Selecteer een pagina

Met tranen in mijn ogen van ontroering, dankbaarheid en een nederig besef van de grootsheid van wat ik hier nu te doen heb, schrijf ik je deze mail. Alles, maar dan ook werkelijk alles valt op dit moment op zijn plek.

Ik klik net facebook open en mijn oog valt direct op deze quote helemaal bovenaan mijn nieuwsoverzicht:

Change will not come if we wait for some
other person or other time
We are the ONES we’ve been waiting for
We are the change that we seek
– Barack Obama

Er klikt direct iets in me. Daar zijn ze weer de enen (ONES), die zo verweven zijn met de ontwikkeling van mijn training Nieuwetijds Ondernemen. En dan besef ik me, deze quote is geplaatst door één van de prachtige deelnemers aan deze training.

Deze week heeft 1/5 van mijn lijst zich ingeschreven voor mijn eerste webinar over Nieuwetijds Ondernemen. Ik weet niet of eerder de wereld er nog niet klaar voor was om deze boodschap over ondernemen vanuit eenheid te ontvangen, of dat ik er nog niet klaar voor was om dit de wereld in te brengen. Ik denk het laatste ;-). Maar nu kan ik er echt niet meer omheen en dat raakt me diep.

Net als dinsdagochtend toen ik 11 minuten lang mijn twee handen tegen elkaar drukte, waarna het webinar met 11 minuten vertraging live ging, zit ik hier nu weer met mijn handen samengedrukt voor mijn beeldscherm. Vol verwondering en dankbaarbaarheid over de magie waarmee deze weg van Nieuwetijds Ondernemen zich ontvouwt.

NU is de tijd
ANGST is verleden tijd
HIER is de plek
LIEFDE is de weg

Op 29 nov. geef ik de training Nieuwetijds Ondernemen, waarin je o.a. op je gevoel, vanuit liefde, een planning gaat maken voor het nieuwe jaar. Ik heb nog 5 van de 11 plekken over. Je hebt nog 1 dag om te boeken voor de earlybirdprijs van €111. We are the ONES we’ve been waiting for. We zijn allemaal één. Doe je mee? Zegt je hart ja, meld je dan hier aan.

PS Resoneert dit verhaal met jou, schrijf je dan nu in.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand