Selecteer een pagina

Op dit moment ben ik een heel gaaf boek aan het lezen over de Geometrie van de Schepping. Graag deel ik een klein stukje Egyptische wijsheid uit de Oude Tijd dat mij een groot inzicht heeft gegeven over ondernemen in de Nieuwe Tijd.

Wit-licht
Ik lees over Egyptenaren die na 12 jaar training in de Linkeroog en 12 jaar training in de Rechteroog van de Horus school klaar werden geacht om de wit -licht energie, een heel hoog bewustzijnsniveau, te ervaren. En niet voordat ze de donker-lichtenergie die naar de baarmoeder van de aarde leidt hadden ervaren.

Donker-licht
Vorige week in het vliegtuig terug vanuit Spanje zei mijn zus uit het niets tegen mij iets over donker licht. En ik zei: dat is een mooie titel voor een gedicht. De woorden bleven bij me hangen. Ik besef me nu dat dit de energieën zijn waarmee ik met Nieuwetijds Ondernemers mag werken. Mijn eerste ebook geeft deze wit-licht energie door die ik op Ibiza heb ontvangen. Mijn tweede ebook de donker-licht energie uit Parijs.

Nieuwe informatie en energieën voor Nieuwetijds Ondernemers
Een paar maanden terug heb ik op een avond een download uit het universum ontvangen van informatie over afgestemd ondernemen en energieën om door te geven aan Nieuwetijds Ondernemers. Wat toen nog een ruwe diamant was, is inmiddels uitgekristalliseerd. Het heeft vorm gekregen in het jaarprogramma Liefde & Licht Bedrijven. De structuur staat, de invulling voor de eerste helft van het programma is gereed.

Schepping begint vanuit vrouwelijke energie
De uitdrukkelijke aanwijzing om te starten met de donker-licht energie, de vrouwelijke energie en de bijbehorende aarde energievelden valt met het lezen van de tekst uit het boek ‘de Geometrie van de Schepping’ op zijn plaats. Nu snap ik waarom ik steeds doorkreeg nog niet de diepte in te gaan met de deelnemers met de wit-licht energie, de mannelijke energie, en de bijbehorende kosmische energievelden.

Dieper gronden maakt hogere frequenties belichamen mogelijk
Eerst moet het fundament van de ondernemingen stevig genoeg zijn om deze hoge frequenties te kunnen aarden. Ik snap nu de herhaaldelijke boodschap dat de tweede helft van het programma zich zal ontvouwen terwijl het eerste deel loopt. Dat ik dit niet mag forceren en dat ik me hieraan over mag geven.

Devine Timing
Het is zo magisch om op deze manier begeleid te worden in het ondernemen. Dat ik precies op dit moment hierover lees. Net voordat ik deze week nog weer een aantal mooie vrouwen spreek die aan dit programma mee willen doen. Alles ontvouwt zich precies zoals het bedoeld is.

Donker-licht & Wit-licht Bedrijven
In mijn jaarprogramma Liefde & Licht Bedrijven ga je de wit-licht en donker-licht energieën verankeren in je bedrijf. Ze ondersteunen je om te manifesteren vanuit je innerlijke leiding. Het wordt zo gaaf. Het is mijn mooiste, meest afgestemde programma tot nu toe. Ik voel een enorme toewijding en liefdevolle vastberadenheid om dit unieke programma op aarde te zetten en te volbrengen.

Licht op Nieuwetijds Ondernemen cadeau
En… tot 16 maart ontvang je mijn online programma Licht op Nieuwetijds Ondernemen t.w.v. € 600 ex. btw. cadeau bij bestelling en betaling voor mijn verjaardag op 16 maart. Ik een cadeau, jij een cadeau.

Wil je ook de inhoud van het programma in hoofdlijnen en mijn persoonlijke toelichting hierop ontvangen? Stuur me dan even een mailtje, info@suzannegroenstege.nl. Ik zou het een eer en een plezier vinden, om je in dit unieke jaarprogramma te mogen verwelkomen. En heb je nog een vraag? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Ik hoor altijd graag van je.

PS Hier kun je even voelen of het jaarprogramma ook iets voor jou is: https://www.suzannegroenstege.nl/liefde-en-licht-bedrijven/ 

Liefde & Licht,

Suzanne