Selecteer een pagina

Wat is jouw wens voor 2014? Mijn wens is om dit jaar nog meer mensen te mogen helpen met hun grootste dromen voor hun bedrijf.

Bruis je van de nieuwe energie, maar weet je niet waar te beginnen en welke stappen te ondernemen om voldoende klanten aan te trekken? Graag help ik je op weg met 3 succestips om het nieuwe jaar sprankelend van start te gaan.

  1. Vuilnis naar buiten en opruimen
    Dit mag je letterlijk en figuurlijk nemen. Jouw grootste dromen hebben ruimte nodig. Belemmerende overtuigingen? De deur uit! Administratie en werkplek een rommel? Aan de slag! Maak een analyse van je activiteiten over het afgelopen jaar. Wat loopt, wat niet, waar wil je in investeren? Resultaat: een frisse omgeving, een helder hoofd en een opgelucht hart. Zo binnen, zo buiten.
  2. Visie en focus
    Ikzelf heb besloten om mij vanaf 2014 volledig te richten op mijn werk als Spirituele Marketing Coach en Trainer. Het loslaten van mijn andere activiteiten was moeilijk en pijnlijk, maar heeft me vervolgens ook een enorme drive, extra energie en een duidelijke focus gegeven. Wat laat jij los en wat neem jij het nieuwe jaar in? Wat wil je met je bedrijf bereiken? En welke stappen ga je daarvoor nemen? Een visionboard kan je helpen om je visie duidelijk op je vizier te krijgen.
  3. Vertrouwen
    Een nieuw begin, verandering, kan je onzeker maken. Als je je bedrijf wilt laten groeien, je wilt van één punt naar een ander punt, dan is één ding zeker: je zult onzekerheid tegenkomen. Weet dat onzekerheid niets anders is, dan het veld van alle mogelijkheden betreden, het veld van pure potentialiteit. Door onzekerheid is er vrijheid om te creëren. Als je onzekerheid op voelt komen, ben je op de goede weg, dus heb vertrouwen en ga ervoor!

Graag help ik je om wel heel eenvoudig met een frisse blik het nieuwe jaar te beginnen. Speciaal voor spirituele ondernemers die hun bedrijf in 2014 flink willen laten groeien, heb ik in januari en februari enkele plaatsen gereserveerd voor een GRATIS Blooming Business Coaching Sessie. Grijp deze kans en meld je hier aan!

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne

PS Er is plek voor enkele GRATIS Blooming Business Coaching Sessies. Ik selecteer op volgorde van binnenkomst. Dus wees er snel bij!

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.