Selecteer een pagina

Vandaag op 1-11 gaf ik een webinar met Josje over nieuwetijds ondernemen, ondernemen vanuit eenheidsbewustzijn, plannen en doen op je gevoel. De avond ervoor ontwikkel ik een nieuwe 1-daagse training over nieuwetijds ondernemen. De earlybird prijs tot 11-11 stel ik vast op €111. Ze stuurt me een berichtje terug: Super! Briljant, met al die 1-en.

In eerste instantie begrijp ik het niet en dan zie ik ook de diepere betekenis. Een training over eenheidsbewustzijn, van dualiteit naar eenheid. Een nieuw begin, een nieuw jaar. De datum heb ik geprikt op 25-11 en ik denk misschien moet ik hem naar 29-11 verplaatsen. Op weg naar school fiets ik op met een moeder. Ik vraag haar: wanneer is Sophie eigenlijk jarig? 29-11 zegt ze. Ik lach en weet wat me te doen staat.

Thuisgekomen pak ik 2 vellen papier. Op het ene vel schrijf ik 25-11, op het andere 29-11. Ik hussel ze door elkaar en ga blind één-voor-één op de vellen papier staan. Bij de ene plek voel ik niet zoveel, maar bij de andere schiet de energie door mijn lichaam heen. Dit is dus ook plannen op je gevoel. Ik pas de datum snel aan en dan starten we het webinar. Ik zit heerlijk in mijn flow, maar de verbinding is slecht, heeft vertraging en de opname mislukt. Ik voel dat ik hem nog één keer wil doen, misschien wel al-een. Na het webinar zegt Josje, je had 111 aanmeldingen. Of oh nee, later zijn er nog 2 bij gekomen.

Ik stuur een mailtje aan de locatie voor mijn training. Ik krijg een bericht: voor de ruimte voor max. 11 deelnemers betaal je €110  per dagdeel. Ik schrijf haar dat dat wel mooi past in het enen-verhaal. Even later krijg ik weer een bericht van haar met als onderwerp: you magic girl. Ze heeft me opgenomen in haar automatische boekingssysteem en ik heb klantnummer 111 toegewezen gekregen.

Dit kan niet anders dan een hele gave training worden. Alles klopt, de magie spat er nu al vanaf. Wil jij leren hoe je kunt plannen en doen op je gevoel? Dan wil je dit niet missen. Ik heb 11 plekken beschikbaar. https://www.suzannegroenstege.nl/nieuwetijds-ondernemen/

PS Wanneer je boekt voor 11-11 betaal je slechts €111 😉 https://www.suzannegroenstege.nl/nieuwetijds-ondernemen/

PPS Omdat er geen goede replay is, geef ik het webinar van vandaag volgende week 8 nov om 10.00 uur opnieuw. Je ontvangt deze week de uitnodiging voor dit nieuwe webinar. Zet hem vast in je agenda als je erbij wilt zijn.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand