Selecteer een pagina

Waar sta je op dit moment? Ga je door heftige processen en vraag je je af wanneer dit nu eindelijk eens klaar is? Of ben je net ergens doorheen gegaan en flow en stroom je als nooit te voren? Het zegt helemaal niks. Ondernemen is een groeiproces en daarom ben je nooit klaar met de blokkades. Gelukkig maar. Gelukkig? Ja, want elke blokkade is een doorbraak.

De afgelopen weken ben ik door een aantal heftige blokkades gegaan en heb ik een aantal grote doorbraken gemaakt, zowel zakelijk als privé. Het begon met het delen van mijn persoonlijk verhaal en mijn gedichten tijdens mijn eerste lezing. De volgende ochtend startte ik de eerste Nieuwetijds Ondernemers Cirkel. En de dag daarna had ik een next-level intensive dag met een klant. Ik ben mijn angsten aangegaan juist door het ondernemen. Ondernemen is helen.

De week daarop had ik een samenzijn met mijn eigen intervisiegroep. Ik sprak me uit over een geldblokkade en kreeg terug om een besluit te nemen. Om bewust afscheid te nemen van een overtuiging en een nieuwe besluit te laten ontstaan. Kan ik niet gewoon stapje voor stapje mijn comfortzone oprekken, probeerde ik nog tegen beter weten in. Nee, je moet eerst besluiten dat je er helemaal klaar mee bent en
van daaruit neem je een nieuw besluit en nieuwe stappen. Mijn inzicht:

Je moet eerst gaan staan voordat je kunt gaan lopen

Je moet eerst gaan staan voordat je stappen gaat maken. Anders probeer je kruipend vooruit te komen. En dat is klein, niet zo zichtbaar en veegt eerlijk gezegd alleen de kruimels op de vloer bij elkaar.

Doorloop steeds deze stappen:
1. word je bewust van een blokkade, omring je met mensen die jouw blinde vlekken kunnen zien
2. doorleef je overtuiging en besluit dan om deze los te laten
3. neem een nieuw besluit en ga hier vol in staan
4. neem geïnspireerde stappen vanuit dit nieuwe besluit
5. pluk de vruchten, ga moneyfesteren

Je ziet dat groei begint bij het je bewust worden van een blokkade. En dat je deze hobbel steeds mag nemen. Sinds ik dit besef, verwelkom ik mijn blokkades, nodig ik ze uit, verheug ik me erop, zoek ik ze zelfs bewust op. Want ik weet dat wanneer er een blokkade op mijn pad komt, ik weer een groeispurt ga maken.

Elke blokkade is een doorbraak

Hoe ik me voel bij stap 1 en 2? Alsof ik in een soort niemandsland verkeer. Ik weet dat ik ergens doorheen mag gaan, voordat ik weet wat daarvoor in de plaats komt. Vertrouwen, overgave en de tekens volgen zijn mijn toverwoorden in deze fase.

Hoe ik me voel bij stap 3, 4 en 5? Energiek, in flow, vol vuur en overvloed. In deze fase keer ik graag naar buiten, deel ik mijn waarde, mijn energie met anderen.

Hoe ik me voel na stap 5? Alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden. Na elke doorbraak moet mijn lichaam resetten, verwerken wat op energetisch niveau al plaats heeft gevonden. In deze fase neem ik even een pas op de plaats. Zorg ik goed voor mezelf en dan stel ik me open voor het volgende dat door mij heen geboren wil worden. Dit is niet statisch. Je doorloopt deze cyclus meerdere keren per dag en parallel over een langere periode voor verschillende thema’s.

In al deze fases laat ik me dragen en verbind ik me met de bronenergie én met de fantastische vrouwen van mijn intervisiegroep, in onze app en in de energie. Daarom geloof ik zo in elkaar upliften in een veilige omgeving. Wil jij je blokkades op marketing en ondernemen bewust opzoeken en grote doorbraken creëren? Kom dan naar mijn training Nieuwetijds Ondernemen op vrijdag 10 maart.

PS Op vrijdag 10 maart geef ik weer een training Nieuwetijds Ondernemen. In een intiem gezelschap van max. 8 spirituele, zelfbewuste en krachtige gaan vrouwen gaan we in een veilige bedding marketing blokkades doorbreken en deze cyclus samen doorlopen. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand