Selecteer een pagina

groepsfoto namaste zwwOp 10 & 17 mei heb ik de Spiritueel Businessplan Training gegeven. Ik ben ontzettend dankbaar voor de bijzondere groep spirituele ondernemers die hierop af is gekomen. Hier zie je ze, stuk voor stuk kanjers, die met hun bedrijf een verschil in de wereld maken.

De reacties op de training waren heel positief. Tijd dus voor de bonusstap van het Spiritueel Businessplan.

Bonusstap van het Spiritueel Businessplan: successen vieren

Wanneer je je project volledig gerealiseerd hebt, rest er nog één laatste stap: het vieren en delen van je succes.

1) Nagenieten van referenties
Vandaag heb ik de referenties voor de Spiritueel Businessplan Training en een aantal 1-op-1 coaching sessies doorgelezen. Een aanrader om te doen wanneer je na het afronden van je project, je succes wilt vieren. Graag deel ik hier de referentie van Sacha van Rheenen van Praktijk Bzinnig met jullie. Deze getalenteerde Coach en Trainer voor kwetsbare krachtpatsers heeft deelgenomen aan de training en deed een 1-daagse individuele sessie met mij.

‘Suzanne werkt met vertrouwen, ziel en zaligheid. Ze heeft me doen inzien dat geld iets is, wat ik mezelf waard mag vinden. Met als resultaat dat ik na de 1-op-1 sessie meer product- en geldbewust ben. Veel coaches blijven hangen in wensen, maar Suzanne maakt dingen concreet. Als je erover denkt om met Suzanne in zee te gaan… Just do it!’

2) Vieren met follow-up
‘Ik lig op de yogamat en ben net je fantastische mails aan het doorlezen. Staan ze ergens allemaal op een rij? Ik zou graag alle andere ook eens printen en voor mezelf beantwoorden. Bedankt voor je waardevolle hulp!,’ las ik gisteren op mijn telefoon. Voor iedereen die de 7 stappen van het Spiritueel Businessplan nog eens door wil lezen, je vindt ze in de blog op mijn website. Je businessproject doe je voor je klanten, dus omarm alle feedback en geniet van het doen van de follow up.

3) De beste manier: bier!
Vanavond heerlijk op het terras met Isis, vrienden en kinderen uit de buurt pizza gegeten en een biertje gedronken als beloning voor het harde werken van de afgelopen weken. Dit smaakt naar meer. Het volgende event ‘Transform your Gift into Profit’ staat alweer in de stijgers.

Celebrate what you’ve accomplished, but raise the bar a little higher each time you succeed – Mia Hamm

PS Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Lees meer over het Transform Your Gift into Profit event.

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS Wil je je Gift transformeren in Profit? Profiteer nu van de early bird investering.

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.