunt hem tot eind augustus opvragen. Thank you for letting me share my gift with you.

There is no greater gift you can give or receive than to honor your calling. It’s why you were born. And how you become most truly alive. – Oprah Winfrey

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS Meer informatie over het Transform your Gift into Profit event vind je hier.