Selecteer een pagina

Schrijven is voor mij al jaren lang een krachtig middel om afgestemd te ondernemen. Elke ochtend  zet ik mijn intentie voor de dag en schrijf ik mezelf vrij van wat daarbij omhoog komt. Door dit dagelijks te doen, ben ik daar vrij snel doorheen.

Wil jij dit ook? Dan raad ik je aan hier mijn gratis audiotraining ‘Schrijf jezelf Vrij’ te downloaden. In slechts 20 minuten begeleid ik je om dagelijks ruimte te maken voor waardevolle creaties en wonderlijke manifestaties.

Vervolgens zet ik de energie voor de dag. Ik heb mijn meest krachtige journaling zinnen voor je verzameld, die mij helpen om mijn dag in een gevoel van overvloed te beginnen.

Deze journaling zinnen brengen je in het nu en laten je in een realiteit van jouw gewenste overvloed stappen. Met deze statements buig je de energie naar jouw gewenste werkelijkheid. 

1.Vandaag is de dag dat…
B.V. Vandaag is de dag dat ik mij open om een nieuwe trajectklant te ontvangen. Vandaag is dag dag dat ik in mijn grootsheid stap. Vandaag is de dag dat ik €5000 ontvang. etc.

2. Vandaag voel ik me…en de afgestemde acties die daaruit voortvloeien zijn… 

3. Wat wil er door me heen stromen, nu ik in het veld van overvloed sta?

4. Wat wil er gezien worden, nu ik in het veld van overvloed sta?

5. Nu dat ik geld en tijd in overvloed heb, geloof ik dat…

6. Wat is vandaag echt belangrijk voor me?

7. Vandaag kies ik voor…

8. Nu dat ik in mijn veld van overvloed sta, doe ik…

Kies op gevoel één van bovenstaande zinnen en schrijf twee pagina’s vol. Wat er ook in je op komt, is exact wat er door wil komen. Schrijf in flow. Het geeft je focus, helderheid en je richt je energie voor de dag. Je maakt verbinding met je innerlijke stem en tapt in op je eigen wijsheid die al in jou aanwezig is. Kies gedurende een week dagelijks een journaling zin en zie wat het jou brengt.

Wil je meer van dit? Binnenkort geef ik (gratis) een webinar waarmee je intuned op jouw bron van overvloed. Dan duiken we hier dieper in. Je bent van harte welkom!
 
Liefs & licht,

Suzanne