Selecteer een pagina

Het is vakantie! Weg van huis en je dagelijkse leven ervaar je wat echt belangrijk voor je is. Waar je werkelijk naar verlangt en wat in wezen futiliteiten zijn.

Hoe komt het toch dat je op vakantie zoveel makkelijker bij je hartsverlangen komt?
Gevangen in de ratrace van oppervlakkig verlangen en verwachtingen van anderen dringen naar de voorgrond;
– eindeloze to do lijstjes
– spullen die gekocht ‘moeten’ worden
– en uitzoeken wat dan het beste is
– wat school wil
– en sociale verplichtingen (het woord alleen al doet me rillen)
Hierdoor verdwijnen de dingen die echt belangrijk voor jou zijn naar de achtergrond. Deze 5 bijzondere reizen brengen je weer dichter bij je hartsverlangen.

Vakantietrip 1: Pleziertocht
Wanneer de dagelijkse beslommeringen en de gebaande wegen wegvallen, ontstaat er ruimte voor een blik op een nieuwe horizon. Je kunt opeens zien wat echt belangrijk is en wat je tot leven doet komen. Je bloeit op en doet vooral wat jij wilt. Je geniet en dit mag van jezelf, want het is tenslotte vakantie. Zin in een ijsje? Lekker! Geen wekker en wanneer je daar zin in hebt schandalig lang uitslapen? Natuurlijk, helemaal heerlijk.

Vakantietrip 2: Vertraag Safari
De dagelijkse dingen worden ritmische rituelen, een lust in plaats van een last. Juist doordat er meer ruimte voor komt en allerlei afleiding wegvalt. Haastig boodschappen doen voordat de winkels sluiten, wordt een fietstocht langs de bosrand maken, onderweg eieren kopen bij de boer en wat lokale producten kopen op dat leuke marktje. Elke maaltijd wordt vergezeld van prachtig opgemaakte salades, eetbare mandala’s die een streling zijn voor oog en tong. Een artikel schrijven? Ja! In een ontspannen sfeer stromen de woorden rijkelijk en moeiteloos. Door minder te willen, krijg je meer van wat je echt wilt.

Vakantietrip 3: Je eigen droomeiland
Ik kan mijn geluk niet op. Ik heb mijn eigen schrijfhuisje gecreëerd. Aan de buitentafel onder een grote partytent met kaarsen aan, bloemen op tafel en uitzicht op de bomen en de veelal strakblauwe lucht kan ik hier heerlijk schrijven.

Vakantietrip 4: Cocoonen op ontdekkingsreis
Ik zit buiten en toch ook weer binnen. Een deken van doorzichtig gaas omringd mij, het houdt de muggen buiten en laat een koel briesje binnen. Een mooie metafoor voor hoe ik me hier op deze plek voel. De hinderlijke verstoring blijft buiten en een frisse wind waait naar binnen. Mijn schrijfhuisje  geeft me beschutting voor de felle zon en als het af en toe regent, hoor ik de druppels zachtjes op het dak tikken. Alsof de regen samen met de vingers op mijn toetsenbord liedjes van verlangen speelt.

Vakantietrip 5: Spirituele reis door de chakra’s
Je hartsverlangen weten is één, het leven is twee. Wil je jouw hartverlangen het hele jaar door leven? Ga dan met mij op reis door de 7 chakra’s om je droombedrijf op aarde te zetten. Op 23 & 24 september geef ik de training Transform your Gift into Profit.

PSssst Je bent van harte welkom bij Transform your Gift into Profit. En heb je nog een vraag, bel me dan gerust.

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand