Selecteer een pagina

BLOGBloggen is een mooi marketinginstrument om je bedrijf te laten groeien. Zou je graag een blog willen beginnen en stel je het steeds uit? Of schrijf je een blog, maar krijg je er (nog) niet genoeg klanten uit?

In dit blog 5 tips om meer uit je blog te halen. Bloggen heeft mijn bedrijf in no-time naar een hoger plan gebracht. Klanten vragen mij dan ook regelmatig om blogtips. Ik cheerlead je er graag doorheen.

 

1) Be yourself -> wees authentiek

Met je blog kun je heel goed jezelf laten zien en waardevolle informatie delen. Je bouwt een intieme band op met je lezers. Ontwikkel je eigen schrijfstijl en blogstructuur. Voor de leesbaarheid is het handig om met tusssenkopjes en beeldmateriaal te werken. Wees authentiek!

2) Love yourself -> plaats links naar je aanbod

Jezelf laten zien en iets eigens creëren betekent je kwetsbaar opstellen. Niet iedereen zal het leuk vinden wat je schrijft en dat hoeft ook niet. Maar ook heel veel mensen zullen ervan genieten en je dit laten weten. Vergeef het jezelf als je een keer een week niet blogt en pak de draad gewoon weer op.

Hou ook genoeg van jezelf om je blog lucratief te maken. Er is niks mis mee om klanten van je gratis blog te wijzen op andere diensten die jij nog hebt en die hen verder kunnen helpen met hetgeen zij willen bereiken. Plaats Call to action buttons of links in je blog.

3) Open your heart -> maak je blog persoonlijk

Stel je open voor je lezer. Maak je blog persoonlijk:

– gebruik een persoonlijke aanhef

– schrijf over jij en ik i.p.v. in de wij-vorm

– plaats een foto van jezelf boven of onderaan je blog

– zorg ervoor dat je klant zich herkent in je blog door in te haken op problemen, die hij ervaart

– geef waardevolle tips die je klant helpen deze problemen op te lossen

 

Inkomsten genereren doe je niet met de creatie van marketingmiddelen, maar met de distributie ervan.

 

4) Get noticed -> verspreid je blog

Zorg voor een goede titel die de aandacht grijpt. Wanneer je je blog hebt geschreven, ben je pas halverwege. Inkomsten genereren doe je niet met de creatie van marketingmiddelen (dat kost alleen maar geld), maar met de distributie ervan. Ik vind creatie heel belangrijk, maar het is niet genoeg. Het is een randvoorwaarde. Je blog heeft pas een positief effect op je inkomsten op het moment dat je het verzendt aan een groeiende maillijst, goed vindbaar maakt met SEO en deelt via sociale media.

5) BLOG!

Just do it. Het is zo’n mooie manier om de relatie met je klanten te verdiepen. Start vandaag!

Heeft dit 2-MINUTEN-lezen blog je geïnspireerd? Stel je dan eens voor wat het effect is van 2-DAGEN-live boordevol tips van mij. 2 keer per jaar geef ik het Transform your Gift into Profit event. Tijdens dit event geef ik je aan de hand van het Chakra Marketing Systeem stap-voor-stap nog veel meer waardevolle tips om je bedrijf te laten groeien. Tot 15 maart is de investering voor dit bijzondere event slechts € 297, daarna gaat het omhoog. Klik hier voor meer info.

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS When you like my blog, you’ll love my event. When you love my blog, well what can I say… then you don’t want to miss Transform your Gift into Profit!

Transform your gift into profit 17 en 18 april 2015

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun gave. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.