Selecteer een pagina

Ben je blij met waar je nu bent en wil je meer?
Voel je je dankbaar voor waar je nu staat en wil je meer?

Meer impact?
Meer inkomen?
Meer invloed?

Ervaar meer invloed door te stappen in jouw veld van overvloed.

Groei en overvloed zijn jouw ware natuur. Je hoeft maar naar de bomen en bloemen om je heen te kijken, om te weten dat dit waar is.

Je hoeft je niet langer te verzetten om expansie toe te laten in je leven. Je mag alle weerstand loslaten en je overgeven aan de natuurlijke stroom van het leven.

Alle oordelen die je hebt over marketing mag je doorzien. Het zijn de oordelen die je nog over jezelf hebt. Zo binnen, zo buiten. Ga maar na.

Stel je vindt marketing manipulatief. Ga dan na waar jij in het ondernemen nog manipuleert. Wees hierin heel eerlijk tegen jezelf.

Of vind je marketing schreeuwerig? Wanneer overschreeuw je jezelf? Of misschien raakt het juist je verlangen om je eigen stem meer te doen gelden en heb je daar een oordeel op richting jezelf. Mag je dat ergens niet van jezelf.

Vul maar aan. Marketing is…

En schrijf jezelf dan vrij van deze oordelen op marketing en op jezelf. Ik nodig je uit om hiervoor gebruik te maken van mijn gratis audiotraining ‘Schrijf jezelf Vrij’.

Ik heb me de afgelopen jaren van heel wat oordelen vrij geschreven. Daardoor kan ik nu zeggen dat marketing een podium voor mijn ziel is. Net als dat mijn lichaam een tempel voor mijn ziel is.

Marketing is mijn boodschap naar buiten brengen en me verbinden met mijn tribe. Marketing is zelfexpressie. Marketing is waarde bieden. Marketing is art. Marketing is creatie onbelemmerd en vrij door me heen laten stromen.

En natuurlijk komt er bij mij soms ook nog weleens weerstand, aarzeling en oordeel omhoog. Dan pak ik mijn pen en schrijf ik me daarvan vrij. Laten we samen een nieuw verhaal over marketing schrijven en de wereld in brengen.

Laten we vervolgens samen in dit nieuwe verhaal, in jouw veld van overvloed stappen. Binnenkort geef ik (gratis) een webinar ‘ONDERnemen in OVERvloed’, waarin ik je begeleid om in 8 stappen in jouw veld van overvloed te stappen.

In dit webinar kun je me ook al jouw vragen stellen over hoe je jezelf vrij schrijft. Ik verheug me erop in dit webinar mijn kennis over hoe je in jouw veld van overvloed stapt met je te delen. Zodat je nog meer kunt ondernemen en marketing doen vanuit jouw veld van overvloed en meer impact, meer inkomen en meer invloed ervaart.

Liefs & licht,

Suzanne