Selecteer een pagina

De klant met wie ik onlangs een intensieve business coachingsdag had, zei op een gegeven moment tegen me: ‘Ja, maar mensen in Groningen hebben niet zoveel geld.’ Even verder in het proces merkte ze op: ’Of moet ik niet zo denken? Zijn mensen die vastbesloten zijn om dit resultaat te behalen, bereid om naar Groningen te komen?’ ‘Ja! Jij bent toch ook vanuit Groningen naar mij in Amsterdam gekomen,’ zei ik. Dit inzicht zorgde ervoor dat ze opeens wel mogelijkheden zag om haar diensten aan te bieden voor de waarde die ze hebben. Het veranderen van je gedachten, kan een enorm positief effect op je bedrijf hebben. Deze 3 mindshifts brengen overvloed, onderscheidend vermogen en ontvankelijkheid in je bedrijf.

Mindshift 1: van concurrentie naar overvloed

Ik hoor het ondernemers regelmatig zeggen: ‘Er is veel concurrentie, ik ben gewoon realistisch.’ Realiseer je dat dit jouw realiteit is. Je creëert je eigen realiteit. Dan kun je toch net zo goed een realiteit creëren waarin er genoeg is voor iedereen? Voor iedere ondernemer zijn er klanten met specifieke behoeften. Ga nog een stapje verder: Gun je ’concurrenten’ klanten. Hiermee stap je in het veld van overvloed.

Transfirmatie: Ik leef in een wereld vol overvloed

Mindshift 2: van gebrek naar onderscheidend vermogen

‘Mensen kunnen dit niet betalen’, is nog zo’n kreet  die ik om me heen hoor. Zolang je deze overtuiging hebt, zal je inderdaad geen mensen aantrekken die de werkelijke waarde van jouw diensten bereid zijn te betalen. Draai het eens om: Wie is er bereid om dit te betalen? Voor welke klanten is mijn dienst het meest waardevol? Creëer onderscheidend vermogen door te voorzien in de specifieke behoeften van deze ideale klanten.

Transfirmatie: Ik verdien de waarde die ik creëer

Mindshift 3: van achter klanten aanrennen naar ontvankelijkheid

Hol je achter je klanten aan? Beantwoord je hun mails veel te uitgebreid? Heb je steeds weer contact met dezelfde twijfelaars, die nog niet vastbesloten zijn om echt te veranderen? Maak een kristalhelder en aantrekkelijk aanbod dat klanten naar jou toetrekt. Wees ontvankelijk voor deze klanten. Dit geeft zo’n ander gevoel én resultaat!

Transfirmatie: Ik ben een magneet voor klanten

Herhaal deze transfirmaties gedurende 21 dagen én onderneem geïnspireerde actie. Doe je mee met deze Mindshift Marathon? Ik ben heel benieuwd naar je bevindingen.

Speciaal voor spirituele ondernemers die willen investeren in de groei van hun bedrijf, heb ik in februari en maart weer enkele plaatsen gereserveerd voor een GRATIS Blooming Business Coaching Call. Grijp deze kans en meld je hier aan!

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne

PS Er is plek voor enkele GRATIS Blooming Business Coaching Calls. Ik selecteer op basis van de ingevulde vragenlijst en volgorde van binnenkomst. Dus wees er snel bij!

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.