Selecteer een pagina

De ene week ben je vol energie en de andere week voel je je totaal uitgeblust. Dan heb je 2 klanten, de volgende keer weer 12. Hoe houd je je vuurtje brandend zonder op te branden of zachtjes uit te doven? En hoe hou je je bedrijf in balans? Zo binnen, zo buiten. Met deze 7 wekelijkse ‘werk’activiteiten blijft de energie in je bedrijf stromen:

1. Unwind your mind
Ga 1 dag per week unplugged. Geen Iphone, Facebook, t.v. of email. Geen nieuwe impulsen, maar tijd om alle indrukken te verwerken. De zondag is hier een mooie dag voor, dan kan je de nieuwe week weer fris beginnen. Je bent deze dag open en aanwezig om te ontvangen, juist doordat je je werk even helemaal loslaat. Toen ik zwanger was van Isis werkte ik vaak in het weekend en ging ik op maandag de hele dag naar het strand. Elke keer als ik dan de volgende dag mijn mail checkte, waren er nieuwe inschrijvingen.

2. Nurtured by nature
Voed 1 dag per week je ziel door in de natuur te zijn. In de natuur zijn, laat je ontspannen en stimuleert je creativiteit. Dit is heel goed te combineren met je unplugged dag.

3. Yay! Yoga!
Ga minimaal 1 keer per week naar een yogales. Zelf doe ik dit onder ‘werktijd’ en kan dit prima verantwoorden voor mezelf. Door deze les blijf ik in een flow en dat komt ook mijn werk ten goede. Mediteer en visualiseer elke dag.

4. Conscious creation
Doe 1 keer per week inspiratie op om je bedrijf te laten groeien. Op het internet wemelt het van de interessante gratis webinars, ebooks, ezines en online trainingen. Even googlen (op één van de zes dagen dat je wel ingeplugd bent) en je hebt zo wat gevonden. Lees blogs, die je inspireren of een echt boek dat je helpt om jezelf verder te ontwikkelen. Zet deze inspiratie om in creatie.

5. Ideal interaction
Maak elke week contact met nieuwe toekomstige klanten. Dit kan altijd en overal, on- en offline. Ga naar een netwerkbijeenkomst, maak contact via Sociale Media, op de pont (dat deed ik van het weekend spontaan). Weet wie je ideale klant is en wees daar waar je ideale klant is .Als je oprecht geïnteresseerd bent in mensen en enthousiast over je werk, zal je regelmatig nieuwe klanten tegen het lijf lopen.

6. Serving by selling
Logisch vervolg op actie 5. Verdiep de relaties met je toekomstige klanten. Doe elke week een aantal klanten een concreet aanbod, om hen te helpen dichter bij hun doel te komen.

7. Client connection
Help elke week klanten. Niets geeft meer inspiratie, motivatie en energie dan tevreden klanten.

Balans in bedrijf is een belangrijk thema van de Spiritueel Businessplan training op 10 en 17 mei. In 7 stappen creëer je balans tussen het bewustzijn van je onderneming en de manifestatie van dit bewustzijn. Nog één dag voor slechts € 97, daarna gaat het omhoog!

 

 

“Balance, peace and joy are the fruit of a succesful life. It starts with recognizing your talents and finding ways to serve others by using them.” – Thomas Kinkade

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne

Ps Schrijf je nu in voor de Spiritueel Businessplan Training, nu de investering nog één dag slechts €97 is, daarna gaat het omhoog! 

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.